Tak nadseny Chuanito23,nechci ti kazit nadeje,ale...
Mam doma desku s nForce1,chtel jsem to hlavne kvuli ty "super" zvukovce... Ale jsou s ni totalni problemy:
*ve Win98 nejde prehrat MP3 (jedine ve WinAmpu-nepouziva windouzi kodek(??)) ani mp3 v AVIcku
*ve hrach je sice pekny,ze to pripojis k Onkyu dig kabelem a vono ti to hraje jako DVDcko (AC3 zvuk),ale diky totalne zasranejkm ovladacum na tom nejde nic nez DirectSound3D,na EAX,A3D apod zapomen. Jinak fakt malo zatezuje proc
*mel jsem SB live a ty drivery jsou k nemu nesrovnatelny,uz jenom to nastavovani prostredi,distortion,reverb,eq... V novejch ovladacich pro nForce uz je to taky,ale naky chudy
*ten dvoukanalovej pristup je sice pekna vec,ale athlon ma jen jeden kanal.Ten chipset nedokaze udelat 2x200 = 1x400. Jedine kde to poznas je pri integrovany grafice,tam ma athlon 1 a grafika 1 kanal.
+da se "dobre" taktovat s integrovanou grafarnou, ty nevadi AGP na 75MHz apod
Dal uz me nic nenapada,kdyztak se ptejte
Jinak nic proti nForce2 jako cipsetu-doufam,ze tam bude delicka 1/6,to bych do toho sel taky.Ale jako zvukovku si koupim Audigy2 a grafiku uz taky nechci nVidia (ATI jsem jeste nemel a nVidia mi neprijde tak super)
Ale neblaznete s tema cenama 6kKc apod-nForce 1 stalo 7900,- a za 2 mesice uz to bylo na 5500,-.ten cip nestoji vyrobit tolik,pockejte 1-2 mesice a poho.Jeste si toho vsimne nekdo z dodavatelu a ceny natahne![]()

Odpověď s citací