Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 29 z 29

Téma: Pár obecných otázek - jsem fakt zoufalej

Standardní

Jo tak dík ještě mi poraďte s tím Wine (klidně v té druhé Diskuzi) a ještě bych se chtěl zeptat jak nakonfigurovat Apache aby mi fakčilo to PHP?

Standardní

Čau tak a jsem zoufalý už 2h se snažím instalovat Lin, ale to nahrání balíčku z disktety vůbec nijak nefunguje a přitom příkaz je dobře dokonce ani při "linux defcfg=floppy" to nešlo, ale já chci nahrát balíky v textovém režimu, protože mi intslace v graf.režim. padne na instalaci NVIDIA ovladačů (s tím nemáte náhodou zkušenosti?) Nikde jsem ani nevybíral že je chci instalovat a jsou tam. No je pravda, že je to potom takový lepší když tam jsou, ale klidně bych je mohl doinstalovat pozděj! V textovym režimu se to naistaluje a je je to OK. Ale nemůžu si tam ani vybrat jaký balíky chci, protože tam jsou rozházený podle abecedy a ani nemaj popis nebo zařazení do sekce, takže fakt nevím co naistalovat a co ne. Zkoušel jsem i naistalovat jen Lin a grafickej režim, ale to mi potom když jsem chtěl zbytek doinstalovat z Lin nedává programy do nabídky a dokonce jsem tam nenašel ani konzili (tu nevím jak zpustit) Ještě jednou upozorňuji že jsem zkoušel i text defcfg=floppy a různý modifikace bez i s uvozovek! Nevím jak dál a to mne lin docela bavil!

2) Jak nastavit v Kmix hlasitost na pořád stejně ono se mi to pokaždý nějak stlumí a to jsem to zkoušel "uložit jako výchozí".
    3) kde sehnat ovladdače na Motorola SM56 Speakerphone? Zkoušel jsem plno stránek ale nic, tak se na to PLEASE někdo mrkněte!!!

Standardní

Tak mám jednu dobrou, instaloval jsem jakoby v grafickym režimu, tam jsem si vybral balíky a ULOŽIL SEZNAM BALÍKŮ NA DISKETU, potom jsem udělal jednu jednoduchou instlaci v textovym režimu a tam jsem vytvořil disketu AUTOMATICKÉ INSTALACE, potom šel do win a seznam balíků jsem načetl z diskety se seznamem balíků, ale i z diskety s Automatickou instalací, je to totiš stejný formát! A seznam balíků z diskety seznam balíů jsem na hrál na disketu s automatickou instalací, takže jsem měl disketu na který jsem měl všechny balíky co jsem potřeboval! A instalaci jsem spustil příkazem: "text auto_install=floppy" a FUNGOVALO TO. I ovladače na NVIDIA se nainstalovaly ale nějak divně (rozlišení 800x600 60Hz) nějak jsem tam nastavil 1024x768 70Hz víc to standartně nešlo, možná to je že tam nejsou ovladače na Monitor mám Samtron 76E, a ten tam bohužel není, nevíte kde sehnat ovladače? Při první instalaci mi to šlo, ale teď ne. Jinak ty ovladače na NVIDIA jsou vlastně nový jádro nebo co? Aspoň se to tak jmenuje (NVIDIA-kernel...) Je to tak? Prostě bych to chtěl ještě nějak dořešit! Je to divný když je obraz ujetej o 2 cm a když to strovnám na monitoru,tak by to bylo zase ve win na ..

Ještě tu mám pár blbejch otázek:
    1)jak se píše @ a \ a jak přepnout klávesnici na anglickou, to s tím souvisí.
    2)Už jsem rozjel Apache (var/www/html/ = 127.0.0.1) Php mi fuguje, ale vůbec nevím jak na MySQL? Ještě bych se chtěl zeptat jak na takovýhle script

#! /usr/bin/php
    <?
    if ($argc != 3)
    {
    echo "pouziti: m3ucp soubor.m3u

adresar_kam_zkopirovat\n";
    die;
    }
    $arr=file($argv[1]);
    reset ($arr);
    while ($x =

current($arr))
    {
    if (substr($x, 0,1) != "#")
    {
    $x =

substr($x, 0, -1);
    $fname = strrchr($x, "/");
    $target =

$argv[2].$fname;
    echo substr($fname,1). "--> $argv[2] ..";

if (copy($x, $target))
    {
    echo "[OK]\n";

}
    else
    {
    echo "[CHYBA!]\n";

}
    }
    next($arr);
    }
    ?>

je to php a slouží k kopítování mp3 ze soubor.m3u do nějaké složky. Napsal ho KtK a jméno souboru je m3ucp bez *.php ale nevím jak ho pustit. Pouziti: m3ucp soubor.m3u adresar_kam_zkopirovat nevím jak to sputit, KtK mi psal něco o chmod... poraďte dík. Já jsem v PHP chvíly dělal ale takovej script normálně neběží, jak se v tom programuje?
    3)Blbne mi zvuk standartně to funguje, ale občas (při přihlašování...) to strašně začne škrvčet a pískat a dělá to i v XMMS, ale zajímavý je že Totem to nedělá! Co s tím? Stáhnul jsem Alsu jako že to znova nainstaluju, ale nějak jsem nepochopil ten návod! Je tady stačí přečíst Quick Instal je to pár řádku tal poraďte! http://skoda.l.cz/instal.txt[/url]

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    1)jak se píše @ a \ a jak přepnout klávesnici na anglickou, to s tím souvisí.
    Zavinac
    altgr+v
    \ altgr+q

zavisi na rozlozeni klavesnice, ja mam qwerty CZ.
    Prepinani klavesnice nevim...
    Zkus najit, applet
    S tim PHP vube nevim, nezkousel jsem.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání