Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 74

Téma: TESMEDIE/INTERCABLE-KARNEVAL

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Kazdopadne si porid verejnou IP,protoze pokud jsi na ni zvykly,tak by Ti neverejna vadila ... vetsina veci jede,ale jen v pasivnim modu.Treba hlasova komunikace bezi,ale musis se pripojit Ty na nekoho,naopak to nejde ... nebo nemuzes hostovat hry,protoze se k Tobe nikdo nepripoji.Nemuzes na svym PC pustit ftp server ... a tak bych mohl pokracovat,ale to urcite vis
    AMD Duron 1600@Athlon XP 2,2 GHz (16x138; 1,65V), MB K7S5A, 512 MB DDR, HDD Barracuda 7200.7 80GB, GeForce2MX400 64MB, mon. Hyundai Q790

Standardní

Citace Původně odeslal Honza001
    Kazdopadne si porid verejnou IP,protoze pokud jsi na ni zvykly,tak by Ti neverejna vadila ... vetsina veci jede,ale jen v pasivnim modu.Treba hlasova komunikace bezi,ale musis se pripojit Ty na nekoho,naopak to nejde ... nebo nemuzes hostovat hry,protoze se k Tobe nikdo nepripoji.Nemuzes na svym PC pustit ftp server ... a tak bych mohl pokracovat,ale to urcite vis
    Jojo, vím že kdybych jel přes pasivní, že bych na dc++ nemohl nic sosnout od někoho kdo by taky jel přes pasivní připojení. Hlavně aby to už bylo, ten kec že připojení do 48 hodin, den pryč a ani se neozvali ještě
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

No jauz jsem ted taky spokojenej ale otazka je na jak dlouho.To je kazdej rok neco.Loni to resili skoro pul roku(celou tu dobu kolisaly pingy....SUXXXX),lestos jim to trvalo cca dva mesice.Kdyz to ale pak je v poradku,tak to jede paradne.Pingy v poho,zalezi na hre.Quake ma sqele vyreseny pripojeni,tam mam pingy 15-30(btw. karneval zridil dva servery na quaka )V CS je to 25-50 ping,porad parada.Sosa mi to 80-110kB/s coz je parada.Uz dlouho jsem neprekrocil limit ale jak uz je tu psano,kontroluji to asi individualne,pac jednou me zpomalili okamzite po prekroceni a jindy jsem frcel nekolik GB navic a nic Na tom DC++ s pasivnim pripojenim......no,od tebe nemuze nikdo sosat(teda krome karnevalaku s neverejnou IP) ale ty muzes prakticky od kazdeho Jinak ja jsem vyzkousel a ZPROVOZNIL FTP u sebe v kompu v ramci neverejnych IP v siti Karnevalu.Jede to sice max 150kbps(coz je max. upload) ale vsichni se vidime a NEPOCITA nam to data!!!Zkousel jsem typúky od nas z Decina,pak Kralupy,Roudnici a Prahy a vsude se neverejne IP vidime Tak pak dej vedet a muzeme trochu povymenovat.Domluvime se a zapnem si to na noc
    Full GAS...

Standardní

Citace Původně odeslal dutch3s
    No jauz jsem ted taky spokojenej ale otazka je na jak dlouho.To je kazdej rok neco.Loni to resili skoro pul roku(celou tu dobu kolisaly pingy....SUXXXX),lestos jim to trvalo cca dva mesice.Kdyz to ale pak je v poradku,tak to jede paradne.Pingy v poho,zalezi na hre.Quake ma sqele vyreseny pripojeni,tam mam pingy 15-30(btw. karneval zridil dva servery na quaka )V CS je to 25-50 ping,porad parada.Sosa mi to 80-110kB/s coz je parada.Uz dlouho jsem neprekrocil limit ale jak uz je tu psano,kontroluji to asi individualne,pac jednou me zpomalili okamzite po prekroceni a jindy jsem frcel nekolik GB navic a nic Na tom DC++ s pasivnim pripojenim......no,od tebe nemuze nikdo sosat(teda krome karnevalaku s neverejnou IP) ale ty muzes prakticky od kazdeho Jinak ja jsem vyzkousel a ZPROVOZNIL FTP u sebe v kompu v ramci neverejnych IP v siti Karnevalu.Jede to sice max 150kbps(coz je max. upload) ale vsichni se vidime a NEPOCITA nam to data!!!Zkousel jsem typúky od nas z Decina,pak Kralupy,Roudnici a Prahy a vsude se neverejne IP vidime Tak pak dej vedet a muzeme trochu povymenovat.Domluvime se a zapnem si to na noc
    Jak to vlastně je s tím uploadem, drží se to těch 150kbit nebo to jde taky výše? 80-110kB/s tak to je maras to ti to tak lítá pořád?

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr
    Jak to vlastně je s tím uploadem, drží se to těch 150kbit nebo to jde taky výše? 80-110kB/s tak to je maras to ti to tak lítá pořád?
    upload nam to prave v siti karnevalu brzdi.Muzes sice sosat 600kbps ale kdyz sosas od "karnevalaka",jede Ti to max jen tech 150kbps,coz je max upload.Od Tebe by to jelo naplno ale od nej to prave pousti jen tech 150kbps,chapes...Odkudkoliv jinud to jede tech 600kbps.Jinak ze stranek to vetsinou jede tech 80kB/s,nekdy to skace na tech 100-110 ale to je vyjimecny.Jak kdy no.80 je tak nejak stalejch

btwri zacatku sosani mi to kolikrat jede i 200kB/s ale to jen par sekund
    Full GAS...

Standardní

Hele to zni zajimave Ja mam tak 20 GB na sdileni,tak se muzem nekdy domluvit a to FTPko testnout
    AMD Duron 1600@Athlon XP 2,2 GHz (16x138; 1,65V), MB K7S5A, 512 MB DDR, HDD Barracuda 7200.7 80GB, GeForce2MX400 64MB, mon. Hyundai Q790

Standardní

Hele to zni zajimave Ja mam tak 20 GB na sdileni,tak se muzem nekdy domluvit a to FTPko testnout
    ok,co treba dnes? FTP zalozit asi umis,ne?Ja pouzivam Serv-U--jednoduchy,intuitivni nastaveni....Pak je jeste dobry BulletProof FTP
    Full GAS...

Standardní

co takhle domluvit se pres ICQ?

Standardní

co takhle domluvit se pres ICQ?
    151875323
    Full GAS...

Standardní

Nedaří se nedaří .. termín instalace leden/únor 2004, takže si dělají reklamu a mají hovno připravenou síť, hlavně že lepí v každém patře nálepku, nějak si neumím představit měsíc bez netu, možná dva.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Nedaří se nedaří .. termín instalace leden/únor 2004, takže si dělají reklamu a mají *** připravenou síť, hlavně že lepí v každém patře nálepku, nějak si neumím představit měsíc bez netu, možná dva.
    Heh, u nas slibujou inet uz min 5 let a kde nic tu nic. Proto na ne z vysoka kalim. Navic jejich parametry (neverejny IP, omezeni dat ...) si muzou strcit kamsi. Dal nijak nekomunikujou (zadna odpoved na mail, mistni telefoni cislo napsany na kazdym papiru je neexistujici, kdyz se clovek dovola na cetralu, poslechne si a zaplati 1/2 hodky Gotta ale nikdo to nezvedne ...). Zive vidim jak snima resim nefunknost inetu. Takhle poslu svymu ISP SMS a za 1/4 hodky max mi pride odpoved co a jak.

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    Nedaří se nedaří .. termín instalace leden/únor 2004, takže si dělají reklamu a mají *** připravenou síť, hlavně že lepí v každém patře nálepku, nějak si neumím představit měsíc bez netu, možná dva.
    Heh, u nas slibujou inet uz min 5 let a kde nic tu nic. Proto na ne z vysoka kalim. Navic jejich parametry (neverejny IP, omezeni dat ...) si muzou strcit kamsi. Dal nijak nekomunikujou (zadna odpoved na mail, mistni telefoni cislo napsany na kazdym papiru je neexistujici, kdyz se clovek dovola na cetralu, poslechne si a zaplati 1/2 hodky Gotta ale nikdo to nezvedne ...). Zive vidim jak snima resim nefunknost inetu. Takhle poslu svymu ISP SMS a za 1/4 hodky max mi pride odpoved co a jak.
    No tak kabelovku už od nich dávno máme,zásuvka tam je taky, tak kde je problém kua. S tou neveřejnou IP, za 105Kč měsíčně by pak mohla být i veřejná IP, tak to mě netrápí a těch 20GB měsíčně mi taky přijde v pohodě, pořád lepší tohle platit za 1200Kč než 1840Kč a jenom 192/192 linka.

Standardní

2Jezevec:komunikace s nimi je opravdu hrozna.Pokud napisu stiznost,poslou mi nejakou vseobecnou sablonu ,kterou posilaji vsem kdyz je problem a dal to nikdo neresi.Ze by snizili poplatky,kdyz zrovna neposkytujou sluzbu,kterou inzerujou...to ne

2Spajdr:mas pravdu,20GB je nakejch 30 filmu nebo her a to neprotahas.Hollywood nestaci tocit 20Gb v pohode,horsi to bylo ze zacatku,kdy jsem mel 1Gb,to jsem pak jeste dalsi GB prikupoval za litr Verejna IP ma svoje plus i minus a pokud ji chces mit verejnou,100Kc neni zas tak moc.Me neverejna nijak nevadi,navic jak uz jsem rikjal,muzu tahat od dalsich Karnevalaku bez ver.IP pres FTP
    Full GAS...

Standardní

Znam jednu divcinu,co pracuje primo v Karnevalu a vim,ze ted po tom slouceni maji co delat sami se sebou ... doufam,ze se to casem ustali a jejich sluzby se zlepsi ...
    Ikdyz jediny,co mi vlastne opravdu vadi je,ze nenabizeji dynamickou verejnou IP,jinak sem spokojenej

Standardní

Díky složitosti zapojení sítě v mojí lokalitě předpokládají zprovoznění internetu v půlce tohoto roku, tohle mi řekla nějaká paní z Karneval linky, takže jdu do ADSL ...

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Jen jeste dodam k tomu co jsem psal. Mam ted jiste interni informace, ktere nemuzu zverejnit. Ale prave diky nim vim, ze oni na nejaky net uplne prdi. To je vubec nezajima. Jim bohate staci kdyz jim kazdej trouba plati 130Kc za to co chyti na kus dratu v okne. A vetsi toubove platej 500 za to co se da chytit na placku jmenem satelit.

Tohle = zadnej servis, zadna udrzba, zadna konfigurace.
    Inet = spousta prace navic = prdime na to.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Standardní FTP

Tak uz to po nekonecnym dohadovani s jejich infolinkou mam taky.Zatim jsem s rychlosti spokojen.I pingy jsou vyhovujici.Pokud bude nekdo mit zajem o vyzkouseni vnitrnich ftpcek, nejake sdileni, jak jiz nize nekdo psal, tak se mi ozvete na icq.
    76036395

Standardní

No tak už jsem ADSL konečně vyměnil za Karneval a je to velká pohoda. Je to oficiálně 600 Kbps, ale běžně to jede 650 - 740 Kbps download 75 - 85 KB/s, pingy v CS 7 - 40 (většinou kolem 20).
    Od 8.3. kdy mi to instalovali jsem do teď protočil 6GB.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Standardní

jj,ted jsou na tom po delsi dobe skoro nejlepe,co kdy s pingama byli.Tentokrat je musim pochvalit!
    Full GAS...

Standardní

Ještě kdyby se ty hujdy nesrali s instalací, už čekám půl roku.

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

Tak co? Jak to teda funguje, když se stahuje Karneval -> Karneval (z FTP)?
    Počítají se přenesená data? Nebo to zgoumne jenom data, který jdou ven ze sítě Karnevalu a zpět?

V případě, že to data uvnitř sítě nepočítá: exituje někde nějaký diskuzní fórum vlastníků internetu od Karnevalu?
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Standardní

data se nepocitaji,nebo aspon nepocitaly....ted uz nevim,dlouho jsem s nikym nemenil.Pokud mas neverejnou IP jako ja,muzeme neco povymenovat.Problem je v tom,ze to jede jen 150kbps upload
    Full GAS...

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    Jen jeste dodam k tomu co jsem psal. Mam ted jiste interni informace, ktere nemuzu zverejnit. Ale prave diky nim vim, ze oni na nejaky net uplne prdi. To je vubec nezajima. Jim bohate staci kdyz jim kazdej trouba plati 130Kc za to co chyti na kus dratu v okne. A vetsi toubove platej 500 za to co se da chytit na placku jmenem satelit.

Tohle = zadnej servis, zadna udrzba, zadna konfigurace.
    Inet = spousta prace navic = prdime na to.
    Tak to máme asi naprosto jiné interní informace ) Naopak na televizi nemaj co vylepšovat, na čem se maká je internet

jinak s Karnevalem totální spokojenost, mám tak 2x větší rychlost než u ADSL (který je o 700Kč dražší) a pingy jsou kolem 15ms takže poloviční.

Navíc máš u karnevalu přímou spolupráci se servery jako ProGamers + další vlastní herní servery...

Prostě Karneval nabízí nejlepší služby za nejlepší cenu. Víc neprozradím.
    AMD Barton 2500+ + Zalman CNPS6000Cu, EPoX RDA3+, 2x 512MB Knigmax DDR400 5-2-2-1 dual-channel, Sapphire Radeon 9600Pro + Zalman ZM80-HP, HDD Seagate Barracuda 80GB, CD-RW Teac 52x, Zdroj Fortron FSP300-60PN(PF) 300W, SB-Live 1024, Monitor Philips 109B 19\", Repro Teac PowerMax2000
    Fšechno chlazený Jedinou fenou ;D (52st Prime) :D

Standardní

Kdyby se ty lamy aspoň tak nesrali s tou instalací, já budu mít bezdrát za 400Kč 64kbit a to mě stačí. Prdím na karneval i TELE2

Standardní

SUX... v Sokolove bude Karneval az na podzim tohohle roku... tv mam uz 2 roky... ale hold Sokolov neni dost velky na rychle zavedeni netu... ach jo... a do ADSL co tu bude za mesic se mi jit nechce... na hrani to asi nebude...

Intel ASUS P4V800-X | P4 2.0A 2700 MHz 1.65 V | ThermalTake Spark 7 | 2x256 Samsung 333 CL2 | Sapphire Radeon 9200 200/200@240/240
    AMD Abit NF7-S 2.0 - d23 3D-FIRE | XP-M 11.5*210.5=2420 1.65V | Zalman 7000Al-Cu + Zalman NB47J | 2x256 OCZ 433 EL | Sapphire 9800 PRO 420/350 + VGA Silencer | 420W Enermax NoiseTaker
    2 Mbit from Karneval WoW ownz me! - Elfkam - Motion Aliance Guild

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Karneval a UPC - aktualni zmeny
    Založil Ganja-NIN v sekci fóra ISP a jejich služby
    Odpovědí: 1416
    Poslední příspěvek: 12.11.2013, 23:14
  2. karneval
    Založil tominek v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 24.01.2005, 13:26
  3. KARNEVAL pro dvě PC přes WLAN
    Založil Erda v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 7