Stránka 10 z 10 PrvníPrvní ... 678910
Výsledky 226 až 239 z 239

Téma: Ale co teprve tenhle? "VGA Silencer"

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Citace Původně odeslal russianblue
    chci se jen zeptat, vyreklamovali jste ten chladič v pohodě, když se točil obráceně? Nebo jste to doladili doma?
    covece mam stejne problem, meli by to vyreklamovat v pohode, ale jelikoz jsem lina defka, tak bych to radsi vyzkousel nejdriv nejak doladit... ale zatim nevim, asi na to skocim az zejtra... za chvili mam zapas, takze bych to asi nestihal
    a divny na tom celym je, ze se mi tocil spravne a pak po jednom vypnuti se zacal tocit obracene

Standardní

Citace Původně odeslal -=FL=-felcar_cz
    chci se jen zeptat, vyreklamovali jste ten chladič v pohodě, když se točil obráceně? Nebo jste to doladili doma?
    covece mam stejne problem, meli by to vyreklamovat v pohode, ale jelikoz jsem lina defka, tak bych to radsi vyzkousel nejdriv nejak doladit... ale zatim nevim, asi na to skocim az zejtra... za chvili mam zapas, takze bych to asi nestihal
    a divny na tom celym je, ze se mi tocil spravne a pak po jednom vypnuti se zacal tocit obracene
    asi se mylim ale jestli to davate na nvidie tak se to ma tocit obracene nez spravne - narozdil od atin - tam je to vse spravne - psali to na pcm
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    Citace Původně odeslal -=FL=-felcar_cz
    asi se mylim ale jestli to davate na nvidie tak se to ma tocit obracene nez spravne - narozdil od atin - tam je to vse spravne - psali to na pcm
    to bohuzel ne, mam ATI R9800pro, jak jsem psal nejdriv to jelo v poho, ale po vypnuti kompu a nandani bocnice s bocnim vetrakem se to zacalo tocit naopak...

Standardní

Citace Původně odeslal Arg
    me taky
    Tak jsem to vyresil tak, ze jsem jen odendal vetrak a nechal pasiv co tam je a jede to i bez vetraku

Fanless Experiment || Gigabyte Z77-DS3H | Intel i5-3570K | Thermalright HR-02 | 16G DDR3 | Sapphire HD 7750 Ultimate | Crucial M4 256GB | Seasonic X-400FL | Fractal Define R4
    Dell D430 || i945G | C2D 1.2G ULV | 2G DDR2 533 | GMA950 | 12" 1280x800 | 80G 4k2 | 802.3ab | 802.11g | 802.15.1 | HSDPA | Windows 7 x64
    Storage || i965G | E2200 | 4G DDR2 | RAID5 6x Samsung HD154UI 1.5TB - ~7TiB | 802.3ab ...powered by Ubuntu Server x64
    Accessories || E-MU Tracker Pre USB 2.0 | Meier Corda Headsix | Sony MDR-CD470 | Pioneer A-204R | Tesla ARS 9218 32 | LG 32LD350

"Music is essentially useless, as life is." George Santayana

Standardní

Citace Původně odeslal monsoon
    Citace Původně odeslal Arg
    me taky
    Tak jsem to vyresil tak, ze jsem jen odendal vetrak a nechal pasiv co tam je a jede to i bez vetraku
    Ja jsem zase oddelal ten plast i s vetrakem, na samotny pasiv pridelal AC Pro TC, ktery toci na ~2000RPM. Chladi to lip nez ten sunt na 2400 a hlavne o dost tiseji.
    AMD Opteron144 - Noctua NH-U12 pasiv | Gigabyte K8NSC-939 nF3 | 2x 512 MB DDR400 Mushkin | Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB + Thermaltake CL-G0003 | Hercules DigiFire 7.1 | Seagate Barracuda 7200.7 120GB | Seagate Barracuda 7200.8 250GB | CDROM NEC 24x | Lian Li PC-7A Plus | Enermax Liberty EL400AWT 400W | Samsung SyncMaster 730BF

Standardní

Dnes som si ho objednal . Myslim ze bude super len aby sadol

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Silencer

Tak som si kupil novy AC VGA Silencer rev.3 a pretaktovatelnost na mojej Sapphire 9500 pro sa ZHORSILA o 10-15 Mh Momentalne mi ide len 302/302 a aj to mi obcas padne Colin 04.Nechapem kde moze byt chyba,vsetko som urobil podla navodu,pastu som dal "primerane"(len neviem ci sa dava aj na ten ramcek okolo VGA procesora,ale pre istotu som dal len na jadro).Vsetci pisete,ze ma fukat smerom von,ale necitim ziaden prud vzduchu,ked dam ruku k vystupu zo zadnej strany kompu.Skusal som pruzok papiera pod ventilator a ten nasava,takze smer je asi o.k.Poradte nieco.(zeby chybny kus?)
    Athlon64 3000+@2500Mhz|MSI K8N Neo Platinum|2 x 512 A-DATA PC500| 200GB Sata Western Digital 7200rpm |30 GB IBM 7200rpm | 19\"Samsung SyncMaster997DF|ASUS V9999GT/TD GeForce 6800GT|Pioneer DVD-120(48/16/2) |DVD-RW LG GSA 4160B|MidiTower CHIEFTEC CS-601AE + 420W zdroj Enermax Noisetaker| Sound on board .... 3DMark01-21182;3DMark03-11143;3DMark05-4009

Standardní

Moze mi sem niekto pls. napisat ci ak tento silencer namontujem k radeonu 9800pro 128mb od MICROSTARu tak ci mi bude presne doliehat na koniec bedne, ci nebude precnievat za GK alebo naopak ci nebude kratsi a ci bude treba doizolovat nejakou paskou
    Taktiez ma zaujima kolko ostane miesta medzy silencerom a pametami na gk.chcem tam prikupit pasivy a neviem s akou vyskou mam ratat.dik.
    Drupal freelancer

Member
    Věk
    45
    Vliv
    282

Standardní

potrebuji poradit jsem ted u kamose ja jelikoz ATI nemam tak nevim a nemam cas to tu cele procitat ,ale kamos ma R9800 od MSI a na tom ma Silencera ,ale obcas mu to tuhne ,a rika ze se mu toci obracene .takze dotaz zni ma se tocit --> nebo <-- po smeru rucicek nebo opacne ?
    Noram - World Of Tanks

Senior Member
    Vliv
    290

Standardní

Citace Původně odeslal J!mmY
    potrebuji poradit jsem ted u kamose ja jelikoz ATI nemam tak nevim a nemam cas to tu cele procitat ,ale kamos ma R9800 od MSI a na tom ma Silencera ,ale obcas mu to tuhne ,a rika ze se mu toci obracene .takze dotaz zni ma se tocit --> nebo <-- po smeru rucicek nebo opacne ?
    Tohle se tu uz resilo, toci se urcite spravne. Na prvni pohled se toci jakoby obracene, ale kdyz to bliz prozkoumas, tak vidis, ze kdyby se tocil jinak nez se toci, tak by ten vzduch nefoukal ven z case, ale naopak dovnitr... coz by bylo spatne.
    Secondary rig: mATX ASUS A8NE-FM • A64 • 1GB DDR500 • X800 (390/700 @ 446/892) • 400GB SATA • Zalman VF700 + AC Freezer + AC Fan + Chill 500W

Standardní

Sice se to tu uz resilo, ale ja z toho porad nejsem moudrej. Jestli sem to dobre pochopil tak ten vetrak by mel nasavat vzduch z bedny a foukat ji prez chladic ven. Mne to ale dela presne obracene, nasava vzduch zvenku a fouka mi ho do bedny. Podle toho jak sou natoceny lopatky toho vetraku by mi prislo logicky kdyby se tocil po smeru hodinovejch rucicek, ale mne se toci presne obracene...

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    284

Standardní

má nasávat vzduch v kejsu a vyfukovat vzduch ven z bedny - pochopil's to správně.
    R7 3700X | Gelid Scirocco | Gigabyte B550 Aorus Pro AC | Gigabyte RX480/8GB | Ripjaws 2x16GB DDR4 3200MHz cl16 | SSD 500GB Samsung 970EVO nvme | SSD 1TB Micron | 1TB Samsung EcoGreen F2 | Asus BR-04B2T | Corsair AX760 | AKASA Eclipse

Standardní

Hmm, ale mne to dela obracene. Je to duvod k reklamaci?

Standardní

Citace Původně odeslal John Dovany
    Hmm, ale mne to dela obracene. Je to duvod k reklamaci?
    Jo je to důvod k reklamaci.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. základní použití filtrů pro DF
    Založil Jakubisko v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 215
    Poslední příspěvek: 28.02.2012, 19:12

Pravidla přispívání