Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 37 z 37

Téma: Chlazení GF4Ti

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    317

Standardní

tušim že má cca 2400rpm,ale valivé ložisko od japonců neni skoro slyšet

zkoušel jsem dávat chlazení na zadní stranu, ale nemá to ždádnej efekt na OC....teda pokud nejsi perfekcionalista

Standardní

2eraser: ja mam 2800 (zredukovany ze 4000) a je to fakt neslysitelny (dost mi delaj kraval disky takze slysim spis je), ten fan je fakt dobrej ... tichej

2over: dik za foto, mas to podobny jak ja heh a souhlasim s tebou - aktiv z druhy strany (a to je prokazany) je uplne na prd pokavad tam neni prilepenej aspon malej pasiv
    AMD Athlon XP 2500+ Barton | AC Copper Silent 2 (lapped) | Soltek SL-75FRV - VIA KT400 | V-Data 512MB DDR RAM PC2700 |
    Prolink GeForce 4 Ti4200 64MB DDR RAM | Hitachi 7K250 120GB 7200ot. 8MB | Western Digital 40GB 7200ot. JB | M$ IE 3.0 |

Standardní

mno, chtel sem toho nechat, ale! na zadni strane pasivy pochopitelne mam ( origo leadtek ) a kdyz na ne chytnu, citim, ze host pecou - aktiv je na miste...
    asi sem perfekcionalista ;)

Standardní

zejtra du nějakej koupit (cooler)
    ještě by se mi hodilo věděť jak má bý široký ten závitovač
    průměr je 3mm
    takže díru vyvrtat 2mm a závitovač 3mm?
    nebo jak poraďte ještě pls, nikdy jsem to ještě nedělal.
    Pašák erda.

Věk
    52
    Vliv
    317

Standardní

já mám zaražený šroubky v pasivu a pak prostrčený skrz origoš díry.... navrh pak plastový podložky a matice(lehce s citem dotažený)

Standardní

Citace Původně odeslal Over
    já mám zaražený šroubky v pasivu a pak prostrčený skrz origoš díry.... navrh pak plastový podložky a matice(lehce s citem dotažený)
    jak zaražený?
    Pašák erda.

Věk
    52
    Vliv
    317

Standardní

normálně jsem vyvrtal díry do pasivu o nějakou desetinku mm menší a ty šrouby tam natlouk kladívkem, prostě studenej spoj nemusíš nic lepit ani řezat závity, samozřejmě,že ten šroub na tý straně co přijde zarazit do bloku, nemá závit...je obroušenej

Standardní

normálně jsem vyvrtal díry do pasivu o nějakou desetinku mm menší a ty šrouby tam natlouk kladívkem, prostě studenej spoj nemusíš nic lepit ani řezat závity, samozřejmě,že ten šroub na tý straně co přijde zarazit do bloku, nemá závit...je obroušenej
    ty krávo koukám že se s tim lidi nes...u. No snad se to nezačne vyklat, sundání asi taky nebude nejlehčí. Asi jedině odbrousit.

Byl bych jěště rád kdyby mi někdo poradil s tím tvřením těch závitů, ten overovo návrh z§stává jako alternativa. Chci to mít pečlivě urobený

p.s. Nekoukali jste včera na nikdo není dokonalý. Točilo se to u nás
    Pašák erda.

Věk
    52
    Vliv
    317

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    ty krávo koukám že se s tim lidi nes...u. No snad se to nezačne vyklat, sundání asi taky nebude nejlehčí. Asi jedině odbrousit.

Byl bych jěště rád kdyby mi někdo poradil s tím tvřením těch závitů, ten overovo návrh z§stává jako alternativa. Chci to mít pečlivě urobený

p.s. Nekoukali jste včera na nikdo není dokonalý. Točilo se to u nás
    By ses divil,je to udělaný dost precizně,zeptej se Deekaye,jak si s tim umím vyhrát,když něco upravuju. Je to přesný a drží to dobře,,,,

Standardní

ja sem udelal 1.6 dirky (musej bejt 0.8 x tloustka sroubku (tzn. mas sroubek 4 tak musis mit diru 3.2)) , 2 zavity (dvojku zavit !! ne dva zavity totez sroubky) a 2 sroubky (mam 10mm dlouhy ale stacej tak 8mm)
    zavitnik se prodava samostatne asi za 100,- v OBI je to univerzal ( je jen jeden, normalne sou tri od tupyho po vostrej) + potrebujes tu svorku do kery ho das, do ty nejmensi co mam sem musel dat kousek plisku aby to chytlo poradne
    kdyz delas zavity tak pomalu a vzdycky kdyz to tak 2x 3x votocis tak to vem jednou do protismeru aby vypadali ty piliny a trochu to namoc nebo navolejuj pude to lip a nebude to palit
    sroubky maj v OBI taky asi za 20,-
    vrtak sem mel tak nevim a vrtej to na stojanovy vrtacce at nemas ty diry krivy a navic se to i lip trefuje protoze staci kdyz ti dira ujede vo pul milimetru a ses v riti =)
    AMD Athlon XP 2500+ Barton | AC Copper Silent 2 (lapped) | Soltek SL-75FRV - VIA KT400 | V-Data 512MB DDR RAM PC2700 |
    Prolink GeForce 4 Ti4200 64MB DDR RAM | Hitachi 7K250 120GB 7200ot. 8MB | Western Digital 40GB 7200ot. JB | M$ IE 3.0 |

Věk
    52
    Vliv
    317

Standardní

problém je,že ty díry kolem GPU nejsou větší než 3mm..myslím že dokonce o fous menší...vleze tam tak 2,8mm akorát

Standardní

problém je,že ty díry kolem GPU nejsou větší než 3mm..myslím že dokonce o fous menší...vleze tam tak 2,8mm akorát
    tak tak a zkus sehnat 2.8 sroubek a 2.24 zavitnik hehe

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání