Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 30 z 30

Téma: Přídavný větrák v casu

Senior Member Avatar uživatele mino
    Věk
    43
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal Some guy
    hmm to me nikdy nenapdalo dat jeden vetrak pres dve zaslepky hmm good idea
    Ja mam vsetky(4) zaslepky vybrane, a tade sa mi nasava vsetok vzduch do kompu.

P.S.: este cez jednu 3.5" vybratu zaslepku sa mi nasava pre 92fan pred SCSI diskami,; Maxtora mam postaveneho na "stracich nozkach" v najspodnejsej 5.25 pozicii. A von mi to fuka 80fan cez 2 zaslepky pod grafou(cim chladi grafu), dalej 92fan za procakom a cez zdroj.
    Don't have a patent granted for being right. Would love one though!

Standardní

Citace Původně odeslal mino
    hmm to me nikdy nenapdalo dat jeden vetrak pres dve zaslepky hmm good idea
    Ja mam vsetky(4) zaslepky vybrane, a tade sa mi nasava vsetok vzduch do kompu.

P.S.: este cez jednu 3.5" vybratu zaslepku sa mi nasava pre 92fan pred SCSI diskami,; Maxtora mam postaveneho na "stracich nozkach" v najspodnejsej 5.25 pozicii. A von mi to fuka 80fan cez 2 zaslepky pod grafou(cim chladi grafu), dalej 92fan za procakom a cez zdroj.
    wooohohou malej vrtulnik
    AMD Athlon XP 2500+ Barton | AC Copper Silent 2 (lapped) | Soltek SL-75FRV - VIA KT400 | V-Data 512MB DDR RAM PC2700 |
    Prolink GeForce 4 Ti4200 64MB DDR RAM | Hitachi 7K250 120GB 7200ot. 8MB | Western Digital 40GB 7200ot. JB | M$ IE 3.0 |

Věk
    43
    Vliv
    283

Standardní

no, hlucne to zas nie je, ked to dam na nizke otacky, tak s tym CP5-7JDIB uchladim procak pri full load na 50C DLT3C@2.133G 1.54Vcore.
    (len dodam ze mam vylepsene cidlo, takze realne je na cipe takych 60C maximalne, v case je furt prievan takze okolo "okolie"+5C v zone procaku)

Hlucnost je potom o dost mensia ako ten CoolerMaster na origo otackach.
    V takomto konfigu mi robi najvacsi bordel fan v zdroji(sice 1000rpm) kedze zdroj ma na picu vnutornu alerodynamiku mam odstranene mriezky.

Ale teraz to prevadzkujem na 2.26G@1.66Vcore, nakolko tie SCSI disky robia dost velky bordel a sa mi neoplati mat ostatne tak na ticho.
    Ked splasim digitak, tak to sem raz nafotim.

BTW do buducna uvazujem dat tento: http://www.titan-cd.com/product.asp?...TFD-A12025M12C
    fan cez tri 5.25" pozicie tak na 1500rpm

Este som zabudol:
    Na fane na procaku mam kvazi windtunel, teda 8cm ruru z pet flase, ktora ma na jednom konci fan na procaku, na druhom je ukoncena(UZAVRETA bocnicou), a pri bocnici je v tej tube vyrezany otvot 10*8 kt. smeruje k vstupu vzduchu vpredu.

Je to tak preto, ze ked su 2 ventilatory kolmo na seba dost blizko, oba nasavaju(jeden do pasivu CPU, druhy von) tak sa biju o vzduch a velmi sa tym znizuje ucinnost fanov(hlavne pri nizkych otackach) takto sa nebiju, a pekne si dokonca pomahaju. da sa to krasne sledovat na zmene otacok fanov pri tej istej voltazi. Dokonca takto ked otvorim case, tak mi stupne teplota procaku o 4C, nakolko sa strati spolupraca fanov navzajom, a v okoli procaku sa potom hromadi teplo

Standardní

ja to nemyslel jako ze to dela bordel ale jako ze musis mit v pokoji peknej pruvan kdyz se to vsecko roztoci
    ten titan je hezkej, sem chtel koupit ten samej ale jen 60 do zadu do kejsu ale nejak sem ho nemoh sehnat, ale jako pri 2000ot <36dB , to je fakt hukot !
    AMD Athlon XP 2500+ Barton | AC Copper Silent 2 (lapped) | Soltek SL-75FRV - VIA KT400 | V-Data 512MB DDR RAM PC2700 |
    Prolink GeForce 4 Ti4200 64MB DDR RAM | Hitachi 7K250 120GB 7200ot. 8MB | Western Digital 40GB 7200ot. JB | M$ IE 3.0 |

Věk
    43
    Vliv
    283

Standardní

ja to nemyslel jako ze to dela bordel ale jako ze musis mit v pokoji peknej pruvan kdyz se to vsecko roztoci
    ten titan je hezkej, sem chtel koupit ten samej ale jen 60 do zadu do kejsu ale nejak sem ho nemoh sehnat, ale jako pri 2000ot <36dB , to je fakt hukot !
    Ja som ho pocul v Libre v blave - tam ho maju ako stolne ventilatory - a vsetok hukot je z prietoku vzduchu, cize ked sa o malo znizia otacky, stichne. Problem byva ked je fan nevyvazeny, resp. vrcia loziska.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Přídavný větrák nefachá
    Založil BigE v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 05.12.2005, 09:32
  2. Nefunguje konektor pro větrák na Mr.Connect GeForce4 MX440
    Založil LoWang v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 25.02.2004, 10:01
  3. Windtunel nebo vetrak do bocnice...co zvolit?
    Založil Connor v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 25.02.2004, 09:41
  4. Fofrnik, co se vejde do casu s vertikalnim zdrojem
    Založil RuV v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 18.06.2003, 10:54
  5. Help 1600+@1800 MHz jakej vetrak za normal cenu??
    Založil Hanta v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 25.02.2003, 12:44

Pravidla přispívání