Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 73

Téma: Jakou zvukovku?

Standardní

Od včerejška vlastním Terratec Aureon Sky. Rozdíl oproti předchozí Creatuře Live je naprosto brutální. Pro poslech hudby mohu jenom doporučit.

Standardní

no a ze tu nikdo nedoporucil Gamesurround Foritissimo 3? koupil jsem ho a jsem celkem spokojeny..
    Mb MSI K7N2 Delta, CPU Athlon XP 2400+, Ram 512 Mb DDR 400 Mhz, Prolink GeForce FX 5700 128 mb, Monitor LG Flatron 17\", Gamesurround Fortissimo III, Repro NiC 2.0, WDC 40 Gb, Samsung CD-RW 32-10-40,Msi DVD-ROM sd-m1612, Microsoft IE 3.0, Kb Samsung

Standardní

Tak mohu doporucit

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal kiwwik
    v proca to je celkem dost drahy, vsechno tam maj drahy. Zlatej CzechComputer, jenže tam tuhle zvukárnu nemaj. Za kolik se da co nejlevnejc koupit a kde?
    Teda ja se fakt pobavil... Proca je primarne VO a potom rozhodne neni drazsi nez CC. MO ceny tam jsou absolutni standart, na to bych si nestezoval..... A navic CC je nakupuje na 95% prave tam., Nikdo jinej je nedovazi. Kupoval jsem ji v Proce v lete za tusim 1950 Kc bez dane coz se mi rozhodne nezdalo predrazeny.

Jinak ja taky prechazel z Live (kx drivery) a rozdil opravdu markantni.... Existuje snad nekdo kdo by Space nedoporucil ? Skoda uz jenom toho ze se u nas nedaji sehnat operaky v signalovy ceste a tudiz se neda ani poradne zmodovat.... Maji nestandartni zapouzdreni...

Kdyz Glassman zmodoval neGrykovu 5.1cku (vymena kondiku a rele slo do duchodu) a porovnaval to s moji 7.1ckou tak sam rekl ze za tu praci to nestoji.... Ja clovek s normalnim sluchem nepoznal v primem porovnani zadny rozdil.... Takze ji mam pouze flashlou na Prodigy. No co, i takhle je skvela.
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

ne u nas ale vubec, jakykoliv operak co existuje samozrejme sezenu ale Terratec bohuzel pouziva uchylne maly baleni, aby snad usetril trosicku mista na desce no a v tom baleni se temer nic nevyrabi a ten co je v Terratecu je to nejlepsi co je v tom baleni k dostani..

Fortissimo se doporucuje do 1.500,-
    Terratec Aureon Sky do 2.500,-

ty karty nejsou stejna liga, jen holt nekdo ten litr navic nema..
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Standardní

Citace Původně odeslal Glassman
    ne u nas ale vubec, jakykoliv operak co existuje samozrejme sezenu ale Terratec bohuzel pouziva uchylne maly baleni, aby snad usetril trosicku mista na desce no a v tom baleni se temer nic nevyrabi a ten co je v Terratecu je to nejlepsi co je v tom baleni k dostani..

Fortissimo se doporucuje do 1.500,-
    Terratec Aureon Sky do 2.500,-

ty karty nejsou stejna liga, jen holt nekdo ten litr navic nema..
    pekne napsano, sice uz sem si taky objednal toho aureona sky , ale zajimalo by me jak si stoji v porovnani treba s Adigy2, doufam ze alespon podobne ale co sem tu cetl tak by to melo byt better
    Pašák erda.

Member
    Vliv
    275

Standardní

Stale se rozhoduji mezi Aureon Sky a Aureon Space.....Stoji za to si priplatit? Zatim mam Geniusy HT 5.1.....nevim jestli se 7.1 zvuk do budoucnosti prosadi.....btw. dostali jste v tom baleni i opticky kabel? Diky
    | DELL XPS M1330 (Core 2 Duo T7500/ 4096MB 667MHz RAM / 13.3" WXGA LED display / nVidia 8400 GS 128MB/ 320GB 5.4k HDD/ Intel Next gen card / 6cell 56Whr battery/ Vista Home Premium ) | Western Digital MyBook Essential Edition 320GB | Western Digital MyPassport 250GB | Genius SW 5.1 HT | 20" Samsung SyncMaster 205BW | Logitech MX3100@Razer ExactMat |

Member mince
    Vliv
    268

Standardní

urcite T SkY, ----hlvavne ten 24/96/192 prevodnik.

Senior Member Avatar uživatele Jirka_koffee
    Vliv
    282

Standardní

Takze v porovnani kvalita zvuku x cena vychazo nejlip Ttec SKY? Taky bych uz neco potreboval a nejel na oboard Mam Lgtech Z-560
    Q6600 | Gigabyte GA-EP45-UD3R | 4 GB A-Data Vitesta EE | NV9600GT HP | Seagate ST3320613AS | Enermax PRO425W | Antec Three Hundered | Samsung 2243BW

Member mince
    Vliv
    268

Standardní

karty s prevodniky 24/96/192 maji urcite lepsi zvuk nez klasicke karty.ten terratec jsem myslel,ze 24/96 prevodnik opravdu funguje na zaznam,narozdil od audigy,tzn.s terratecem muzes experimentovat s delanim hudby.

Standardní

no já sem si ho už objednal dávno, ale přijde mi až zítra, takže vám můžu napsat moje zážitky a poznatky. Ale nejsem žádný audio profi, ale zase nadruhou stranu vám o vysypu pěkně polopaticky.

Napřed jsem jel na SoundStorm... sem si říkal Bůh ví jaký to není
    ted jedu na Soundmax AD1985 (integrated) .. je to lepší jak sound storm, ale nekdy to krupe (sice slabe ale fakt to ***)
    no a od zitrka jedu na Terratec Aureon Sky@Prodigy
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal Gastan
    sky i space maj stejne prevodniky podle mne,ne
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Member mince
    Vliv
    268

Standardní

Citace Původně odeslal Wolferine
    Citace Původně odeslal Gastan
    sky i space maj stejne prevodniky podle mne,ne

jo to jo,SKY je levnejsi,ale 5.1

Standardní

tak mám s tim terratecem SKY mensi problem, kdyz dam test zvuku tak crci vsech pet ale at zapnu cokoliv tak to jede jen predni dva, ale kdyz dam vez na PRO LOGYC tak jedou vsechny ale ona to pocita ta vez ne zvukarna, protoze kdyz ztlumim predni tak se to ztlumi vse, nevite jak to presen nastavit?

EDIT
    no tak ve hrach to jede 5.1 i na obyc DVD 5.1 vstup do veze (Call of duty EAX2) ale ve winamp to jede na 5.1 jako stereo ale kdyz to prepnu na na vezi na prologic tak to ta vez do tech 5 kanalu nazene
    Nevite jak jet na 5.1 pod win?
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    tak mám s tim terratecem SKY mensi problem, kdyz dam test zvuku tak crci vsech pet ale at zapnu cokoliv tak to jede jen predni dva, ale kdyz dam vez na PRO LOGYC tak jedou vsechny ale ona to pocita ta vez ne zvukarna, protoze kdyz ztlumim predni tak se to ztlumi vse, nevite jak to presen nastavit?

EDIT
    no tak ve hrach to jede 5.1 i na obyc DVD 5.1 vstup do veze (Call of duty EAX2) ale ve winamp to jede na 5.1 jako stereo ale kdyz to prepnu na na vezi na prologic tak to ta vez do tech 5 kanalu nazene
    Nevite jak jet na 5.1 pod win?
    winamp ti 5.1 signal bez pluginu neudela ... teda udela ale musis mit Audigy s tou CMSS silenosti
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Standardní

Citace Původně odeslal Fox!MURDER
    winamp ti 5.1 signal bez pluginu neudela ... teda udela ale musis mit Audigy s tou CMSS silenosti
    a nevis co to je pls za plug in , popr kde ho najdu?
    Pašák erda.

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

staci zvolit default zvukovku 'Sensaura3D' misto 'Prodigy71' v nastaveni Sound & Multimedia ve wokenicich..

to ze pri prehravani sterea ze zvukovky jde stereo je uplne normalni chovani, ja bych se spis divil jaktoze mi hrajou vsechny vystupy ale kdyz to chcete, musite to karte nejdriv vysvetlit.. Sensaura dela efekty a rozlozeni do multikanalu, ale je omezena jen na 48kHz tusim..
    /// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///

Standardní

staci zvolit default zvukovku 'Sensaura3D' misto 'Prodigy71' v nastaveni Sound & Multimedia ve wokenicich..

to ze pri prehravani sterea ze zvukovky jde stereo je uplne normalni chovani, ja bych se spis divil jaktoze mi hrajou vsechny vystupy ale kdyz to chcete, musite to karte nejdriv vysvetlit.. Sensaura dela efekty a rozlozeni do multikanalu, ale je omezena jen na 48kHz tusim..
    ja tam ale nikde tu sensauru nemam, divny a to sem to zapinal pak resetoval a furt nic
    Pašák erda.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

jj Sensaura je malej hnus. Mafie mi vzdycky prehodi zvukovku na Sensauru a pak nemuzu na sluchadla absolutne nic ve woknech poslouchat. Sileny zkresleni. Stereo rulez. Maximalne kdyz chci vyhnat sousedy tak nahodim ve foobaru convert stereo to 4 channels

2eraser: Jaky tam mas drivery ?
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

zkoušel jsem ty poslední tuším že 51.2600.14 a ted jedu na tech co byli na cd to jsou 51.2600.10

fakt uz nevim co stim
    Pašák erda.

Member Avatar uživatele baros
    Věk
    47
    Vliv
    279

Standardní

2 eraser: Musis nainstalovat ovladace od Audiotraku a tam si jako vystupni zarizeni muzes vybrat Prodigy7.1 nebo Sensaura3D.

A abys je moh nainstalovat tak musis kartu preflashovat na Audiotrak podle navodu treba tady: http://www.forgotten-realms.cfl.pl/other/torturecity/

Standardní

Citace Původně odeslal baros
    2 eraser: Musis nainstalovat ovladace od Audiotraku a tam si jako vystupni zarizeni muzes vybrat Prodigy7.1 nebo Sensaura3D.

A abys je moh nainstalovat tak musis kartu preflashovat na Audiotrak podle navodu treba tady: http://www.forgotten-realms.cfl.pl/other/torturecity/
    pardon, moc se omlouvám, máte pravdu, já to měl blbě flashnutý už je to ok

už je to paráda, přímo v menu jde zapnout n+jaká emulace
    EDIT
    ale tak tu podporu sem vypnul a ve winampu sem nastavil sensauru a je to , jenze ted mi zase nejede EAX ve hrach (( MAm tonejak pospojovat v tom direct wire, jinak ted stahuju y plug-iny ...
    EDIT2
    tak jsem ve win v ovladacich na zvuk nastavil tu sensauru a nahle uz jede EAX ve hrach
    Pašák erda.

Standardní

Jinak už jsem stačil najít celkem azjímavou stránku ohldně té ProDigy
    http://forums.amdmb.com/showthread.p...5&pagenumber=1

Aještě jsem našel bios pro mou SKY takže kdyby t o chtěla zase někdo flashnout zpátky na originál tak to mám, na tý stránkce od Fallen Angela je jen ten pro Space...
    Pašák erda.

Member Avatar uživatele baros
    Věk
    47
    Vliv
    279

Standardní

Tak sou konecne novy ovladace od Audiotraku, viz sekce Ovladace.

Novinky:
    1. DirectWIRE 3.0 added.
    2. Digital Output monitoring added.
    3. Hardware security protection added - This driver will not work with non-Audiotrak authorised products. ?
    4. Sensaura update - V3511d.

Doufam ze pojedou na preflashovanejch kartach.

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

muzete nekdo zkusit ty novy Prodigy ovladace jestli chodi na flashlych Aureonech? mam takovy dojem, ze ty ovladace nemaji sanci rozlisit original Prodigy od flashlyho Aureona.. spis bych rek, ze se nenechaj nainstalovat jen ze zmenenym PCI DeviceID v .inf souboru ovladacu..

zkuste to nekdo a podejte report

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání