Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 44 z 44

Téma: elektrikari/bastliri co je tohle za soucastku? (SMD grabber)

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Standardní

No prave, ty s tim hackem pouzivam v praci, ale tento na smd tam nemame, zkusim se poptat, kde by se dal sehnat.

Ale ja nechapu k cemu ji ty budes pouzivat. na to zmereni ti staci treba merici hrot(spicatej)
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Standardní

tak to je naprd
    ad pouziti..mno ja osobne bych to pouzil msito pajeni na vmod gpu.Uz sem to tu popsal,je to s tou svorkou krasne jednoduche a bezproblemu odstranitelne.Navic nemam mikropajku(jen normalni) tak nevim jestli bych to bez toho udelal....
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

2 ARG: no, tak je to vazne merici klips stydim..... Nasel jsem na GES http://eos.ges.cz/peosc.asp?menu=rej...obr=&poznamka=

ale neni videt, jestli maji hacek nebo vecko... Ale u toho plastu je takova vyboulenina, vypada mozna pro hacek Co jseou ty dve prvni polozky?
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Standardní

Co maj ty prvni dva na konci nevim, ale da se do nich pripojit merici snura, ktera ma na konci 4mmetrovej bananek.

Ty ostatni maj na 100% hacek. Ted zalezi na tom, kam ho kdo budete pripojovat. Jestli to bude na nejakej ten regulator, tak ty maj vetsinou nohu ohnutou do praveho uhle, tam muzete pripojit i ten s hackem. Jestli to chcete pripojovat na nejakej smd integrac, tak budete mit problem i stim V.

A za druhe, nemyslim si, ze je to vhodna varianta stabilniho pripojeni, muze se stat, ze klips samovolne odskoci, nebo o nej zavadite, tim napriklad odpojite zem a na regulatoru budete mit razem plne napeti. (to je jenom priklad -nemluvim konkretne o tomto zapojeni)

Takze jestli klips chcete opravdu pouzit na stalo, tak doporucuju fixovat treba silikonem.
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Standardní

mohl bys ses teda pls poptat po tom Vecku?

Vypada to takhle:

Taky se mi zdalo, ze to muze odskocit, ale vsichni si to vychvalujou
    Ten silikon, ten asi nevodi, co? da se kdyztak sundat, kvuli zaruce? Ten svab je vazne malinkej, a je to nejak sletovany s tom deskou, takze ten hacek neni mozne provlict
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Standardní

mohl bys ses teda pls poptat po tom Vecku?

Vypada to takhle: (Vlevo to ma byt takhle, ten oranzovy vpravo tim jen meri voltaz docasne pri nastavovani)

Taky se mi zdalo, ze to muze odskocit, ale vsichni si to vychvalujou
    Ten silikon, ten asi nevodi, co? da se kdyztak sundat, kvuli zaruce? Ten svab je vazne malinkej, a je to nejak sletovany s tom deskou, takze ten hacek neni mozne provlict

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Standardní

Hmm, kdyz si to vsichni chvalej. . . Tak to asi tak bude.
    Uz se mi parkrat stalo, ze jsem tento klips s hackem pripojil k nejake trosku teplejsi soucastce a jelikoz klips je z plastu a ten hacek se ma snahu dostat z5 dovnitr, tak se proste ten kousicek plastu na konci utavil.

Jinak silikonu je bambilion, urcite se delaj i vodivy, nebo alespon castecne(s primesemi kovu...) ale vetsinou jsou nevodivy. Jinak jsou na ruznejch bazich, takze jsou treba kysele atd.. pak jsou taky ruzne tvrde, pruzne atd. Takze konkretni typ ti neporadim, ale nejakej by urcite mel jit sundat. Ja jim moc nerozumim, takze bych si nechal poradit v obchode od "odborniku"

No a jestli se to pripojuje na nejakej obycejnej smd io, tak ten ma nohy taky trochhu zvedly, takze ten smd klips by se pod ni mozna dostal.

Ten obrazek mi nefunguje, upresni odkaz.

Standardní

Promin za link, je to v poslednim prispevku na strane 2 tohodle threadu. Priserne mi zlobi pripojeni a uz to neslo smazat, ten spatnej. Tam ta fotka urcite je. POkud silikon, tak urcite NEvodivy, aby mi to nezkratovalo. Zkus kouknout teda na druhou stranku, a hned ti to bude jasne, jak to myslim

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Standardní

No tak ten obrazek dokazuje to, ze to V-cko se pod nohu dostane, ale ja bych to stejne fixoval, samozrejme nevodivym silikonem.

Standardní

Citace Původně odeslal Arg
    No tak ten obrazek dokazuje to, ze to V-cko se pod nohu dostane, ale ja bych to stejne fixoval, samozrejme nevodivym silikonem.
    jj, na ten silikon se teda poptam, ale hlavni je sehnat ten spravny grabber! nemaji v GES, PS, ani GME, tak kam mam jit? (jo, a ani v FK(conrad))

EDIT: prosim te , je nejaky podstatny rozdil mezi cermetovym potenciometrem, a obyc dratovym(nebo jakym)? potrebuju 50kOhm, a v katalogu je tolik druhu, ze jsem se pak bal zeptat
    Mel by mit co nejvice otacek, aby byl co nejpresnejsi

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Standardní

Citace Původně odeslal commander

EDIT: prosim te , je nejaky podstatny rozdil mezi cermetovym potenciometrem, a obyc dratovym(nebo jakym)? potrebuju 50kOhm, a v katalogu je tolik druhu, ze jsem se pak bal zeptat
    Mel by mit co nejvice otacek, aby byl co nejpresnejsi
    Pro tebe to je v podstate jedno, zalezi kolit tim pozenes proudu, ten dratak bude asi urcite drazsi.

Standardní

tak to byste neverili, co da prace tohle sehnat. Asi po tydnu jsem nasel nejakyho "dovozce" POMONY (jedina fa., ktera to snad dela), a po dalsim tydnu dohadovani mi to teda asi objednaji, doba nez to prijde-asi 2-3 tydny

Standardní

jee nemohs jich vzit vic..ja bych taky jeden chtel...
    nebo aspon na ne nejaky kontakt a kolik to stalo?
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy

Standardní

Citace Původně odeslal Wolferine
    jee nemohs jich vzit vic..ja bych taky jeden chtel...
    nebo aspon na ne nejaky kontakt a kolik to stalo?
    jo, klido, je to baleni 2ks, a stoji myslim 150kc, nebo tak nejak. Jestli je chces, tak rekni, a ja je priobjednam,

Standardní

pokud je to spravna vec=krokodylek kterym jde chytit jedna nozka smd abyc nemusel pajet tak mi to pls priobjednej,budu vdecen

Standardní

Citace Původně odeslal Wolferine
    pokud je to spravna vec=krokodylek kterym jde chytit jedna nozka smd abyc nemusel pajet tak mi to pls priobjednej,budu vdecen
    OK, tak dam 2x. je to ono, dohadoval jsem se s nima asi pul hodiny pres telefon, a pak jsem jim stejne hodil link na .pdf katalogu, hehe. KOntakt mam od nemecka, na tebe, takze teda ti to vezmu taky

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

Muzu se zeptat jak to tedy dopadlo s temi SMDGrabbery?
    Secondary rig: mATX ASUS A8NE-FM • A64 • 1GB DDR500 • X800 (390/700 @ 446/892) • 400GB SATA • Zalman VF700 + AC Freezer + AC Fan + Chill 500W

Standardní

mame je ale ja ho zatim nanci nemam neb nemam grafarnu...

Standardní

Citace Původně odeslal WeSTLeR
    Muzu se zeptat jak to tedy dopadlo s temi SMDGrabbery?
    mmt tak den a hodim vysledky- resp. jestli to bude fachat
    EDIT tak asi vic jak den , pac bratr si na chalupu odvezl oba multimetry a příslušenství, bastlí si tam nějaký regulátory do svejch RC letedel /křivejch jako svin-btw /

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání