Od včerejška vlastním Terratec Aureon Sky. Rozdíl oproti předchozí Creatuře Live je naprosto brutální. Pro poslech hudby mohu jenom doporučit.
Od včerejška vlastním Terratec Aureon Sky. Rozdíl oproti předchozí Creatuře Live je naprosto brutální. Pro poslech hudby mohu jenom doporučit.
no a ze tu nikdo nedoporucil Gamesurround Foritissimo 3? koupil jsem ho a jsem celkem spokojeny..
Mb MSI K7N2 Delta, CPU Athlon XP 2400+, Ram 512 Mb DDR 400 Mhz, Prolink GeForce FX 5700 128 mb, Monitor LG Flatron 17\", Gamesurround Fortissimo III, Repro NiC 2.0, WDC 40 Gb, Samsung CD-RW 32-10-40,Msi DVD-ROM sd-m1612, Microsoft IE 3.0, Kb Samsung
Tak mohu doporucit
Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350
"Music is essentially useless, as life is." George Santayana
Teda ja se fakt pobavil... Proca je primarne VO a potom rozhodne neni drazsi nez CC. MO ceny tam jsou absolutni standart, na to bych si nestezoval..... A navic CC je nakupuje na 95% prave tam., Nikdo jinej je nedovazi. Kupoval jsem ji v Proce v lete za tusim 1950 Kc bez dane coz se mi rozhodne nezdalo predrazeny.Původně odeslal kiwwik
![]()
Jinak ja taky prechazel z Live (kx drivery) a rozdil opravdu markantni.... Existuje snad nekdo kdo by Space nedoporucil ?Skoda uz jenom toho ze se u nas nedaji sehnat operaky v signalovy ceste a tudiz se neda ani poradne zmodovat....
Maji nestandartni zapouzdreni...
Kdyz Glassman zmodoval neGrykovu 5.1cku (vymena kondiku a rele slo do duchodu) a porovnaval to s moji 7.1ckou tak sam rekl ze za tu praci to nestoji.... Ja clovek s normalnim sluchem nepoznal v primem porovnani zadny rozdil.... Takze ji mam pouze flashlou na Prodigy. No co, i takhle je skvela.![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
ne u nas ale vubec, jakykoliv operak co existuje samozrejme sezenuale Terratec bohuzel pouziva uchylne maly baleni, aby snad usetril trosicku mista na desce no a v tom baleni se temer nic nevyrabi a ten co je v Terratecu je to nejlepsi co je v tom baleni k dostani..
Fortissimo se doporucuje do 1.500,-
Terratec Aureon Sky do 2.500,-
ty karty nejsou stejna liga, jen holt nekdo ten litr navic nema..
/// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///
pekne napsano, sice uz sem si taky objednal toho aureona sky , ale zajimalo by me jak si stoji v porovnani treba s Adigy2, doufam ze alespon podobne ale co sem tu cetl tak by to melo byt betterPůvodně odeslal Glassman
![]()
Pašák erda.
Stale se rozhoduji mezi Aureon Sky a Aureon Space.....Stoji za to si priplatit? Zatim mam Geniusy HT 5.1.....nevim jestli se 7.1 zvuk do budoucnosti prosadi.....btw. dostali jste v tom baleni i opticky kabel? Diky
| DELL XPS M1330 (Core 2 Duo T7500/ 4096MB 667MHz RAM / 13.3" WXGA LED display / nVidia 8400 GS 128MB/ 320GB 5.4k HDD/ Intel Next gen card / 6cell 56Whr battery/ Vista Home Premium ) | Western Digital MyBook Essential Edition 320GB | Western Digital MyPassport 250GB | Genius SW 5.1 HT | 20" Samsung SyncMaster 205BW | Logitech MX3100@Razer ExactMat |
urcite T SkY, ----hlvavne ten 24/96/192 prevodnik.
Takze v porovnani kvalita zvuku x cena vychazo nejlip Ttec SKY? Taky bych uz neco potreboval a nejel na oboardMam Lgtech Z-560
Q6600 | Gigabyte GA-EP45-UD3R | 4 GB A-Data Vitesta EE | NV9600GT HP | Seagate ST3320613AS | Enermax PRO425W | Antec Three Hundered | Samsung 2243BW
karty s prevodniky 24/96/192 maji urcite lepsi zvuk nez klasicke karty.ten terratec jsem myslel,ze 24/96 prevodnik opravdu funguje na zaznam,narozdil od audigy,tzn.s terratecem muzes experimentovat s delanim hudby.
no já sem si ho už objednal dávno, ale přijde mi až zítra, takže vám můžu napsat moje zážitky a poznatky. Ale nejsem žádný audio profi, ale zase nadruhou stranu vám o vysypu pěkně polopaticky.
Napřed jsem jel na SoundStorm... sem si říkal Bůh ví jaký to není
ted jedu na Soundmax AD1985 (integrated) .. je to lepší jak sound storm, ale nekdy to krupe (sice slabe ale fakt to ***)
no a od zitrka jedu na Terratec Aureon Sky@Prodigy![]()
Pašák erda.
sky i space maj stejne prevodniky podle mne,nePůvodně odeslal Gastan
![]()
https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla
Původně odeslal Wolferine
jo to jo,SKY je levnejsi,ale 5.1
tak mám s tim terratecem SKY mensi problem, kdyz dam test zvuku tak crci vsech pet ale at zapnu cokoliv tak to jede jen predni dva, ale kdyz dam vez na PRO LOGYC tak jedou vsechny ale ona to pocita ta vez ne zvukarna, protoze kdyz ztlumim predni tak se to ztlumi vse, nevite jak to presen nastavit?
EDIT
no tak ve hrach to jede 5.1 i na obyc DVD 5.1 vstup do veze (Call of duty EAX2) ale ve winamp to jede na 5.1 jako stereo ale kdyz to prepnu na na vezi na prologic tak to ta vez do tech 5 kanalu nazene
Nevite jak jet na 5.1 pod win?
Pašák erda.
winamp ti 5.1 signal bez pluginu neudela ... teda udela ale musis mit Audigy s tou CMSS silenostiPůvodně odeslal eraser
![]()
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
a nevis co to je pls za plug in , popr kde ho najdu?Původně odeslal Fox!MURDER
Pašák erda.
staci zvolit default zvukovku 'Sensaura3D' misto 'Prodigy71' v nastaveni Sound & Multimedia ve wokenicich..
to ze pri prehravani sterea ze zvukovky jde stereo je uplne normalni chovani, ja bych se spis divil jaktoze mi hrajou vsechny vystupyale kdyz to chcete, musite to karte nejdriv vysvetlit.. Sensaura dela efekty a rozlozeni do multikanalu, ale je omezena jen na 48kHz tusim..
/// Dell Latitude D600 | Dothan 1.7GHz@1.05V~800MHz@0.70V | 1024MB DDR266@2-3-3-6 | 40GB Hitachi Travelstar 5K80 | Samsung CD-RW/DVD SN-324S | Mobility Radeon 9000 32MB | 14.1" SXGA+ 1400x1050 | Broadcom 570x Gbps LAN | Intel PRO/Wireless 2100B WLAN ///
ja tam ale nikde tu sensauru nemam, divny a to sem to zapinal pak resetoval a furt nicPůvodně odeslal Glassman
![]()
Pašák erda.
jj Sensaura je malej hnus. Mafie mi vzdycky prehodi zvukovku na Sensauru a pak nemuzu na sluchadla absolutne nic ve woknech poslouchat. Sileny zkresleni. Stereo rulez. Maximalne kdyz chci vyhnat sousedy tak nahodim ve foobaru convert stereo to 4 channelsPůvodně odeslal Glassman
![]()
2eraser: Jaky tam mas drivery ?
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
zkoušel jsem ty poslední tuším že 51.2600.14 a ted jedu na tech co byli na cd to jsou 51.2600.10
fakt uz nevim co stim
Pašák erda.
2 eraser: Musis nainstalovat ovladace od Audiotraku a tam si jako vystupni zarizeni muzes vybrat Prodigy7.1 nebo Sensaura3D.
A abys je moh nainstalovat tak musis kartu preflashovat na Audiotrak podle navodu treba tady: http://www.forgotten-realms.cfl.pl/other/torturecity/
pardon, moc se omlouvám, máte pravdu, já to měl blbě flashnutý už je to okPůvodně odeslal baros
už je to paráda, přímo v menu jde zapnout n+jaká emulace
EDIT
ale tak tu podporu sem vypnul a ve winampu sem nastavil sensauru a je to , jenze ted mi zase nejede EAX ve hrach(( MAm tonejak pospojovat v tom direct wire, jinak ted stahuju y plug-iny ...
EDIT2
tak jsem ve win v ovladacich na zvuk nastavil tu sensauru a nahle uz jede EAX ve hrach
Pašák erda.
Jinak už jsem stačil najít celkem azjímavou stránku ohldně té ProDigy
http://forums.amdmb.com/showthread.p...5&pagenumber=1
Aještě jsem našel bios pro mou SKY takže kdyby t o chtěla zase někdo flashnout zpátky na originál tak to mám, na tý stránkce od Fallen Angela je jen ten pro Space...
Pašák erda.
Tak sou konecne novy ovladace od Audiotraku, viz sekce Ovladace.
Novinky:
1. DirectWIRE 3.0 added.
2. Digital Output monitoring added.
3. Hardware security protection added - This driver will not work with non-Audiotrak authorised products.?
4. Sensaura update - V3511d.
Doufam ze pojedou na preflashovanejch kartach.
muzete nekdo zkusit ty novy Prodigy ovladace jestli chodi na flashlych Aureonech? mam takovy dojem, ze ty ovladace nemaji sanci rozlisit original Prodigy od flashlyho Aureona.. spis bych rek, ze se nenechaj nainstalovat jen ze zmenenym PCI DeviceID v .inf souboru ovladacu..
zkuste to nekdo a podejte report![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)