Mal by som zaujem o kupu tohoto procesora AMD 2400+ spolu s doskou EPOX EPOX 8RDA+. Oplati sa to, urcite mi budete namietat, ze sa viac oplati ten 1700+ B0 revizia, ale ja som sa uz rozhodol pre tento.
Chcel by som sa spytat, ci sa ten procak bude dat taktnut aspon na 2700+

.
Dalej by ma zaujimalo ci sa teraz da kupit len B0 revizia alebo este aj A tohoto procesora a ci tento procesor treba odomykat prepojenim mostikov lakom alebo pinov na doske alebo procesore.

A poradte mi na to nejaky chladic, podla mna by tam mal stacit titan - Titan TTC-D5TB(TC)
***Chladič pre AMD Duron/T-bird, Athlon XP do 2800+, FCPGA do 2GHz,80x80x66,5mm, 0-3600 ot/min, 0-29dB, 0-43CFM, guľ.ložisko, 1,5g strieborná pasta v cene, 6-bodové uchytenie, variabilné otáčky podľa teploty pasívu, !!! Extrémne tichý chladič !!! *** - popis z libry
a ci ma tento chladic regulator otacok, alebo si mam radsej kupit Titan TTC-D5TB(CU35), alebo mam siahnut po CoolerMaster HAC-V81 (ale ten podla pctuningu je dost hlucny

, napiste mi prosim skusenosti s nim, ak ho mate). Najradsej by som bral taky chladic, ktory ma regulator otacok a ak potrebujem tak pridam otacky - napr. hram nejaku hru a znizim, ak pisem vo worde.
diky za odpovede