to si hladal zle, ako mas nastavenie aky mod dvoch monitorov mas, tak tam v device settings na TV mas zvacsovanie/zmensovanie/posunyPůvodně odeslal aless
![]()
to si hladal zle, ako mas nastavenie aky mod dvoch monitorov mas, tak tam v device settings na TV mas zvacsovanie/zmensovanie/posunyPůvodně odeslal aless
![]()
Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".
madcap: fakt to tam nemůzu najit. Je tam akorat zvětšení překrytí videa. Jedine že by mi tu nabídku forceware drivery nepovolily.
BTW: před 20minutammi mi odesel monito takže sem na TV-out docla zavisleeeeej
sry ze sem to dal do ATI grafik , neuvdeomil sem si to.
Intel C2D E8400@3.6Ghz 1.26V , Gigabyte GA-P35-DS4 rev 1.1, Patriot 2x2GB DDR2-800 CL4, LC-Power 550W black, nVidia 9600GT - MSI-512-OC, Samsung 400GB Sata 16MB, 3x WD 7500AAKS, Samsung 183L SATA, Logitech MX3000, MS Wireless Laser Mouse 6000, Samsung 225BW 22", . Vodní chlazení CPU[s]+NB+GPU[/s].
Zdravím všechny. Mám problém s připojením TV k PC. Připojeno přes VGA kabel, grafika GeForce 7600GS, TV Sony KDL-32U2000. Nastaveno na Dualwiev,jako druhý monitor, rozlišení nastaveno na 1280x768 - jinak hlásí nepodporováno. Při přehrávání filmů apod.se nedaří roztáhnout obraz přes celou obrazovku jako třeba u DVD,kde to funguje. Už si fakticky nevím rady, jak toho docílit.
1/ Mám něco špatně v nastavení?
2/ Mám špatný přehrávač v PC?
3/ Jakou utilitu použít pro řádné nastavení TV?
Díky všem
1) imho ne, nemas moznost ale propojit PC-TV pres DVI-HDMI kabel ?
2) asi jo
3) zadnou. LCD TV se chova jako dalsi monitor, takze pripojim, nastavim rozliseni (nativni ci nejblizsi k nativnimu, napr. 1360*76a je to. V tom 1280*768 to musi vypadat nechutne
ps: co se stane, kdyz pripojis k PC jen tu televizi ? Jaky pouzivas prehravac ?
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Zdravím
Můj problém se zdá být čistě softwareový
Mám Radeon 9200 PRo 128MB a TV Grundig s 4pinovým vstupem S-Video
Mám to propojené 2,5m kabelem S-Video
Vše funguje jak má (fullscreen přehrávání videa,titulky,Theatre mode) až na to,že obraz je černobílý.
Zprvu sem myslel že je to hardwarový problém,ale po nějaké době štelování ovladačů se mi podařilo dostat barevný signál ... vše fungovalo jak má,ale po nějaké době sem přepl kanál a když sem přepl zpět na AV tak jel obraz zase ČB
Od té doby se mi ho už nepodařilo znovu chytnout barevně,a proto se ptám co mám proto udělat/jakco nastavit abych zase mohl mít barevný obraz ..
předem díky za odpověď
co mas nastaveno za obrazovou normu u TV vystupu v Catalystech ? Z pohledu softwaroveho problemu a barev je toto jedine misto, kde muze byt zakopany pes. Dalsi moznost je samotna TV - nevim jak Grundig, ale Panasonic ma u nejakeho vstupu moznost dvou variant - clovek omylem klepne 2x na volbu vstupu (tlacitko AV a pak ctyri barevna tlacitka pro konkretni vstup) a ma obraz CB. Pak nam doma video jelo cernobile a ja po telefonu marne radil matine kde je co blbe. Nema neco takoveho i tva TV ?
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Ty jo,fakt si měl pravdu,vstup AV má 2 varianty a na té druhé to jde barevně
To mě fakt nenapadlo, díky moc za radu
Zdravim,potreboval bych poradit,mam zapojeno pc s televizi pres s-video kabelem ale kdyz to naklonuju tak ma monitor jiny rozliseni a televize jiny rozliseni a nejde to vyrovnat,nevyte nekdo jak by to slo udelat,abych mel po naklonovani na monitoru rozliseni 1280X1024.Dik
Zdarec. Tady je myslím docela slušně popsáno co a jak. Třeba se ti to bude hodit. http://www.netuj.cz/foto-video-hudba...nastaveni-graf
Ahoj
nerad sem píšu, ale už si nevím rady.
Mám dvě grafiky GeForce 6600 GT a ATI Radeon HD 2600 XT
Zapojení PC - TV je realizovano
PC -> S-Video + Jack -> prřes redukce na CINCHE -> přes rozdvojku (SCART + CINCHE) to jde do TV
Pokud mám v PC 6600 GT jede mi obraz barevne na PAL-K1
Pokud mam v PC 2600 XT nejede mi barevnej obraz na nic ani na PAL-K (PAL-K1 u ATIny nastavit nejde)
Napadlo mě že kdyby šlo nastavit u ATI PAL-K1 měl by bejt barevnej obraz ne ? Ale nastavit to nejde... nechápu kde je chybaRád bych se zeptal zda-li někdo nevíte? Rád ybch měl v PC HD 2600 XT protože je mnohem lepší a navíc na 6600 GT mi dělá problemy s PC už je hodně stará....
Moc díky za rady![]()
Zdravim vsechny,
HD4670 (predtim 9600Pro a naprosto v pohode)... Jedu na Viste64 (predtim XP SP2). Snazim se pres Catalyst rozjet TV klasickym zpusobem... Nic se nedeje at delam co delam (nejsem vlastne v Catalystu ani schopen pretahnout monitor do okynka "MAIN")... Zkusil jsem odpojit monitor a TV nebehla... Napojil jsem potom monitor a nejak jsem to rozjel naraz... Ted kdyz mam opet plne funkcni monitor a chci pripojit TV tak zase nic... Vim ze to zni trochu chaoticky, ale lip uz to popsat neumim.![]()
Naposledy upravil Zemi; 21.09.2009 v 17:47.
Zdravim mm takovy problem i kdyz se jedna o Nvidi mam 8800GTX a chci si na ni pripojit TV obycejnou CRT pres video vystup na graficke karte,jenomze mam redukci ke graficke karte jen 3 cinche cerveny,zeleny,modry tot vse,chtel jsem se zeptat jak to mam zapojit do TV v televizi je scard,s-video pro napojeni.diky
Zdar, nejspis jsem varianta B, cili zluty vystup.
Potreboval bych poradit pls jaky kabel koupit??
Vsechny cinch kabely maji na obou koncich 3 konektory.
Pls hodte kdyztak link.
Diky
Pokud má tvoje TV vstup obrazu přes 1 cinch a audio přes další 2 cinche, tak koupíš ten 3-cinch kabel a na straně pc dáš redukci z toho konektoru na grafice na 1 cinch a redukci na zvuk z jacku na 2 cinche.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Naposledy upravil Bradavice; 05.06.2008 v 18:09.
Nahore pises, ze mas zluty cinch a dole ze mas zelenej, cervenej a modrej.
To prvni je kompozit a to druhe komponent.
To prvni pripojis do kazde TV (at uz primo a nebo pres redukci do SCARTu), to druhe jen do LCD/Plazmy ci drahych CRT, ktere maji komponentni vstup.
Zvuk nemusis resit, ten muzes tahnout primo do repro/receiveru a kdovi ceho.
Aha, to se spatne chapem. Ja v druhym prispevku mluvil o kabelu. Na TV mam zluty vystup.
V tom pripade nevim jakej kabel mam teda poridit.
Ten? http://www.alza.cz/propojovaci-kabel...5-m-d79510.htm
nebo ten? http://www.alza.cz/propojovaci-kabel...5-m-d79501.htm
Nebo uplne jinej?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)