Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 31 z 31

Téma: Já chci DMA místo PIO!!!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

[OT]
    Muzete mi prosim rict, co vam krucinal fagot vadi, ze jsem vytahnul rok starej dred? Kdyz zalozim novej, tak budete nadavat, ze se to tu uz resilo milionkrat a ze mam hledat. Ja uz to tady moc dobre znam. A velice me to unavuje.

Chtel jsem vyresit svuj problem, tak jsem samozrejme hledal, nasel sem asi 100 dredu, kde se tohle resilo, jeden jsem si vybral a napsal tam. Nechapu, co je na tom spatnyho.
    [/OT]
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    [OT]
    Muzete mi prosim rict, co vam krucinal fagot vadi, ze jsem vytahnul rok starej dred? Kdyz zalozim novej, tak budete nadavat, ze se to tu uz resilo milionkrat a ze mam hledat. Ja uz to tady moc dobre znam. A velice me to unavuje.

Chtel jsem vyresit svuj problem, tak jsem samozrejme hledal, nasel sem asi 100 dredu, kde se tohle resilo, jeden jsem si vybral a napsal tam. Nechapu, co je na tom spatnyho.
    [/OT]
    Rekl bych to tak, ze do vyresenyho dredu uz nema smysl neco psat.. Je sice pekne, ze umis hledat, ale myslim ze tvuj post v tomto dredu byl docela zbytecnej...
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal Mirectec
    Je sice pekne, ze umis hledat, ale myslim ze tvuj post v tomto dredu byl docela zbytecnej...
    Ale teba ako ochrancu prav 4ra ta to strasne serie ze Hlavne, ze si si svoje napisal ....

Ja podobne problemi ani neriesim. CD-Roma je odpojena ... seco instalujem s HDD. (to taham s netu). Pokial v ojedinelom pripade treba, zapnem, ale inac to iba zerie prud .... preto OFF

Standardní

[OT]
    Prosim, prestanme zde OTckovat. Navrhuji, pokud to nekomu stoji za to, zalozit v mise dred "psani do rok starych dredu" a tam se o tom muzeme bavit. Ale tady uz DOST !!!!!!!!!! Piste pouze k tematu.
    [/OT]

A kolik myslis ze zere pripojena cdromka, kterou nepouzivas a mas ji jenom pripojenou? Myslis, ze to ma cenu?
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Banned Avatar uživatele Semik
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal howard
    A kolik myslis ze zere pripojena cdromka, kterou nepouzivas a mas ji jenom pripojenou? Myslis, ze to ma cenu?
    Neviem, vseobecne to je par Wat, ale skorej by som ti polozil proti otazku : Naco my je CD-roma ktoru nepouzivam a je len pripojena

Ci to ma cenu ? ako pre koho ... mne to vyhovuje lebo zbytocne nezerie systemove prostriedky, nezdrziava pri boote, setri trochu energie, ju v 98% nepotrebujem, my vadi jej sound pri vstupe do WIn ....atd.

Ako som pisal, ked ju dakedy potrebujem ...neni problem nahodit.

Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal Semik
    Citace Původně odeslal Mirectec
    Je sice pekne, ze umis hledat, ale myslim ze tvuj post v tomto dredu byl docela zbytecnej...
    Ale teba ako ochrancu prav 4ra ta to strasne serie ze Hlavne, ze si si svoje napisal ....

Ja podobne problemi ani neriesim. CD-Roma je odpojena ... seco instalujem s HDD. (to taham s netu). Pokial v ojedinelom pripade treba, zapnem, ale inac to iba zerie prud .... preto OFF
    Nevim co znamena ochrance fora, navic to co dela howard proti pravidlum rozhodne neni, ale jen rikam, ze timto vznikaji situace, jako napriklad pred nakym casem zalozil rabban dred jak odpalit disk aby mu ho vyreklamovali.. V tu dobu jeste nebyl modem... Po roce ten dred nekdo obnovil a hned bylo ve zpravach pro adminy, jak se takhle muze vubec mod chovat... Priste by bylo dobre aspon do postu napsat, neco ve stylu ze je to rok stary..

Konec debaty na toto tema
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání