Stránka 11 z 31 PrvníPrvní ... 78910111213141521 ... PosledníPoslední
Výsledky 251 až 275 z 764

Téma: Skodik

Standardní Re: Skodik

ke galaveceru nevim moc co rict.. ale Krumlov mas peknej
    Nejaky to Jabko a nejakej ten Nikoooon + fitpc2 s FreeBSD :)

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    56
    Vliv
    375

Kulturista jde a ta dvanáctka by šla taky...
    Máš to pěkně ostré a taky chycené dobré pozice - IMHO docela náročné a kdo nedělal nikdy reportáž, nemůže to vůbec posoudit.
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Jo no, to mas sakra rech, ono jsem tak nejak cvakal moc jsem od toho ani necekal, ale plno fotek je proste dobry.. ale neni to zajimave. Clovek fakt musi zabrat ten okamzik, kterej je dobrej i sam o sobe. Obvzlaste akrobatickej rockNroll kdyz zmrazis fotakem tak je to takovej chaos spis..

Jinak ta 12cka by opravdu nevadila :P

akrobaticky tanec? dlhsi cas + blesk na druhu lamelu
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

2,3,4 líbí první mi moc nesedí, hlavně ta ruka... Ale jinak fajn, fotit akce je těžký...
    -- under construction --

Citace Původně odeslal MadCap
    akrobaticky tanec? dlhsi cas + blesk na druhu lamelu
    No nevim, to uz musis mit pak celkem dost vysoke ISO, takze spise primej blesk taky moc nezkazi. Ale ono jde spise o tu kompozici a tak nejak to vyfotit zajimave, to je docela problem.

Jinak dik za komentare.
    =========================================

Zravicko,
    tak prinasim jeste neco z jiznich Cech - je to klaster ve Vyssim Brode odkud jsme vyrazeli na lodich - tedy opet Casio QV-R51.

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.

Opet diky za komentare, Skodik.

Citace Původně odeslal Skodik

No nevim, to uz musis mit pak celkem dost vysoke ISO, takze spise primej blesk taky moc nezkazi. Ale ono jde spise o tu kompozici a tak nejak to vyfotit zajimave, to je docela problem.

Jinak dik za komentare.
    =========================================
    Preco by tam muselo byt nejake prilis vysoke ISO? praveze cas napr 1/20 (+- zalezi od rychlosti pohybu) a ISO kludne +-400 v zavislosti od osvetlenia. Ke je svetla malo tak dlhsi cas a samozrejme v oboch pripadoch vhodne nastaveny blesk ti to nakoniec "zmrazi" ale ostane ti tam stopa toho pohybu
    P.S.> doporucujem http://www.fotografovani.cz/art/foza...om_flash1.html a nasledne casti pekne clanky
    Naposledy upravil MadCap; 27.05.2006 v 13:35.
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Citace Původně odeslal MadCap
    Preco by tam muselo byt nejake prilis vysoke ISO? praveze cas napr 1/20 (+- zalezi od rychlosti pohybu) a ISO kludne +-400 v zavislosti od osvetlenia. Ke je svetla malo tak dlhsi cas a samozrejme v oboch pripadoch vhodne nastaveny blesk ti to nakoniec "zmrazi" ale ostane ti tam stopa toho pohybu
    P.S.> doporucujem http://www.fotografovani.cz/art/foza...om_flash1.html a nasledne casti pekne clanky
    No prave ze to moc dobre nemrazilo ani 1/80s navic svetla nejak extra nebylo, foceno vesmes na F3,5 takze to je zas docela v poho. Interni blesk je taky docela spatna berlicka.. Ale i tak ver, ze to proste je fofr ty akroby, ale to je jedno, technicky se to podle me jeste docela da, spis jak jsem psal vyse vyfotit to zajimave je to oc tu bezi.
    EDIT: na clanek mrknu diky, je mozne ze jsem neco opravdu delal spatne
    Naposledy upravil Skodik; 27.05.2006 v 14:54.

mam pocit, ze mi nerozumies puzitie dlheho casu (relativne dlheho) s bleskom sposobi ze tam mas bud historiu pohybu (2. lamela) alebo jeho "buducnost" (1.lamela). Jednoducho ti to relativne silne osvetlenie objektu sposobi, ze v scena v case zablesku bude na fotke "vypalena" ostro a zvysok bude rozmazany dlhym casom a pohybom objektu teraz nejak neviem na rychlo najst spravnu ukazkovu fotografiu

Standardní

jj, jasny uz vim, nejak mi to nedoslo (jsem ted po jedne akci trochu zpozdenej). Jasny, ale i tak tam nejake to vyssi ISO mit musim, uz i kvuli tomu, ze by tam blesk nedostrelil a navic kratsi casy ze...

Zdravicko,
    tak jeste nahodim nejake fotky, co jsem zapomnel ukazat. Nejsou to zadne zazraky.

- URCITE ZVETSIT, takhle je to fakt opruz.

No a pak spis jen tak pro ukazku, foceno na vodaku Casiem QV-R51 takove panorama, je to takovej prumer imho

tady mozna radsi moc nezvetsovat vzhledem kompaktu, jinak by to mozna byla i dost zajimava fotka.

Predem dik za komenty a kdyztak jeste muzete okomentovat nejake starsi fotky, kdo nekomentoval, pridaval jsem posledni dobou trochu vice, takze jsem Vas asi spise prehltil

mam takovou OT otazku: ta posledni fotka (panorama) je focena kde? Je to taboriste v Nove Peci smerem k jezu s lavkou? Uz jsem Vltavu dlouho nejel a nejak to nemuzu 100procentně identifikovat

jinak, z poslednich se mi asi nejvic libi Konec sveta...ty reportazni maji zachyceny dobrej okamzik, ale foceny objekty me nezaujaly
    AMD X2 BE-2350 EE passive cooling | 2x1Gb A-Data DDR800 Extreme Edition | Asus M2A-VM
    Ati Radeon HD4670 fanless| WD10EVCS | DVDRW | Seasonic S12-II 430W | packed in Antec solo
    KonicaMinolta Dynax 5D + Minolta 18-70/3,5-5,6 + Minolta 75-300/4,5-5,6 + Minolta Maxxum 50/1,7

Je to focene v kempu pred Krumluvem, kdyz jedes po proudu Vltavy.

btw: dik za hodnoceni.

ot:jj uz to sem se zorientoval. Mi tam nějak chybi ty stany.

Nu myslim, že tu máš lepší fotky.
    Přirozená inteligence bude zřejmě brzy překonána inteligencí umělou, avšak přirozenou blbost umělá nikdy překonat nedokáže.

uz taky vim, jsem si splet nazev toho taboriste holt pamet uz tak neslouzi
    AMD X2 BE-2350 EE passive cooling | 2x1Gb A-Data DDR800 Extreme Edition | Asus M2A-VM
    Ati Radeon HD4670 fanless| WD10EVCS | DVDRW | Seasonic S12-II 430W | packed in Antec solo
    KonicaMinolta Dynax 5D + Minolta 18-70/3,5-5,6 + Minolta 75-300/4,5-5,6 + Minolta Maxxum 50/1,7

Zdravicko,
    tak to mam opravdu takovy experiment Uz je to delsi dobu, co jsem tohle cvakl, je to jeste z Casio QV-R51. Je to takovy pokus napodobit takove ty fotky hubednich a jinych umelcu, kteri jsou vyfoceni v serosvitu a maji prokreslenou jen pul tvare a druha je jakoby v obrysu. No nahodil jsem takovy nabubrely vyraz, trochu zatahl hlavu, aby se mi udelala taka spravna kuze kolem krku a bylo... Nakonec jsem pridal trochu sumu.
    Vim, ze tam nemam svetlo v ocich, ale dodava to zas takove zajemno, i kdyz na druhou stranu vim, ze by tam mohlo byt no.

Serosvit - autoportret

Co na to rikate? Fotka uz to mozna byla nevim, ale tedka jsem ji beztak zpracoval znova jako postprocesing. Predem moc dik za kritiku.

Neber to osobně, ale skutečně jsi nepřibral?
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Standardní

Citace Původně odeslal no-X
    Neber to osobně, ale skutečně jsi nepřibral?
    V pohode, kdyz jsem to nekam daval, tak to taky nekdo psal Je to tim, ze proste zastrcis krk a trochu jsem mozna prifoukl tvare.. jinak uz je to fakt delsi dobu a od te doby jsem jeste zhubnul tak 5kg
    btw: v te dobe jsem vypadal normalne asi takhle http://skodik.no-ip.com/zvetsit.php?zvetsit=foto5.jpg (no ono tak vypadam i ted )

Zdravim,
    vcera bylo venku docela pekne, tak jsem vyjel fotit (jezdim vzdy na kole ). Zkousel jsem fotit ty letajici kaceny a jine ptaky, no to uz jsem psal jinde, ze jsem docela pohorel. Ale pak jsem se jel taky projet nekam, ze zkusim s novym fotakem panorama, byl ten spravnej cas (dobre svetlo), tak ze by to mohlo byt fajn. No posudte sami, motivy takove normalni, ale vysledek se mi docela libi.

Pozor, zvetsene fotky maji velke rozliseni az 4300px width a velikost kolem 1,2MB.

Predem dik za komenty, Skodik

Member Avatar uživatele crashpc
    Věk
    38
    Vliv
    247

ta spodní nemá chybu. možná ty stíny v pravo od těch stromů malinko rušej ale to asi jinak nepůjde. a taky mě strašně štve, že je ta fotka tak hezká - to je její největší problém DD . paráda!
    A proč to dělá?

u te prvni bych trochu srovna horizont a riznul z leva, druha mozna taky trosku narovnat. Jsou to hezky fotky...mozna skoda ze tam neni neco vic dominantniho...
    5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
    http://vincblack.deviantart.com/

Rovnat horizont? Alespoň u prvního snímku jsou stromy rovně. Přeci neznamená, že u pravého kraje musí být rozhraní země/nebe stejně vysoko jako nalevo, když vpravo je kopec? (pokud plácám nesmysly, tak mě klidně někdo opravte, ale neměl by být prvořadě horizont tak, jak byl v reálu a ne vyrovnaný tak, aby ze svahu byla rovina?)

Mě se líbí tak jak jsou
    senzory pro DF - DSLR | senzory pro DF - kompakty a EVF | senzory pro DF - mosaic masky | senzory pro DF - full-color masky | filtry pro DF #1 / #2 | tisk DF na inkoustech od Canonu | M42 skla pro DSLR | Thoriové sklo a M42 objektivy

Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci
    (tj. ikonka s vahami pod avatarem)

Citace Původně odeslal no-X
    Rovnat horizont? Alespoň u prvního snímku jsou stromy rovně. Přeci neznamená, že u pravého kraje musí být rozhraní země/nebe stejně vysoko jako nalevo, když vpravo je kopec? (pokud plácám nesmysly, tak mě klidně někdo opravte, ale neměl by být prvořadě horizont tak, jak byl v reálu a ne vyrovnaný tak, aby ze svahu byla rovina?)

Mě se líbí tak jak jsou
    Presne to jsem chtel napsat a taky jsem to tak puvodne od oka urizl, ale je treba kouknout na ty stromy. U te druhe no ona je takova uz trochu mozna "deformovana" tim jak je to skoro 180" panorama, takze to nebude na narovnani.
    To s tim vyraznejsim motivem uz jsem psal, no, ale zas mi to tak spatne neprijde.

jo chapu jasny ze najedny strane to muze byt uplne jinde, taky jsem rekl trosku narovnal, prijde mi ze je pravy okraj moc, ale mozna bych to takhle taky nakonec nechal... (napsal jsem spatne horizont, ale myslel jsem to trosku jinak sry)
    5D;550D; 17-40/4;50/1,8 II;100/2;Tamron 28-75/2,8; Biometar 85/2,8; Flektogon 50/4; Speedligt 430EX; Metz 30BCT4; Olympus OM4T,50/1.4,28/2.8; Minolta Himatic-F; Praktica MTL 5; Smena 8M Lubitel2; Belfoca 6x9 :) (to v avataru je bajkovej poezing matrix, jen kdyby nekdo nepoznal;))
    http://vincblack.deviantart.com/

Druha moc pekna! PS. byl pouzit nejaky sky/pol. filtr ? - nebe se mi jevi jako moc pekne prokreslene. GW
    PC: AMD Athlon 64 X2 3800+ EE, 2x 1GB DDRII800 A-Data, 120GB + 500GB, externi disk 320GB, 23" LCD Apple Home Cinema HD + 20" LCD LG L2000C-SF, Logitech Cordless MX3100, Sennheiser HD580
    PDA: FSC Loox 420 + Koss The Plug + 1GB SD Transcend 80x
    Photo: Olympus E-500, 14-45mm 1:3.5-5.6, 40-150mm 1:3.5-4.5 + FL-36 + 8GB SanDisk Ultra II + 512MB Kingston + Lowepro EX 160 + Tamrac

Citace Původně odeslal Antiloopa
    Druha moc pekna! PS. byl pouzit nejaky sky/pol. filtr ? - nebe se mi jevi jako moc pekne prokreslene. GW
    Nene, je to tim kdy to je focene hlavne, ja jsem si pockal tak na 18hod a to bylo pekne svetlo, pak uz jsem v podstate jen zvysil saturaci a posunul barevnost.

Vinci, sak jasny. DiK za nazor! Ja bych spis nejak narovnal druhou ale nevim jak

mno ona ta druha vyzera jak z reklamy na svajciarsko alebo tak proste na moje gusto prilis farebna, ale cukrikove farbicky sa niekedy aj hodia btw z kolkych je fotiek ta druha? tie oblaky sa predpokladam pohybovali tak si to bud rychlo fotil alebo fixoval v PS

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání