CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
http://www.practicallynetworked.com/...owbrowse02.htm
pridavam taky jeden link, protoze zde je navic navod, jak redukovat nbt broadcasting
mj. ja vyse uvedeny klic v registry nemam, takze proto mi to zrejme nedela (odstranil mi ho hotfix ktery jsem daval hned po instalaci).
Anebo proto, ze jak se pise v Q245800
http://support.microsoft.com/default...;en-us;Q245800
tak by to nemelo delat pri pristupu na share pres UNC ve tvaru \\computer name\share name (jak jsem navrhoval vyzkouset)
(ja totiz pristup pres "okolni pocitace" nepouzivam)
Sakryš. Takovou výměnu názorů jsem nečekal. Díky za všechny rady a tipy. Skusím použít ten registr, co je původně pod WIN 2000.
ASUS Blitz Formula P35 | C2Q 9550 @3.41GHz | TR Ultra120 Extreme | 4GB Corsair 6400C5 | 2x Samsung F1 320GB | Samsung F1 640GB | WD My Book Home 1TB | ASUS GTX295 1.8GB | SB X-Fi Titanium Fatal1ty Champion PCI-E | Leadtek DTV2000H | Asus 2014L1T SATA | Logitech G9 | Logitech Illuminated Keyb. US | 24" HP DreamColor LP2480zx + X-Rite | LIAN LI A7010 HotSwap | Corsair HX620 | Genius HT 5.1 Foto: Miláškové Nikon D200 & D300 | Nikkor AF-S VR 70-200/2.8 | Nikon TC-14E | Nikkor AF-S 14-24/2.8 | Nikkor AF-S 300/4 | Nikon SB-800 | 2xCF Extreme IV 8GB
myslim, ze rozhrani netbios nad protokolem tcp-ip se da v klidu vypnout. t vas zbavi zbytecneho broadcastu na tusim portu 53.
na sdileni souboru atd doporucujii protokol ftp. rychlost, kvalita.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
Původně odeslal Jey
Kdyby byla pravda co rikas, pravdepodobne bys se nedostal ani na mail.
137 NetBIOS-NS
138 NetBIOS-DGM
139 NetBIOS pro network neighbourhoods
amd64 x86_64 AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ GNU/Linux
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
zajimave, ze ja mam rozhrani netbios nad protokolem tcpip zakazene jak na pocitaci, tak na serveru a to na vsech sitovkach a dostanu se kam chci.Původně odeslal CompCrasher
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
SlepejsPůvodně odeslal Jey
.. Vsimnul jsi si toho zvyraznenyho cisilka 53
To je port DNSka pro komunikaci s jinym DNS. Je snad jasny, ze kdyz priskrtis netbios, tak se nestane nic fatalniho, naopak
...
PS: nemusis opakovat, ze netbios vyuziva tcp/ip, preci nejede na IPx apod...
Největší zábavou bývají ty počítačové úlohy, které jsou v praxi naprosto k ničemu
jsem si nejak nevsiml sorry.Původně odeslal CompCrasher
ja jsem mel prave dost zbytecnych spojeni - rozumej mraky na porte 53 tak jsem zakazal netbios(firewall psal ze to je spojeni netbiosu-kerio winroute firewall) a soucasne jsem vypl polozku "zaregistrovat adresy tohoto pripojeni v systemu dns" a ono se to asi vyresilo tou druhou veci. coz jsem nevedel. aha a jeste jednou sorry i za offtopic.
Původně odeslal Jey
Nic se nedeje, jen sem to trochu upresnil.
PS: sorry za OT![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)