PiT: No ovsem ten DAT byt nezakodovanej si lama neprecte bo se v nem nevyzna....vyhledat umi kazdej![]()
Miranda
Trilian
Jiný
PiT: No ovsem ten DAT byt nezakodovanej si lama neprecte bo se v nem nevyzna....vyhledat umi kazdej![]()
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
Tak isto si lama neprecita TXT subor v XYZ zlozke neviem akej zlozky s nazvom UINNO.TXT, ze ...Původně odeslal DeeKay
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will
No ja myslim ze uplne v pohode
tolik casto aktualizovanych TXT na disku nemas![]()
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
Obecne: To se mi vzdycky libi, jak kdyz nekdo pouziva nejaky software, ktery ma hrozne oblibeny, a nekdo jiny pouziva jiny software a pouziva urcite funkce, ktere ten prvni soft neumi, tak jak ten prvni clovek vzdycky rika, ze ta funkce je k nicemu, misto toho aby rekl, ze to proste neumi a musi se to resit jinak.
Ale to nic.
Logovani historie je velmi dobra vec. Casto v praci komunikuji s kolegy (pro stourali - nepiseme si od stolu ke stolu, ani za roh, ale s jinou pobockou) a divili byste se jak casto se k rozhovorum vracim, nekdy i nekolik mesicu doazu, kdy sme napr. neco resili. A nebo jak tu nekdo psal, dohledavat, kdo mi co rekl, kdyz by se se mnou nekdo hadal.
Jestli pouzivate icq na nesmyslne kecani, tak to samozrejme potreba neni, mozna by bylo zahodno zvazit, zda to kecani ma vubec cenu, zda nejit delat neco jineho, ale to je jina vec.
Logovani do txt je lepsi, co se tyce zabezpeceni, je to stejne, jako DAT, ten se taky da otevrit, kdyz o to jde. Takze proc spec.format, kdyz je to jedno. A z konzole zotaveni si DAT neprectete, abyste se z logu icq dozvedeli, ze mate dat prikaz fixmbr na zachranu windows, apod... ale vsimnete si, ze nenadavam na mirandu, je to jen muj nazor.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Jak jsem rikal - veci vetsi dulezitosti resim bud maily nebo exportuju pro zachovani. Historii pak promazu od balastu a misto blbnouciho 15 MB profilu mam rychlej 250kBPůvodně odeslal howard
![]()
2PiT: Neboj, ja uz jsem tyhle problemy taky resil, vim co mas na mysli, pokazdy nejde rozeznat co zachovat a co ne - ale to by sis taky moh archivovat i smsky od roku 96![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
Ono to bude tim ze pro kazdyho je dulezity neco jinyho
a co se tyka dat vs txt - v datu sice vidis text ale neni to absolutne prehledny a nevis co kdo psal atd
samozrejme nejlepsi by byl soubor kodovanej, snad na to nekdy bude plugin...
ps: A cteni z konzole? kdo umi delat s konzoli tak snad vi jak si poradit s havarovanejma voknama![]()
2 Dawe: Co to je blbnouci 15 MB profil? To jako miranda nacita celou historii do pameti? To prece neni potreba, ne? Ja mam v trillianu za roky provozu logy o celkove velikosti 50MB a nijak to nezpomaluje, takze to bude zrejme vyhoda TXT souboru.
2 DeeKay: To s tim cteni konzole byl jen priklad. A sifrovani souboru lze resit filesystemem, nebo zakazat pristup. Nebo nastavit event po ukonceni trillianu zararovat celou slozku pod heslem.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
Ne, to mam jeste z dob zas.raneho mirandapacku - tam jak profil prelez nakou velikost tak nazdar s nacitanim historie, pak to zacalo padat pro jisotu cely.....Původně odeslal howard
A tak uz mi to mazani zustalo.....![]()
Ani by som nepovedal.Původně odeslal Dawe
Ono je to problem History ++ pluginu a je nahowno aj teraz...
And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
Me to delal nCovers history plugin (nHistory), na History++ si nemuzu stezovat.....Původně odeslal PiT
nCovers som nikdy nepouzil...
Padal ten na posielanie SMSiek hlavne v kombinacii s History++.
Samotny History++ ked je velky DAT...
A priatelke pada cisto nainstalovana miranda 0331 s poslednym smileyadd144c (ci aky je posledny) vo winME pri kliknuti na smileybar...
ja mam mirandu 0.3.2 a history++ 1.4.0, profil velkej poradne a musim zaklepat nikdy mi to nepadlo
Co se ti na nCovers nelíbí?Původně odeslal PiT
BTW: DAWE jeste si mo neposlal ten configplease
![]()
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Uz jste se zkouseli hrabat v Trillianu v advanced events? To je uzasny, co se pomoci toho da vytvorit, uvedu priklady:
- reakce na slova ve zprave (odchozi/prichozi), vzdalene ovladani kompu dle klic.slov, ruzne akce (posilani zprav, spousteni programu, zvuky...)
- zvyraznovani slov, konverze na jina slova a generovani eventu
- alerty na ruzne stavy (napr. nekdo se vrati z idle)
- zachytavani windows a tril. eventu, reakce na ne
- scheduler
- hotkeys a priraditelna libovolna akce
Daji se s tim delat dosti silene veci.
Uz takto mi zere miranda v priemere cca 14-15MB pamate, naco viac... ?Původně odeslal Dominator
Keby som mal giga, giga a pol, nepoviem, ale kedze robim s grafikou, tak je kazdy MB dobry.
Coze!? ja mam k nCovers jeste hhoooodnnee plugin a mam 13MB!Původně odeslal PiT
Mozna prave naopak ti nCovers pamet snizi
, ale nevim no.
Nic co by miranda nemela a vsechno jsou to dost kravinky na lenost, zadna vec o ktere bych si rekl - hele ta mi chybela !Původně odeslal howard
2Dominator: jestli to nedas dohromady z oho co jsem ti poslal tak uz fakt nevimA laskave nebud linej psat PM....
Tak jsem nasel dalsi plugin do mirandy. Jmenuje se to WUMF ( Who uses my files, nebo tak nejak ). Umi to pracovat s Poupup pluginem, takze kdyz vam nekdo leze na hdd, pres ms share, tak vam vyskakuji popup okna, je tam kdo a kam leze.
Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350
"Music is essentially useless, as life is." George Santayana
No ms share bych radsi zakazal uplne, ale to je OT.Původně odeslal monsoon
ratas tam aj VirtualMemory Size alebo len RAM usagePůvodně odeslal Dominator
![]()
Potreboval bych icq klienta pro konzoli, abych ho mohl spoustet na unixu pres ssh, vite o necem?
Nu a jeste jednu vec potrebuju. Vidim v contact listu jednoho cloveka a IP u nej je 0.0.0.0, znate to. Potrebuju nejak zjistit, kde vlastne je, lze nejak zjistit jeho IP? Vy, zkuseni Mirandaci mi urcite poradite.
Ted jdu zkusit plugin ISee.
EDIT: Jak se pouziva ISee? Nejak to nechapu.
Jaky messenger by ste doporucili na MDA s WM 6? Zkousel jsem asi 6 ruznych, ale jen s jednim sem se prihlasil a to jen jednou a rozdrbal mi cele kontakty![]()
Ja pouzivam mChat a v pohode.
Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Slick
MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)