Stránka 14 z 14 PrvníPrvní ... 41011121314
Výsledky 326 až 350 z 366

Téma: jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?

Citace Původně odeslal Rob
    je celkem jasne proc to nehralo na Yamaze, Canton ma vyrazne az ucinkane vysky (i s Denonem) a ve spojeni s Yamahou, ktera je vyskova a jejich receivery nejsou zadne hifi to muselo byt spatne. Nebo mas stereo Yamahu?
    jojo s Yamahou RX-V 440,ta neni ale moje je ostrejsi,proste se mi vubec nelibily Cantony,jsou to ty nove LE 190,jsou dobre na kino,ale na hifi se podle me moc nehodi,i moje Heca Odeony (citlivky )+ Eridan 1 zahraji lepe v porovnani,ale treba nekdo kdo neni hifista a neporovna je,tak se mu budou libit,ale jen do te doby nez je porovna s jinymi repro....
    PS:nema tu uz nekdo CD od HarmanKardon HD 970? mam o nej zajem

Standardní Re: jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?

Citace Původně odeslal paolo_
    zkus jeste vymenit repro.-) Cantony nezahraji nikdy hifi,staci se podivat na cenu novych LE a pocet repraku,ve srovnani s Mission 782 katastrofa
    Nerad to říkám, ale Cantony dokáží s adekvátními komponenty předvést v hifi výborné výkony. Slyšel jsem je zahrát špatně, ale take výborně. Po roce rozehraní .

Member Avatar uživatele ros
    Věk
    48
    Vliv
    281

Wink Re: jaky receiver a repro za cca 20-25 tisic?

Citace Původně odeslal janos
    Nerad to říkám, ale Cantony dokáží s adekvátními komponenty předvést v hifi výborné výkony. Slyšel jsem je zahrát špatně, ale take výborně. Po roce rozehraní .
    To věřim, jednu dobu jsem hral na 3P sloupech za 11K AQ Kentaur 651 + NAD370+NAD540 a hralo to velmi velmi dobře.
    Je sranda jak drahy bedny si dneska kupujou lidi k AVR kdyz z nich stejne nedostanou maximum.
    Gigabyte UDR-3, Intel Core i7 860@3,6 GHz + Scyte Ninja, 4GB RAM, Asus GTX275 + MSI GTS8800 (PhysX), HDD 2x1,5TB + 2x1TB + 750GB +500GB, X-Fi Fatal1ty FPS+ Megaworks 250D, Skystar HD, DVD Optiarc, Coolermaster Silent Pro M700, Lian-li Bigtower, LG 26" S-IPS, Logitech G5 + G15, 3x X360 gamepad, Skystar HD, ADSL 16mbit, PS2-TWO, X360 Premium

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Pravidla přispívání