Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 41 z 41

Téma: Plexi... a co sklo?

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    289

Standardní

Citace Původně odeslal Marek
    Ja mam okno zo skla 3mm.Prilepil som to obojstrannou paskou(ale nie takou tou tenkou co je len folia).Je hruba a v strede ma penu.Raz som to daval dole a uz som myslel ze to sklo asi budem musiet rozbit ....tak to drzi.
    A do skla sa da leptat.
    tag na to leptanie pozor . .... kyselina fluorovodikova je pekna swina
    do nevie co dokaze nech ju ani nezhana / robim s nou /

inac to sklo je urcite krajsie ako Plexi
    a pieskovanie sa da vybavit skoro v kazdom sklenarstve
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Standardní

Ja uz jsem si sklo nechal vcera udelat u sklenaru.
    Budu tam taky nechavat delat diru na dva prosvetlene ventilatory a myslim ze to bude vipadat svele...!
    AMD Athlon XP 1800+, MSI KT3 Ultra2, 512MB RAM, WD HDD 80GB, GeForce3 64MB DDR, CD-RW-SONY 48x24x48, Wood Case + 300W.

Member Avatar uživatele gregorius
    Vliv
    282

Standardní

ja jsem kdysi uvazoval o tom, ze bych si celo skrin nechal predelat na zrcadlo/sklo... jenze pak jsem si uvedomil, ze by to bylo strasne krehke, hrozne tezke, proste pro prenaseni naprosto nepouzitelne, tak jsem od toho napadu ustoupil. To byste si meli uvedomit predtim, nez zacnete vyhazovat prachy sklenari...
    Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
    Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...

Standardní

@ gregorius..

tak ti nevim tabulka skla zas TOLIK nepřitíží a když nejseš buran a přecházíš s PC rozumně, tak co mu uděláš? Vždyť kolikrát už jsme přenášeli televizi a taky jsme (aspoň my Luke) nerozbili obrazovku No, tak já nakonec plánuju sklo do bočnice s oboustrannou páskou a zrcadlo na dno
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

Citace Původně odeslal Luke_chiptuning
    @ gregorius..

tak ti nevim tabulka skla zas TOLIK nepřitíží a když nejseš buran a přecházíš s PC rozumně, tak co mu uděláš? Vždyť kolikrát už jsme přenášeli televizi a taky jsme (aspoň my Luke) nerozbili obrazovku No, tak já nakonec plánuju sklo do bočnice s oboustrannou páskou a zrcadlo na dno
    O zrcadle jsem taky uvazoval ale uz jsem si vyhlidl tenky koberecek
    AMD Athlon XP 1800+, MSI KT3 Ultra2, 512MB RAM, WD HDD 80GB, GeForce3 64MB DDR, CD-RW-SONY 48x24x48, Wood Case + 300W.

Member Avatar uživatele gregorius
    Vliv
    282

Standardní

@ gregorius..

no jo, tys me trochu nepochopil, ja chtel vsechny bocnice i predni panel nahradit zrcadly/skly... ale vaha by stoupla vic nez dvakrat... klidne si to spocitej... A co se tyce te krehkosti, jasne, s jemnym zachazenim by se asi nic nestalo, ale az by se stalo, tak bych nechtel videt ty palky u sklenare...
    Intel DualCore E6500K @ 4GHz, Gigabyte EG45M-DS2H, 2*1024 MB A-data, Gigabyte GTX260 Super OC, 640 GB WD Caviar BLUE, DVD-RW, 500W Enermax. 26" Samsung SM2693HM.
    Na tomto místě byl smutný smajlík, ale zakázali mi ho...

Standardní

jo tak to jo peace
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

právě si zas myslím, že sklo by bylo takové "méně na škrábance", na té tíze už to tolik nepřidá a... když už bych měl rozbít to sklo, tak to by musela být nějaká pořádná akce, já teda nevím jak vy, ale já s počítačem zacházím docela opatrně a nehážu ho na zem ani do něj nekopu (když je na stole ) - spíš mi jde o tu atmosféru
    Nechci kritizovat ale proc TEZKE, neohebne, nepoddajne sklo Nemuzes vyříznout díru pro větrákk ani nic podobného ja osobně mám plexi a jsem spokojen!!! Do skla bych nesel je to dost KÝČ
    MB:EPOX 8RDA3+| nForce2 Ultra 400| AMD Athlon 2500Barton @ 3200Mhz(1,75VCore)(Spire CPU Fun)| Ati Radeon 9200@9200Pro+ 300/240 | 2x256 DDR 400| 2xSeagate Barracuda V 80GB| TEAC CD-W552E| Sony DVD-ROM DDU1624| A4Tech Eye Mouse| Crystal Sound Furioson CS4281| Repro. Genius| Genius Keaboard| 3xSpire Case fan| 1x Artic cooling fan| GPRS připojení k NETu| Modifikace: Modrý NEON+4x modře podsvícené fun\'s, plexi bočnice, Teplota CPU Idle:47°C/Full 53°C...

Standardní

Kazdej mame svuj nazor Ja mam Wood case a sklo mam zapusteny v bocnici a mam v tom 2 diry na ventilatory.
    Jo a zato sklo a 2 diry jsem dal 70kc takze je to levnejsi a hezci nez nejaky plexisklo ktery se hned poskrabe

Standardní

Citace Původně odeslal Sir.Morpheus
    Do skla bych nesel je to dost KÝČ
    no já Ti teda nevim, ale třeba se někdy podívej z okna
    DECENT II EXTREME

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    290

Standardní

Jednu vyhodu sklo ma.Neviem ako inde ale ked som to zhanal ja, prisiel som do sklenarstva za chcem sklo 30*30*3, dostal som ho hned, cena 50sk.
    Za to ked som zhanal plexi presiel som par obchodov a vsade mi nukali len table 1x2m podla hrubky 1000-2000korun.Keby som nasiel kde mi odrezu plexi na mieru tak idem aj ja do plexi ale nenasiel som, takze tak...
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní plexi-skrina

Chcel by som sa spytať či niekto nevie kde by som našie navod na skriňu z plexiskla? Vopred dakujem.

Standardní

hlavní problém je podle mě v rozdílu hmotnosti plexi a skla
    CPU: AMD AthlonXP 1800+ on DFI Infinity Rev. A+ nForce2 Ultra // Memory: 1* 512 MB Mushkin Hi - Performance Black Level One 2-3-2 DDR400 // HDD: Seagate Barracuda 80GB 7200 ot. 8MB // Opt. mechaniky: 1. DVD-ROM Toshiba 16*, 2. MSI CD-R/RW CR52-M 52/32/52 // VGA: ATi Sapphire Radeon 9550 128 MB 250/400 @ 450/470 // Muzzix: CREATIVE SB Live! 5.1 @ Audigy with Logitech Z-540 // Zdroj: FORTRON FSP350-60PN(PF) 350W // case Antec PlusView // Mice: Logitech MX700 > WATERCOOL COMPLETED < (cooled by KPcool 1.5, Kadett & modded Eheim Compact 600)

Senior Member Avatar uživatele globalkiller
    Rakovník (60km Praha,30km Kladno, 35km Louny)
    Věk
    42
    Vliv
    277

Standardní

No,ale takovej problém ta váha neni ne Jo kdyby to bylo nějaký 10mm tlustý sklo tak jo to by ten počítač asi bezpečně položilo na stranu,ale když se dá 2-3mm tak to bude OK.

P.S. Jen mě ted napadá že pokud tam někdo chce 5kg LUPU tak může dát na druhou stranu protizávaží
    Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0

Standardní

Co taq dat na sklo, ale taqe trochu ovalne - slabu sosovku? aj to by bolo super, nie?

Standardní

Citace Původně odeslal lmarky
    hlavní problém je podle mě v rozdílu hmotnosti plexi a skla
    ježišmarja, to už jsme tady řešili asi #100krát

@e1
    nevím, co tím myslíš
    DECENT II EXTREME

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání