Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 34 z 34

Téma: Gigabyte VT600 1394 - FSB problem

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Jeminkote, tak jsem na to přisel....
    Ti magoři z Gigabyte označují zapnuto jako "O"!!! Takže "X" je vypnutý přepínač, "O" je zapnutý. Tím pádem jsem to měl nastavené vždycky obráceně. Když jsem to prohodil, násobič se mění přesně podle tabulky, takže teď jedu 2500+ jako 3000+ (13x333). Asi nejsem sám kdo si nepřečetl legendu...

Ještě k této desce. Někdy když dám vypnout, tak se restartuje. Vypne a hned zas začne nabíhat, to samé při pokusu o sleep (usne, vypne a hned se zas probudí a naběhne). Máte někdo podobný problém? Může to být slabým zdrojem?

Standardní

...no tak snad uz konecne zajtra nahodim nieco o tej doske na pretaktovanie.sk ale nebude tam vela chvali, hlavne s overclokerskeho pohladu
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

...se nedivim....
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní

Tak sem dal tuhle desku kamosovi do sestavy, chtel sem mu toho XP1800 trochu taktnout, ale!! jakmile zvisim napeti treba jen o 5% tak to zatuhne!!! - v biosu aj v tom OC programu co byl na cd od desky.
    A vubec nechapu proc je ta zmena Vcore vubec v %.
    Barton 2500+, AC Copper Silent 2, Gf4 Ti4200, Assus A7V880, Kingston 512 DDR, WD 800JB 80GB, DVD-RW NEC 3500, LCD Samsung 710T, Creative I-Trique 3200, PSU 400W, ATI Remote Wonder

Standardní

Citace Původně odeslal Jusuf
    Tak sem dal tuhle desku kamosovi do sestavy, chtel sem mu toho XP1800 trochu taktnout, ale!! jakmile zvisim napeti treba jen o 5% tak to zatuhne!!! - v biosu aj v tom OC programu co byl na cd od desky.
    A vubec nechapu proc je ta zmena Vcore vubec v %.
    no - taky jsem to nepochopil...ale uz to nema cenu resit - proste to neni deska na OC a hotovo. Do kanclu je dobra, ale pro nas ne. (tecka)
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní GB ga-7vt600-L

Takže pánové, tuto desku mám, a bez problémů mi běží 1700 na 2600, jediny co sem musel bylo spijit s socketu 2 dirky - navod je na http://hipïcek.wz.cz sekce tweaky II, myslim že vám to pomůže. Určitě bych tam nic nepájel, stačí vzít jen kousek drátku silnej jako vlas a spojit správný místo - podařilo se mi to hned napoprvý a doposavaď sem neměl žádný problém, a co víc nepřišel jsem tím o záruku

Standardní

tak to, ze jde dratovat socket vime vsichni, tady resim to, ze nektere desky to umeji v naproste pohode i bez dratovani, no, a tahle zkratka ne tak uplne...

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    307

Standardní

Kolega Chocen ma pravdu desky Gigabyte s VIA chipsetem nejsou na taktovani....

Zakaznikum predevsim doporucuji tyto desky, nebot jsou super, ale pokud chteji taktovat, davam EpoX, Abit. Tecka.
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    307

Standardní

Kolega Chocen ma pravdu desky Gigabyte s VIA chipsetem nejsou na taktovani....

Zakaznikum predevsim doporucuji tyto desky, nebot jsou super, ale pokud chteji taktovat, davam EpoX, Abit. Tecka.
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Gigabyte ga7vt600-1394 a problém při taktování
    Založil Tony Kukosh v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 04.08.2004, 11:23
  2. SL75 FRN2-L - FSB - problem se zvukem a klavesnici
    Založil Vitus v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 17.02.2004, 09:44
  3. Gigabyte R9700PRO MAYAII - problem s OC
    Založil Killer DEL v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 24