tak jesm našel trochu starší verze 1.1.0.0 a at dělám co dělám tak nic zkoušel jsem to přez reforce tak i přímo ve vlastnostech monitoru, furt ta bestie ukazuje jen 100Hz.....
tak jesm našel trochu starší verze 1.1.0.0 a at dělám co dělám tak nic zkoušel jsem to přez reforce tak i přímo ve vlastnostech monitoru, furt ta bestie ukazuje jen 100Hz.....
Pašák erda.
tak jsem se nakonec rozhodl pro ten 9A+...zitra bych ho mel mit, tak uvidim....
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
Nechci tady plivat na AOC, ale moje zkusenost je preci jen jina. AOC jsou dle meho nazoru preci jen mene kvalitni nez napr. zminene monitory Iiyama, nebo Samsung, prip. Belinea. Ja to opravdu nechci rikat proto, ze jednu Iiyamu mam, ale proto, ze jsem venoval dost sveho casu na to, abych shledl tech monitoru co nejvic a take je porovnaval. Pokud doporucujete vsem tyhle AOC, je to patrne tim, ze mate strach vyzkouset jine monitory (prip. je doporucit), je velmi pohodlne rict, ze za 5 tisic stejne clovek nema co ztratit a pokud je monitor dobry, tak muze byt pouze rad a pokud neni, tak je na nej stejne dlouha zaruka jako na jine znacky. Prosim, nezobecnujte svoji vlastni zkusenost tak jak jsem to udelal ja, protoze se tim dopoustite stejne chyby jakou zde kritizujete.
Jo. Pouze k tomu Hyundai Q910 silver. Vsude se pise ze ma 110 kHz a TCO99. Ma pritom jen 107 kHz a TCO95. To JE duvod k reklamaci. Pokud dostanete na papiru spatne udaje a monitor se Vam nebude z jakehokoliv duvodu libit, tak jej na zaklade tohoto vyreklamujte. Rikam to jen proto, ze Q910 ma jine parametry.
1) 9A+ nestoji 5000 ale 8000Původně odeslal pochc@n
2) Iiyama i Samsung jsou o dost drazsi (okolo 10 000 a vys)
3) Beliney sly pry posledni dobou s kvalitou obrazu hodne dolu (sam jsem mel jako puvodniho kandidata Belineu 106055) - vim to od znameho v prodejne, ktery puvodne doporucoval tu Beliney (a jednu ma i soused, jeste kulatou 19" a ta je fakt dost dobra)
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
Já jí mam už min. měsíc (za 6430 s DPH) a víc než spokojenej 1280/960/85Hz - GF4 Gainw. 4800XP/GSPůvodně odeslal Chocen
P.S Chodí i na 1600/1200/85hz ale hry jako IL-2 (na high detail) se už někdy trhají (anizo. 4* a antil. 4*)-slabá grafika
1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700
[/quote]Původně odeslal Aliencz
Přesně tak, není 100Hzovka jako 100Hzovka-nelze srovnávat Philipse s Finluxem-leda tak s LOËWE(tu mam já). FINLUX a LOËWE nejsou opravdu běžné 100Hzovky![]()
1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700
Mluvíme-li o modelu AOC 7A+/ 9A+ tak to tak bohudík není. Iiama používá u FLAT obrazovek stejný model obrazovky, NATURALFLAT, jako no AOC a to přímo Diamondtron. Tyto obrazovky jsou z venku ploché, ale zevnitř - vnitřní strana výbojky je zaoblená. Elektronika je méně náročná tudíž levnější, tudíž dostupnější. Proto i firma jako je AOC může nabídnout špičkový monitor za nízkou cenu .... Pokud jsi byl doteď zastáncem Iiamy, je to pravděpodobně proto, že jsi u ní zvyklý na velmi kvalitní obraz, přesně takový, jaký dnes už dokáže poskytnout i ono AOC u těchto modelů ...Původně odeslal pochc@n
PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII
...zatimco Philips laciny smejdyPůvodně odeslal greenhorn66
![]()
![]()
![]()
tak mam ten 9A+ a je to docela good - lcd ti sice neni, ale....
ok tak tohle uýž je vyřešené protože tento thread sledují docela dobří odbornící tak sem hodím taky jeden dotaz (doufám že vám to nevadí) Mám dilema už sem se rozhodl pro lcd ale nevím jaký moji favoriti jsou
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...4931&level=162
a
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...4145&level=162
vyplatí se si připlatit na ten dražší máte s těmito modely zkušenost?
poraĎte pls
Pašák erda.
Rek bych podivej se predevsim na www.acer.cz a porovnej detailni udaje a jak moc nektere veci potrebujes ci ne (jestli jsem se neprekouk, tak ten drazsi nema repraky). Odezva je u jednoho 16 ms, u druhyho 20. Ja mam 35 o projevuje se to napr. tim, ze kdyz koleckem mysi scrolluju obraz, leze pomalu a postupne jak pidalka. Jestli na zmizeni tohodle efektu tech 20 staci nebo snad ani 16 ne, to ovsem nevim. Ten drazsi taky zabira o neco min mista a je uzpusobenej na poveseni na zed, dale ma digitalni vstup, o jehoz nejakych podstatnych vyhodach me osobne zatim nikdo nepresvedcil (osobne jsem nemel moznost primo porovnat obraz z digitalniho a analogoveho vstupu vedle sebe, ale znatelny rozdil si nedovedu predstavit).
presne to jsem se jiz dozvedel na repraky kaslu nepotrebuju mam svy 5.1 sony ve dreve...Původně odeslal mikus
spis by me zajimaly veci jako obraz...
nemam sanci je porovnat, jsem z hodne maleho mesta daleko od prahy...
Pašák erda.
určitě ber co nejnižší dobu odezvy....
Kolik maj Domazlice obyvatel? Hledal jsem to na www.domazlice.cz, u kazdy vesnice okolo to v popisu je, ale u regionalniho strediska samotnyho jsem to nenaselPůvodně odeslal eraser
![]()
(i kdyz, abych zase nekecal, u kazdy vesnice to taky neni, jen u nekterejch
)
Philips není šmejd,ale běžná 100Hzovka - což se o FINLUXech a LÖEWkách říci nedá.Původně odeslal mikus
no to ti klidně řeknu 10k, proč?Původně odeslal mikus
![]()
Pašák erda.
Jen tak. Kdyz pises ze je to hodne maly mesto, povazoval jsem je vzdycky za stredisko a tim padem zas za tak maly ne (nikdy jsem tam nebyl). Semozrejme ve srovnani s Prahou... Ale to jen na okraj
![]()
![]()
máme tu dva prodejce pocitaci Rada comp a JAFA u rady maji jako novinku P4 533FSB za 10k a jafa ma dvojnasobny ceny co CC tak si vyber....Původně odeslal mikus
Pašák erda.
Vlastivedu tu snad nemusite resit ne?Jo. Jeden dotaz: o kolik % ma LCD nizsi vyzarovani nez CRT? PROSIM NEJAKE, JAKEKOLIV ODPOVEDI! DIKY!
aha a ty vis vse, pochybuju ze si se ve vlastivede ucil kolik maji okresni mesta obyvatle... tak vidiz a nezacinej si flame...Původně odeslal pochc@n
jaky maz na mysli vyzarovani elektrony , alektromagneticke, radiove? jake presne?
je to asi jedno ale lcd plive jen fotony.... a nic vic tusim a vlaste i elektromagneticke vlneni o delce nejak 460 az 740 nanometru....
hodnoty jsem odhadoval (asi se milim o +-100 nma 250cd/m2 je taky vidc nez ert asi o 30%
Pašák erda.
Jsou lidi, co silej i kdyz jim vede pod posteli snura ke zhasnuty nocni lampicce. Ja bych se s timhle neunavoval. Neverim tomu, ze nejaky z tehle pristroju vytzaruje neco, co by bylo zdravi skodlivy vic nez naprosta vetsina veci a jevu, s kterejma se denne stretavame.
To se driv z celyho pocitace a co s nim souvisi zblaznis nez abys onemocnel z nejakyho vyzarovani z monitoru![]()
![]()
Z těchhle dvou modelů je jasně lepší AL1721. Už jen to, že má DVI vstup je náznak toho, kam je tento modle směřován .... do profi třídy. V dnešní době, pokud bych tedy měl uvažovat o LCD (TFT) panelu, tak jedině s DVI vstupem ....Původně odeslal eraser
Jinak nejlevnější a přitom vynikající model TFT displeje s DVI dělá Gigabyte ....... odkaz viz a RSC ho má za neuvěřitelných 10900Kč bez DPH .... jinak je všude min o litr-dva dražší ..... a je to designový sqost (podle mého fkusu) ..... ten bych určitě doporučil ....
GIGABYTE 1701 DLU, DVI
PC: HD3870 SCS3 pasiv, AMD X2 5000@6400 BlackEd MA790X-DS4 UD2, 4GB/1066, Win7 64bit, WD Raptor 74GB+WD 250GB, Samsung 206BW 16:10, Maya 44 MKII
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)