Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 34 z 34

Téma: jaky mate ovladace pro FXky?

Standardní

Citace Původně odeslal Xfantasy
    Tak si stáhněte nvharpage z www.zoneg.net je v češtině a dá se taktovat rovnou v něm,nebo si v něm povolit další záložky v ovladačích i s taktováním a ještě se dají měnit různé vlastnosti karty.
    Je tam i jednoduché nastavení na výkon a na kvalitu.Rozdíl v 3Dmarku mezi těmi dvěmi je kolem 5000 bodů.No já ho můžu jenom doporučit...
    tak sem si ho stahnul-ten program, ale musim rict ze je dost slozitej! mas s nim nejaky dlouhodoby skusenosti? co si tam mam a jak nastavit pro max. vykon? dik!!
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní 53.03

tak už mam 53.03 a žadny rozdíl nevidím?

Standardní

Tak když jsem nainstaloval FX5700/256MB na 52.16 tak 3DM03 2500bodíků, 53.03whql 3194 bodíků bez přetaktování - čumim! Jinak když je karta přetočená jede 515/570 3DM03 3492bodíků - není to málo?

Standardní

Citace Původně odeslal K2
    Tak když jsem nainstaloval FX5700/256MB na 52.16 tak 3DM03 2500bodíků, 53.03whql 3194 bodíků bez přetaktování - čumim! Jinak když je karta přetočená jede 515/570 3DM03 3492bodíků - není to málo?
    tak já v 3Dmark03 52.16-913 points
    53.03-955 points
    ale tím že jsem psal že žadný rozdíl nevidím tím sem myslel ve hrách-v praxi

Standardní

jeste sem to poradne neotestoval, ale kdyz sem mel 52.16 tak me jela grafarna na 444/940 a ted kdyz mam 53.03 tak jedu na 440/940 a uz to haze docela dost artefaktu! tak nevim nevim! ted jest skusim otestovat vykon vy 3D marcich 2001 a 03 a pak se ozvu, ale vidim to spise skepticky!
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

Citace Původně odeslal Neller
    tak sem si ho stahnul-ten program, ale musim rict ze je dost slozitej! mas s nim nejaky dlouhodoby skusenosti? co si tam mam a jak nastavit pro max. vykon? dik!!
    Nastavování je tam dost....Ale nejsnažší je jít přes Performance wizard,kde jenom zatrhneš jestli chceš zvíšit kvalitu nebo výkon,jaké rozlišení,jestli zapnout AA.....

Je to hned na první stránce.......
    Schválně si zkus změnu na kvalitu a poznáš jak dostane karta na prdku a bodíky pudou rapidně dolu.Zkoušel jsem na to hrát Mafii a nejde to......jako na TNT.
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Senior Member
    Vliv
    310

Standardní

Kua, ako mozete hrat na inom nastaveni ako na kvalitu?
    Ved ta grafika potom vyzera ako grcka...

Standardní

Citace Původně odeslal Wuuduu
    Kua, ako mozete hrat na inom nastaveni ako na kvalitu?
    Ved ta grafika potom vyzera ako grcka...
    No to je asi zrovna muj pripad, myslim si ze mam Pc docela v poho, klidne bych si mohl uzivat plnych detailu na docela slusny rozliseni, ale ja mam rad kdyz hra jede naprosto plynule, takze se spokojim s prumernou grafikou ve hre, hlavne at to jede naprosto plynule!

Standardní

V tom prográmku je spousty nastavení,pokud víš jaký zapnout.Je ale dobrý podívat se na nejkvalitnější nastavení-nejde to ani hrát.Je tam taky možnost nahodit zpět defaultní nastavení ovladačů.
    Schválně si ten rozdíl kvalita/výkon v nvharpage skuste.
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání