tak moc to nezkoumam ale zda se mi že to docela peče a je to zbytečny
asi koupim od fabsy
2X novyho zalmana a 2X oboustranně lepici teplovodivou pasku
tak moc to nezkoumam ale zda se mi že to docela peče a je to zbytečny
asi koupim od fabsy
2X novyho zalmana a 2X oboustranně lepici teplovodivou pasku
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Tak sem v manualu nasel velice podivnou vec - na pwr fan connectoru je prehozeny gnd a dekce otacekPůvodně odeslal Rhapsody
Kazdopadne kdyz to pichnu do jinyho konektoru, toci se vse v poho, jakmile mam vetrak v tomhle, je to v rici
![]()
proc je to tak zprzneny? ja to hazim všechno do molexu
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
No to by si mal ti skorej vediet ved mas pretaktovany procesor preto.S tym si nelam hlavu len ta na to upozornuje.
INTEL E6600@3,2GHz def V ;Thermalright Ultra 120 ; ASUS P5W DH ;Corsair 6400CL4 2x1Gb ;EVGA 8800GTX;WD Raptor 150Gb,Thermaltake Tai-Chi,SEASONIC S12 650W,EIZO S2110W
Sandra je dementni aplikace, ani verze 2004 nepozna, ze mas KT600, hlasi ji KT400, takze nevi o 1/6 delicce, pocita pouze 1/5, takze, kdyz mas FSB 203, tak si mysli, ze mas PCI 40MHz a AGP pres 80MHz.
Pec na Sandru a jeji databazi. Zkus AIDA32 je volna a lepsi.
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
Cus bus.Tak jsem koukal ze mam uplne divny minusovy hodnoty na zdroji.Co vlastne tyhle minusovy cisla znamenaji?I USDM nebo Speedfan to merej stejne divne.V ASUS desce jsem s tim nemel problem.Ty plusovy sou v pohode.3,3V,5V i CPU voltage.Jinak vse funguje v pohode,Prime stable.Mam se obavat o zdroj.Prece jenom nebyl z nejlevnejsich.
Zdroj radeji vypinam.
Ničeho se neboj, mínusový hodnoty jsou k ničemu a deska je ani neměří, ověř si to v postu, nebo pomocí USDM![]()
vite co me na teto desce ( kra2+ ) nejvic stve? luxus taktovani. kdyz sem mel asuse a7v133 ( podle me nejlepsi deska jeste hodne dlouho po ukonceni vyroby ) tak kdyz byl nejaky problem s taktovanim, tak se dotycna vec uvedla na default hodnotu. eventualne se to dalo nastavit natvrdo pomoci jumperu. epox na to jde jinak. pokazdy, kdyz se mu neco pri studenem startu nelibi ( coz neznamena, ze ten pocitac tak nebezi ) tak misto toho, aby shodil jen dotycny parametr, vse (rakovinu na toho kdo to vymyslel ) prehraje default hodnotami. co bych dal za bios, ktery by tuhle kravinu nedela a necha vse byt jak je nastaveno
![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Tak jsem si koupil Epoxe 8KRA2I a je super. Mám s ní jeden problém. Když zapnu systémové větráčky AC Pro TC tak při načítání disků, mechanik atd. tak se mě sekne pc. Musím restartovat a občas to naběhne. Když odpojím větráky tak je vše OK. Může to být těmi větráky?
no hele rekl bych, ze ti to neutahne zdroj. protoze vetraky jakozto elektromotory maji pri startu dost velky odber. zkus to dat pres spinac a uvidis. anebo mozna by pomohl nejaky kondik dat pred ten motor. ale nezarucuju nic. sice sem elektrotechnik, ale uz je to prece jen davnoPůvodně odeslal Activer
![]()
2mISHA> coze ja kdyz to prezenu tak se mi to hodi vsechno na nejnizssi hodnoty tzn. cpu se mi hodi 10*100 a ram na 266.
2HonzAK: to by souhlasilo, ale napise Ti to pri startu CMOS checksum error? me to napise pokazdem delsim vypnuti ( standby ). uz sem z toho zoufalej, protoze kazdy rano musim nastavovat CMOS. vymenil jsem baterku, pamet, ted se chystam reklamovat zdroj ( protoze mi v nem lita utrhlej kondik - docela premyslim, ze je to v tom zdroji ).
no a vite jak poznam ze je CMOS v haji? prijdu k poci a sviti mi USB modem. kdyz pocitac vypnu, tak je modem vypnutej taky. tak je to bud zdrojem, anebo je v haji deska.
2Nex: no a blizsi specifikace? plne se nastavi default hodnoty v celem biosu ( jen RTC zustane bezet )...
Blbost,je to mnohem jednoduzsi problem. Ty vetraky se pri nizsich teplotach vubec neroztoci a tim padem hlasi 0ot/min. a deska se kousne pri bootu, az se to zahreje, jede to OK, mel jsem stejnej problemPůvodně odeslal mISHA
Zkus v biosu nastavit halt on no errors, snad to pomuze...
EDIT: A zatop si![]()
ty v..e to me vubec nenapadlo. faktem je ze minulej tejden zatapeli a jelo to. hele jestli mas pravdu, tak si king. ovsem jedinej vetrak co tam je napojenej na toto je na CPU. no zkusim a uvidim.Původně odeslal Rhapsody
btw stejne to neresi tu vec, ze se mi sam od sebe zapne USB modem. tohle ma na svedomi urcite zdroj... a hlavne me furt vrta to checksum error, to ti delalo take?
Ne to mi nedelalo a to s tou zimou sem vyzkousel i prakticky, dal sem otevrenyho kompa na 30min do te kosy na balkon (nebyl to ten muj) a pak donesl dovnitr a zapl, ani jedn vetrak se nehl. Na mym kompu to dela rano - je u otevreneho okna...
ja totiz premyslim o tom, ze ten zdroj je trosku mimo ( prece jen kondik jen tak pro nic zanic dovnitr nehodej aby tam lital ) no reklamovat ho pujdu tak jako tak. pokud to bude delat i pak, tak uz to vidim jen na CPU/board. a pac CPU je sice nicmoc ( XP1800+ ) ale jedu na nem uz od minulych vanoc, tak nejspis budu reklamovat board...Původně odeslal Rhapsody
cau mam problem s kopirovanim vetsich souboru z jednoho fyz. disku na druhy. Kdyz kopiruji soubor vetsi nez 4GB nejde pred koncem to zahlasi disk plny. Nevite co s tim?Vsechny diky maj min 13GB volne misto
taky mi nejde line out v vzadu funguje jen ten co lze vyvest z desky. dela vam to taky nekomu? M pridal jsem tam jeste jeden radic na FW a dalsi zvukovku XPcka nehlasi konflikt, ale i ta druha zvukovka blbne
X2-4850e(2,5Ghz@1,0Ghz:1,15V@0,85V),GB 780G (HD 3200 IGP), 4GB DDR2 880, 500GB SATAII(AAKS), SH-S203D DVD-RW, Antec 3480....
------------------------------------------------------------------------------
IBM T40
- ty hele a to se tyka ty desky co mas v podpisu? nespletl sis thread?Původně odeslal Pavlis
![]()
- jinak 4GB omezeni je proto, ze na tom druhem disku mas FAT32, tam nespracujes vetsi soubor.
- a s tou zvukovkou... hmmm nevim jakou mas, ale predpokladam, ze si pouzil PCI sloty, ktere spolu sdileji IRQ, zkus prehodit do jineho PCI slotu
To solve CMOS checksum error zkus zapnout SATA (EPoX to doporucuje), zkousel´s to ?
Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
Atari 1040 STe - game machine :-)
Atari 800XE - game machine also :-)
MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter
Co je to docela kosa? Schvalne na to nech prez noc vodevreny vokno a rano uvidisPůvodně odeslal nex
![]()
ne nezkousel, ale zkusim. nicmene kdes to cetl? ja cetl, ze always enable VT6420 device if the CMOS checksum error...Původně odeslal svaca
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)