Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 32 z 32

Téma: Nejde mi 3D Akcelerácia

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal ^Tomahawk^
    neni to trochu prasarna?
    /etc/modules.conf treba?
    nebo aspon v gentoo modules.autoload...
    davat zvlastni bashovy skript
    no vsak to mam jako prvni moznost dat to do /etc/modules

jinak nevim co je na tom prasackyho... kdybych vedel kdy a kde se ten agpgart nacita, tak by se tam treba ten parametr dal pridat, ale ja nevim kde
    potom Xka zjisti, ze modul uz je nactenej, tak ho nebudou znovu nacitat

Standardní

Citace Původně odeslal wong
    ps: tuxracer mne jede silene pomalu kdyz pouziju 32bitu barevnou hloubku - pritom treba UT jede v pohode. pri 16 bitech taky vse OK
    Mne ne, mne jede skvele. Musis si stahnout posledni snapshot z DRI. Pak bude chodit i UT2003.

2 Tomahawk: ja mam taky bashove skripty na natahovani modulu po startu - protoze je tam jedna zku**** vec: devfs.
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Member Avatar uživatele Loque
    Věk
    41
    Vliv
    280

Standardní

No mne už síce 3D akcelerácia ide, ale napr. UT2003 mi nejde aj tak. Ani s najnovšími DRI ovládačmi, ani s FGLRX od ATI. Raz vypíše, že mu chýba S3TC podpora, čo je podľa mňa riadna blbosť a inakedy zase nejakú inú hlášku, inými slovami robí všetko preto, aby sa nemusel spustiť
    Takisto som skúšal beta verziu medal of honor pre linux a keď sa to spustilo so softwarovou 3D akceleráciou, tak to síce išlo asi 1FPS, ale zato to vyzeralo korektne. S fglrx drivermi som potom nevidel skoro nič, len to, čo sa zmení v scéne, tj. napr. v menu iba točiaci sa ventilátor a s DRI drivermi to blblo tiež. Už ma to prestalo baviť. Celý deň sa s tým trápim a nakoniec aj tak výsledok nikde. Jediné, čo mi išlo dobre bol ten tuxracer a ešte armagetron
    Intel E4500@ 3,1GHz, ASUS P5N-E SLI, 2GB DDR2 800 Kingston HyperX 4-4-4-13, HDD Hitachi 7K250 120GB + 120GB WD + 250GB Seagate 7200.10 + 80GB Maxtor, GF8800GTS 640MB, DVD+RW NEC ND-7173, SB Audigy2 ZS, Skystar2, Enermax Liberty 500W, Thermaltake XaserIII V2000 Aluminium, Samsung SyncMaster 226BW 22'', Koss Porta Pro, Creative M80 speakers.

Standardní

Citace Původně odeslal loque
    No mne už síce 3D akcelerácia ide, ale napr. UT2003 mi nejde aj tak. Ani s najnovšími DRI ovládačmi, ani s FGLRX od ATI. Raz vypíše, že mu chýba S3TC podpora, čo je podľa mňa riadna blbosť a inakedy zase nejakú inú hlášku, inými slovami robí všetko preto, aby sa nemusel spustiť
    ne, to je spravne, S3TC OpenGL extension v tech DRI ovladacich opravdu neni (asi kvuli patentum) a asi nikdy nebude. UT2K3 v novych verzich ma SW S3TC dekompressor, takze to jede, ale zatezuje procesor.
    Tomu Medalu bych veril ze jede blbe, kdyz nekdo neumi poradne napsat 3D OpenGL engine, tak...
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal Gargamel
    ne, to je spravne, S3TC OpenGL extension v tech DRI ovladacich opravdu neni (asi kvuli patentum) a asi nikdy nebude. UT2K3 v novych verzich ma SW S3TC dekompressor, takze to jede, ale zatezuje procesor.
    Tomu Medalu bych veril ze jede blbe, kdyz nekdo neumi poradne napsat 3D OpenGL engine, tak...
    jo novy UT2k3 jede - musis mit nejakej patch
    MOHAA jede uplne skvele pod WINEm, takze ten linuxovej klient je celkem zbytecnej - jeste kdyz ani poradne nejede

Member Avatar uživatele Loque
    Věk
    41
    Vliv
    280

Standardní

MOHAA jede uplne skvele pod WINEm, takze ten linuxovej klient je celkem zbytecnej - jeste kdyz ani poradne nejede
    No keď tvrdíš, že Medal beží v pohode, tak si asi nehral multiplayer Spearhead-u. Skús tak 8-12 hráčov a nezahrá si ani polovica
    Intel E4500@ 3,1GHz, ASUS P5N-E SLI, 2GB DDR2 800 Kingston HyperX 4-4-4-13, HDD Hitachi 7K250 120GB + 120GB WD + 250GB Seagate 7200.10 + 80GB Maxtor, GF8800GTS 640MB, DVD+RW NEC ND-7173, SB Audigy2 ZS, Skystar2, Enermax Liberty 500W, Thermaltake XaserIII V2000 Aluminium, Samsung SyncMaster 226BW 22'', Koss Porta Pro, Creative M80 speakers.

Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

Citace Původně odeslal loque
    No keď tvrdíš, že Medal beží v pohode, tak si asi nehral multiplayer Spearhead-u. Skús tak 8-12 hráčov a nezahrá si ani polovica
    mas pravdu, hral sem jenom single, ale jelo to v podstate stejne rychle jako ve win... a to sem podl inuxem poustel primo tu nainstalovaneou verzi pod win. pod linux sem ani nic neinstaloval
    co treba pouzit dedicated server

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. SuSE 9.2+R9600 Pro => nejde mi 3D
    Založil a_WerOOn v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 17.03.2005, 09:42
  2. Problém: v biosu mi nejde měnit voltáž CPU, mám desku AD77.
    Založil Rudysoft v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 13.02.2005, 14:22
  3. 3dfx Rampage
    Založil Katoo v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 47
    Poslední příspěvek: 10.05.2003, 14:39
  4. Na MSI KT4V mi nejde ATI TV Wonder
    Založil Zdenek Teska v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 07.03.2003, 21:00

Pravidla přispívání