Citace Původně odeslal Lukas Volek
Citace Původně odeslal Warlord
jezismarja.... za ty prachy na ktery te to vyjde si kup rovnou celej Case Chieftec s namontovanym vodnim chlazenim od Koolance..... budes to mit PROFI a myslim ze to nebude stat tolik penez....

http://koolance.com/products/product.html?code=CCS-A08
k tomu casu si jeste prikoupis chladic na CPU a nejaky hadice, pripadne chladic na HDD a NB a ses vysmatej....

(vsechno si muzes objednat u 100mega... www.100mega.cz
No chtěl jsem se tam zaregistrovat ale nějak jim to blbne takže jsem se nedozvěděl cenu Mužu kupovat za velkoobchodní ceny mam živnostňák na IT Ale ta cena se všema fičurynkama bude typuju kolem 13 tisíc možná víc Nevim jen tipuju podle ceny v U.S.A.Kdežto ten Peltier me vyjde na 2800Kč + bozi zdroj Enermax 433 za 3000Kč + big tower od chieftecha ten byl uz 3500Kč(koupenej u nás) + 3x 120mm větráky 1000Kč.Všechno mě vyjde i s dopravou z U.S.A cca 11000Kč je to porad o 2-3 tisice méńe.Na druhou stranu bych s tim koolance mohl chladit i grafiku a desku
jojo, asi 13,000 a mas profi chlazeni, peknou casu i s plexi, zlacenej blok na cpu, teplotni cidla, zapinani s case atd, a navic maj k tomu taky specielni barvivo na destilku ze to je pak fosforeskujici ta chladici kapalina ja do toho jdu, jen co bude plna kascika, uz mi chybi jen 2,000... budu si kupovat externi system EXOS a ten blok na cpu, pozlacenej. casem to rozsirim o velkej externi vymenik a blok na VGA, NB a disky... ale to uz si bud navrhnu sam a necham udelat nebo si to koupim za nejakej dobrej peniz, treba od Aquacoolu

btw taky sem driv premejslel o peltieru, ale pak sem od toho upustil, zbytecne to zere proud a o moc lepsi nez dobry vodni chlazeni to neni... ostatne to jiz zminil highlander