No tak to jsi me docela dostal... ja nechapu lidi, co musi mit porad vsechno za kazdou cenu rovne.. mam verzi i se srovnanymi liniemi a jestli se ti bude libit *muzes si to zkusit srovnat) tak to znamean, ze mas jiny vkus a pojem o prostoru. Je to focene z podhledu sirokacem a tim padem je uplne samozrejme kaceni linii po stranach, jat tu uz nekdo za me psal, umocnuje prostor.Původně odeslal MadCap
Co se tyce napisu, omlouvam se za nej.. samozrejme ze Golden Prague, chtel jsem to tam napsat, ale akorat jsem byl na odjezdu do Brna tak k me smule jsem to uspechal. Myslim ale, ze to snad takova tragedie neni..
Ja vim, ty napisy. Je to ale trochu neco jineho, nez debata vedla. Ja fota proste pojmenovavam, no ale na tu gramatiku si dam pozor. Proc pouzivam AJ jsem uz na FA vysvetloval (ne kvuli tomu, ze ji umim, protoze jak je videt, zas tak dobre na tom nejsemPůvodně odeslal theedge
)
Dik, alespon nekdo souciti se mnou... posledni dobou si vsimam, ze se muj styl odlisuje od toho, co se libi ostatnim, ale to mi stejne nevadi.. ja osobne z teto fotky mam radost a pusobi na me.. nejaky linie zde vubec nehraji roli.. to muzu jeste cekat, ze nekomu bude vadit odlesk reflektoru od tramvajovych dratuPůvodně odeslal Darth Maul
To nebe mi prave prijde dokonale... ono se malokdy podari udelat clenite nebe kolem pulnociPůvodně odeslal jan555
. Chapu ze se nelibi, ale proc 2D?