proc platit 500 za obycejny vetrak s potenciometrem kdyz to muzes mit za 300 ?
proc platit 500 za obycejny vetrak s potenciometrem kdyz to muzes mit za 300 ?
ale ten samej bez potenciometru neumi 3500rpsPůvodně odeslal SC
Pašák erda.
mno... ja to nezkousel ale kdyz ibycejny vetrak za 120 uni 5000rpm...
n ot jo ale já chci alespon s medenym jadrem a tichej vis!Původně odeslal SC
Pašák erda.
mno, este sem nevidel vetrak ktery ma otacky a neni hlucny...
myslim ze si neco musis vybrat
tak si kup falcon rock za 290 a misto toho vo tam je (2200 rpm) dej nejaky ze zdroje (za 100kcs) a mas to... pak jeste ten potenciometr za 10kcs![]()
jenze ten cooper silent ma nejaky hydroloziska takze je tichej i pri vyssich otackach, jinka bych to taky zbastlil rucnePůvodně odeslal SC
Pašák erda.
Pokud myslis Copper Silenta od A.C., tak ten pokud je mi znamo zadny hydroloziska nema a rozhodne neni tichej na vyssi otacky. Na 2500rpm uz je celkem slyset, ale da se to. Ale pokud do toho Athlona poustis 1.85V, tak se pak nediv, ze mas 80°![]()
.
Ja jsem to mel pouze +12V -5V a pred zapojenim bylo na -5V -4,96V a po zapojeni -4,83V (multimetr) coz neni strasne. Temi minusovymi napetimi se napaji operaky (zvuk atd.), takze to takova hruza neni. Ono ty ventilatory nemaji velky odber.Původně odeslal Marty
Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB AData EE, Sapphire 4850
ted v nem mam jen 1,7 predtim se to prehrejvalo a pak to padalo i ´kdyz jsem vypnul vsechny ochrany![]()
Pašák erda.
jinak zvysit otacky dou taky tak ze na ten chladic pridelas jeste jeden vetrak, mel sem to tak chvili a az na to ze se zvysili otacky toho spodniho vetraku na cca 3000 to nemelo zadny jiny efekt, krome samozrejme znace vyssi hlucnosti, takze rozhodne lepsi cesta je tech -5V nez nejake dvouvetrakove reseni
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)