2Dawe: Hele zase to tak neber jo, to pivo si radsi nedavej, a skus radsi neco na uklidneniJa se kolem sebe divam a spousta lidi ma spoustu problemu kdyz kombinuji ATI a nvidiu,no a konecne kdyz uz tak moc seres na to PR tak to radsi ani nepouzivej, jinak prave ta cena je zajimava,ale od zacatku...
0.
no na to pivo klidne zajde, bydlim v Manchestru, konkretne v Salfordu, na kolejich Castle Irwell,pivo (Staropramen)tu stoji 2.35libry, a jinak si muzes pokecat o PC i s anglanama, ja jim posledne vysvetloval jak se vypaluji CDcka,casto kladena otazka byla..jestli se CD musi pred zapisem sformatovat![]()
1.
PR je stara zalezitos uz od prvnich pentii a K5-tek, v tom me poucovat nemusis
2.ze ve spoust testu strci ten tvuj nejake P4 do kapsi? no to i P3, vis![]()
3. 400MHz je hezka vec a pevna frekvence AGP a PCI taky, o nForce jsem dlho uvazoval,ale sere mne ze abys dostal MCP-T tak musis koupit desku uplne se vsim..no a potom ten problem s ATI a ovladacemi, nerikej ze neni...![]()
4.MSI sveho casu delalo lepsi desky nez Abit a Asus, a kingmax sveho casu byly v CR trida vis...
5. no jinak ne ze by mne budoucnost srala, ja jen se dat do komplu 40tacu je az tak dost...
No a na zaver, porad rikam ber to s klidem, nerostiluj se a bud hodny na lidi kolem sebe, nebo ti praskne cevka v mozku a bude to horsi jako kdyz praskne hadicka od vodnika...
Jinak smat se mi kamosi budou protoze tu prirovnavam nektere komply k G3-kam,ale to je tu takovej zlozvyk, o tom nevis tak se nesmejes...
PS. aspirin zabira![]()