Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 47 z 47

Téma: AOPEN BT H700B .... máte někdo ?

Standardní

Citace Původně odeslal pajikk
    Pročpak bez dvířek?
    Měl jsem kdysi jeden takový case a stejně jsem je nakonec vymontoval. Co mi vadilo nejvíc:
    1) Pokud nejdou otočit o 270°, tak překáží - vráží se do nich a nakonec se stejně ulomí. Navíc většinou ty plastový dvířka působí dost lacině a vachrlatě.
    2) Není přes ně vidět, co dělají mechaniky. Taky jsou docela zajímavý efekty, když se nějaká mechanika pokouší vysunout plotnu při zavřených dvířkách.
    3) Ochrana proti prachu je minimální. Jednak se dostává dovnitř jinými cestami a pak jsem ještě neviděl dvířka, který by pořádně seděly.

Nechci to nikomu rozmlouvat, je to věc názoru. Osobně už bych case s dvířkama nechtěl. Dvířka (nejlépe zamykací) jsou dobrý do serveru, kam nemá nikdo co lézt, ale u normálního počítače otravují, neboť se k mechanikám leze často. Jedinou výhodou může být, že ten case se zavřenýma dvířkama vypadá možná hezky. Nicméně já s počítačem nejezdím po výstavách, ale používám jej. Proto kladu praktičnost nad vzhled.

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

Jojo...nezbývá než s tebou souhlasit....díkes!

Standardní

ono myslím, že tá především funčnost nad krásou není docela tak jasná. lidi kupujou rádi hezké věci a někdy je to i na úkor funkčnosti.. televize, videa, atd si vybíraš si podle údajů, ale i podle vzhledu..
    a když mám dvířka a potřebuju z nějakého (mně nejasného důvodu) dělat diskotéku a přehazovat cd, tak si je prostě na tu chvíli nechám otevřené. a pak je zavřu!
    CPU: Barton - AQXEA 0331 SPMW 2500+@3200+ (200x11.5) (1.65V); MB: Epox 8KRA2I - BIOS 28.8.2003; RAM: Kingston HyperX CL2 - 400MHz - 512 MB CL 2,0 2-2-6; COOL: CPU - Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Rev 1, NB - CPU BOX Copper Athlon, Cooling IN - Titan Cooler, OUT - 4x Arctic Cooling Fan Pro TC, PASTA - Arctic Cooling Silver; HDD: Barracuda V Plus ST380023AS SATA; DVD RW: LITE-ON SOHW - 1693S; Sound: SB LIVE! Player 5.1; VGA: MSI GF4 4200 128MB TV-OUT; TV Tuner: Genius VideoWonder PRO III; MON: LCD Fujitsu Siemens Computers P19-2, revize 5, DVI; CASE: AOpen H700B; POWER: Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF);

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Takže k těm dvířkám: bez podstatnýho zásahu do casu (musíš udělat dírky na panty a na druhý straně zase na závlačky a zakytovat díry předchozí) přehodit nepůjdou.... Možná by to někdo zvládl tak, aby to i potom vypadalo hezky, ale fakt nevím. Jinak dvířka nesundám, protže bez nich je to dost hnus ten case potom.....a radši jsem předělal uspořádání stolu tak, aby mi tolik nevadilo, že se otevírají doleva......

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

Citace Původně odeslal Ma.rT.Y
    Takže k těm dvířkám: bez podstatnýho zásahu do casu (musíš udělat dírky na panty a na druhý straně zase na závlačky a zakytovat díry předchozí) přehodit nepůjdou.... Možná by to někdo zvládl tak, aby to i potom vypadalo hezky, ale fakt nevím. Jinak dvířka nesundám, protže bez nich je to dost hnus ten case potom.....a radši jsem předělal uspořádání stolu tak, aby mi tolik nevadilo, že se otevírají doleva......
    Ještě mi prosím řekni jak je to s tím místem mezi dvířkama a 5,25" pozicemi. Zajímá mě jestli se mi tam vejde např. regulator od zalmana(vyčnívá cca 1cm)...díkes

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Tak to fakt nevím, nevím, je tam sice nějakej prostor, ale 1cm to asi nebude, alespoň ne všude, je to vyklenutý.......

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

A dal by se tam nějak udělat?? Prostě na to koukni a řekni mi jestli se tam vejde po celý šiřce horni 5,25" pozice 1cm. Ne napiš jen tehdy že po vybroušení tam budu mít diru přes zavřený dvířika Dík moc

Standardní

tak dneska jsem dostal tu bednu a řeknu vám, je krásnější, než na obrázku. fakt je hezká!!
    zatím jsem našel dvě nevýhody: první je, že disk je tam hlučnejší, než když jsem ho měl jen tak uložený na dně skříně.. a druhá je "barevná hudba" hlavní diody, který střídá cca 7 druhů barev stále dokola... no uvidím. ty dvířka, jak se otvírají na opačnou stranu nejdou předělat!
    tedy nemůžu to srovnat s chieftecem, ale tato je dílensky super zpracovaná. a jak jsem se bál, že pod zdrojem je plech a v něm jsou jen takové průduchy, tak ten strach byl zbytečný. je tam veliká díra do které padne můj 12 cm fortron jako zadek na nočník!

no, ale podle mě tam tu regulaci nenarveš, bych ti to vyfotil, ale nemůžu, nemám foto. je tam stěží prostor tak 0,5 cm...
    CPU: Barton - AQXEA 0331 SPMW 2500+@3200+ (200x11.5) (1.65V); MB: Epox 8KRA2I - BIOS 28.8.2003; RAM: Kingston HyperX CL2 - 400MHz - 512 MB CL 2,0 2-2-6; COOL: CPU - Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Rev 1, NB - CPU BOX Copper Athlon, Cooling IN - Titan Cooler, OUT - 4x Arctic Cooling Fan Pro TC, PASTA - Arctic Cooling Silver; HDD: Barracuda V Plus ST380023AS SATA; DVD RW: LITE-ON SOHW - 1693S; Sound: SB LIVE! Player 5.1; VGA: MSI GF4 4200 128MB TV-OUT; TV Tuner: Genius VideoWonder PRO III; MON: LCD Fujitsu Siemens Computers P19-2, revize 5, DVI; CASE: AOpen H700B; POWER: Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF);

Member mince Avatar uživatele abel
    Vliv
    276

Standardní

nevíte někdo, jakej je zdroj v tý H700C ? je to nějakej 400W, aopen má ten s 12cm fanem na webu solo, ale nevim, jestli tam nedávaj jinej?
    C2D E6550, Gigabyte GA-P35-DS3R, 2 x 2048MB Kingston HyperX, 2x 640GB WD AAKS, 160GB Hitachi 7K250, Palit X1950GT, LG GSA-4167B, SoundBlaster X-Fi Platinum, Dell Ultrasharp 2209WA, WIN 7 x64

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Jo podle mě tam taky tu regulaci nenarveš.....je tam dost málo místa....a na nějakej výbrus to taky nebude.

2gorge: jo to je vono, ta ledka mě taky štve....některý barvy ujdou (ty základní a třeba ta fialová taky jde), ale jak se to přesouvat do toho "vyblitýho" spektra, tak bych to vyhodil.........

Standardní

Zdar
    tak skrin uz mam take:

Výhody
    • vysouvací plech pod desku i s kartama
    • poměrně kvalitní lakování
    • prostor pro umisteni 7mi 8x8 vetraku
    • dobrý základ pro modding
    • Kvalitní zdroj!! fotron 350 PN(PF) s 120 mm fanem

Nevýhody
    • je použitý mene kvalitni plech nez na HQ08 nebo na Chieftecu(skrin je proto o dost lehci)
    • dvirka a cely predni plast je opravdu nechutny(ne barvou ale provedenim) plast a dvirka jsou zrala na utrhnuti, jelikoz to pridelani je prasacke!!!
    • mala hloubka skrine proti Casetekum, supliky na disky nejsou spatne, ale cekal jsem nejakou inovaci ve stylu Casetek nebo alespon Chieftec -
    • nejak se mi zda ze se neda oddelat horni plech (

Resume: Pokud vas stve more chiefu kolem, tak se poohlednete po teto bedne, jinak si myslim ze neni natolik super aby ste za ni vyplazli cca 3600.... hodne me nastavli ty dvirka!! To by si takova firma jako AOpen nemela dovolit!

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

Citace Původně odeslal neGryk
    Zdar
    tak skrin uz mam take:

Výhody
    • vysouvací plech pod desku i s kartama
    • poměrně kvalitní lakování
    • prostor pro umisteni 7mi 8x8 vetraku
    • dobrý základ pro modding
    • Kvalitní zdroj!! fotron 350 PN(PF) s 120 mm fanem

Nevýhody
    • je použitý mene kvalitni plech nez na HQ08 nebo na Chieftecu(skrin je proto o dost lehci)
    • dvirka a cely predni plast je opravdu nechutny(ne barvou ale provedenim) plast a dvirka jsou zrala na utrhnuti, jelikoz to pridelani je prasacke!!!
    • mala hloubka skrine proti Casetekum, supliky na disky nejsou spatne, ale cekal jsem nejakou inovaci ve stylu Casetek nebo alespon Chieftec -
    • nejak se mi zda ze se neda oddelat horni plech (

Resume: Pokud vas stve more chiefu kolem, tak se poohlednete po teto bedne, jinak si myslim ze neni natolik super aby ste za ni vyplazli cca 3600.... hodne me nastavli ty dvirka!! To by si takova firma jako AOpen nemela dovolit!
    Oki a jakýho bigtowera se zaviracima dvirkama s podobnou cenou by si doporucil? Dikes

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    Vzhledem k tomu, že plechy jsou u AOpenu všude stejné, jelikož už jsem měl pár jejich beden doma. Plechy považuju za velmi kvalitní, skříň je vevnitř naprosto perfektně udělaná, ne jako ty laciný Chieftecy, který sice hezky vypadají zvenku, ale vevnitř je to bída a utrpení. AOpen sice nic moc super design, ale vevnitř se skrývá poklad.
    Zrovna ten co mas ty v popisu ..... to je oproti chieftecu bida a utrpeni http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...25107&level=14
    P4 3.4Ghz NW 800 FSB| Abit IC-7G | Asus 6800 | SB Audigy2 ZS | 2x512 DDR 400Mhz CL2 Kingston HyperX | Seagate 2x SATA 80GB + 1x PATA 160GB| NEC DVD±RW| Chieftec + Fortron 350W | LCD NEC 1760NX
    AMD Barton 3200+| Epox 8RDA3+ | ATi Hercules 9700Pro | SB Audigy | 2x256 DDR 400Mhz CL2 Geil| IBM 160 GB | NEC DVD±RW| Chieftec 350W | LCD HP 17\"

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

No právě proto sháním novej ne?? btw, už ho mám přes tři roky a v tý době byl jeden z prvních
    Jo a ja jsem spis chtěl nějakej bigtower ne middletower...

Standardní

Citace Původně odeslal neGryk
    ...dvirka jsou zrala na utrhnuti, jelikoz to pridelani je prasacke!!! ... hodne me nastavli ty dvirka!!
    Jako bych to neříkal, komu není rady, tomu není pomoci...

Standardní

nevite nekdo jestli se nekde v cesku da sehnat chifetek bx bigtower v modrozeleny? teda jestli se vubec BX bigtowery vyrabej

Standardní

ví někdo naco je vedle MB dira na větrák? tedy ptám se, zda to má být foukání ven, nebo dovniř a estli to má nějaký viditelný účinek!

Junior Member
    Vliv
    263

Standardní

Kde jste tu case kupovali Chtěj mi jí prodat se zdrojem bez 12cm větráku, ale to já nechci!!!!

Standardní

no ja ji kupuju v czechcomputeru ...

Standardní

já ji tam taky koupil a dali mi -900 bez zdroje

Standardní

pekny no a ma ty disky fakt nad zdrojem a jestli jo vedou se knim kabely predem nebo za tim plechem s deskou?

Standardní

no tak jak jsem psal o tom pridelani dvirek, uz jsem je utrhl ) Proste me nemeli stvat takovou prasarnou..no uvidim co s tim vsim udelam, teda za ty prachy je to fakt vojeb skrin ((( jeste ze do toho dali ten zdroj....Az provedu nejakej mod tak nahodim fotos, zatim neni vubec cas :_)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problem Logitech MX900 - mys beha, nejede BT Hub
    Založil tiktak v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 26.08.2005, 23:09
  2. AOpen H700B - Bigtower
    Založil Zdeno2K4 v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 23.03.2005, 18:43
  3. Club-3D Radeon 9800Le - máte s ním někdo zkušenost ?
    Založil Riss v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.09.2004, 15:30
  4. Mate někdo chladič CPU na grafice a jaky????
    Založil andre.s v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 26.04.2004, 14:07
  5. mate nekdo ViewSonic P90F/P95F/P95F+
    Založil pem v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 29.10.2002, 16:31

Pravidla přispívání