Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 33 z 33

Téma: Definitivni reseni: Siemensy a non-stop DataNonstop

Standardní

No nejaci borci z www.mt-siemens.com vyhodili nabijecku do pryc a hodili napajeni primo na telefon. Kolem tech 5V a O,5A by bylo vyhovujicich. Telefon se pote neseka kvuli nabijeni, ale seka se dal kvuli .... nejake chybe...
    Proste to neni jen nabijenim... Me treba vydrzi siemens pripojenej 2 dny. Dele jsem nemel moznost to zkouset. (Notebook porad nekam taham) a jelo to v pohode. Problem nastane kdyz zacnu neco stahovat a mobil jede a vsech 5 timeslotu naplno... (mozna ten upload je osidenejsi) pak zase pada jak hruska...

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    359

Standardní

tak jako tak je tu problem v tom, ze mam 24ku a vratit se je trosku nebezpecne ( protoze mam a55 ) takze to budu resit az to nekdo vyresi
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Ja mam taky Mc35i a takovejhle problem nemam. nikdy mi to nespadne a na data je to fakt vo hodně lepší než normální telefonu
    XP 2200+, Epox 8RDA+ rev 1.1, Arctic Copper Silent 2 TC, 1024MB V-DATA 333Mhz Cl2.5, WD800JB, Inno Geforce MX440 8X gpu 380 mem 350, EC 300W, Toshiba 1612, Philips CD-RW 48x, Eurocase 5410

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    359

Standardní

Citace Původně odeslal allian
    Ja mam taky Mc35i a takovejhle problem nemam. nikdy mi to nespadne a na data je to fakt vo hodně lepší než normální telefonu
    jj jenze je tu jeden problemek pokud nehodlas zustat u gprs nastalo. az ja prejdu na neco jineho ( napriklad to CDMA ) tak mi zbude odblokovany telefon, ktery kdyz nebudu chtit jeste rad nekdo za 2 tisice koupi ( pac bude jako novej se zarukou a v obchode bude stat 3500 v sade jak sem ted koukal ). no a co ty budes delat s modemem?
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Junior Member
    Vliv
    276

Standardní

No ja mam M55ku a ME45 a nabijanie mam urobene priamo z nabijacky na nabijaci pin a ide to v pohode aj ked komunikujem s MT cez COM .... ale internetovat som neskusal

A to mam doma robeny kabel

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    38
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal JUCE
    No ja mam M55ku a ME45 a nabijanie mam urobene priamo z nabijacky na nabijaci pin a ide to v pohode aj ked komunikujem s MT cez COM .... ale internetovat som neskusal

jo a stahujes hodne??nebo jen prohlížíš stránky
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Junior Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal Fleak
    Citace Původně odeslal JUCE

jo a stahujes hodne??nebo jen prohlížíš stránky
    Ja ale cez to neinternetujem. Iba kopirujem fotky a pod.... java hry a tak...

Standardní

Citace Původně odeslal mISHA
    Citace Původně odeslal allian
    jj jenze je tu jeden problemek pokud nehodlas zustat u gprs nastalo. az ja prejdu na neco jineho ( napriklad to CDMA ) tak mi zbude odblokovany telefon, ktery kdyz nebudu chtit jeste rad nekdo za 2 tisice koupi ( pac bude jako novej se zarukou a v obchode bude stat 3500 v sade jak sem ted koukal ). no a co ty budes delat s modemem?
    Mě nic jinyho nezbejva nez u GPRS zustat, jinou moznost nemam, takze me tenhle problem nepali
    XP 2200+, Epox 8RDA+ rev 1.1, Arctic Copper Silent 2 TC, 1024MB V-DATA 333Mhz Cl2.5, WD800JB, Inno Geforce MX440 8X gpu 380 mem 350, EC 300W, Toshiba 1612, Philips CD-RW 48x, Eurocase 5410

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání