Mam tu jeden problem s reklamaci. Nekolikrat sem v prazske firme M reklamoval RAM Seitec, protoze evidentne nebehal tak jak mel (kupovan jako DDR400 2,5) a nedal ani 166 pri 2,5 (!) Jenze kdyz sem na ne vybalil, ze bych chtel penize, rekli ze to musi otestovat na jinem boardu (mam nForce2) a vratili mi to s tim, ze na jinem boardu to behalo bez problemu.
Nechtel sem se s nima dale dohadovat a tak sem RAM odpalil piezzo zapalovacem (absolutne BEZE STOP) a odnesl na reklamaci. Prohlizeli si ji, prijali do reklamace a nakonec se ptali na zavadu. Rek sem, ze proste nenabiha. Pak se ale patali, jestli predtim behala, a tady sem asi udelal chybu, protoze sem rek, ze ANO.
Ted sem se koukal na jejich webu na stav reklamace a nasel sem tam toto: "Nenabíhá. Reklamace zamítnuta, závada zpusobena uživatelem - elektrický průraz." Tu zminku o tom jestli behala muzu az tam pudu samozrejme poprit (rekl. technik nema svedka, ze sem to rekl, ja taky ne -> tvrzeni vs. tvrzeni). EXISTUJE MOZNOST JAK MI DOKAZAT (NAPR. ZNAL. POSUDKEM), ZE SEM RAM SKUTECNE ODPALIL (nebyly na ni zadne stopy a ani nesmrdela vybojem proste NIC), NEBO BUDE STACIT KDYZ SE BUDU TROCHU HADAT A MUSIM DOSTAT PENIZE ZPATKY?
Diky moc za rady