jo, to ja taky - jsou skoro stejny jako monima, kdyz kupujes - nas zakaznik nas pan, a kdyz reklamujes, ztracis na tom penize a cas, tak nas zakaznik mor na nej![]()
jo, to ja taky - jsou skoro stejny jako monima, kdyz kupujes - nas zakaznik nas pan, a kdyz reklamujes, ztracis na tom penize a cas, tak nas zakaznik mor na nej![]()
AMD XP 2600+ Mobile@2400(12*200) pri 1,6V, AC Copper silent 2, 2 x 512 MB A-Data 450 cl 2,5, Saphire 9800SE@Pro - Ati silencer rev. 3 -RIP / new Ati range 3d PCI :) -, HDD HITACHI 120 GB 8MB, 120 GB Seagate 120MB 8MB, DVD-RW NEC ND-3540A, DELL 2007FP,Case Chieftec MX silver + 2 x collermaster 80
No v Alzaci i v Monime sem se casto necejtil dobre ani pri nakupuPůvodně odeslal tomesik
. Casto tam nekdo pobiha ani si te nevsimne, ze bys treba neco rad koupil (viz Monima) a podobne, to na me nezanechava dobrej dojem.
WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net
tak co maule? co se ted deje?
KILL YOUR MOTHER, RAPE YOUR DOG!
AMD Barton 2500+@2300MHz (209x11; 1,65V) Zalman 7000A AlCu Asus A7V880 VM 512 MB DDR 400 Mhz 5ns Microstar GeForce Ti 4200 64 MB 316/610 Hitachi 80 GB S-ATA Seagate Barracuda IV 60 GB Nec DVD+-RW 1300A Teac 524E 40x24x10 Creative Audigy Genius Home Theater 5.1 Wood Eurocase Bigtower 763 Moded Edimax 10Mb/s LAN Genius F-23 Leadtek Winfast TV 2000 XP Deluxe Samsung 172X Microsoft Intelimouse Optical Umax WK9000 klávesnice Fortron 350W 120 Fan Silent 14512 - 3D Mark 2001 (eště mu dám trošku pokouřit)
Já jsem v Čechách nakupoval u softcomu a taky u Aretu - http://www.superstore.cz, sice jsou dražší, ale znám je tam a s reklamacema nikdy nebyl problém.
Vzdycky se da domluvit! Vzdycky!
Samozrejme pokud nekdo kupuje na ZL, tak se vse ridi Obchodnim zakonikem a citace z Obcana jsou passe.
Kdyby mi prisel do obchodu nekdo s takovym slovnikem a vychovanim jako Ty, tak Ti radsi nic neprodam, protoze bys jenom strasil dalsi zakazniky a stejne nebudes nikdy spokojenej.Původně odeslal NazogaR
Chtel bych videt jak by ses s Monimou v tyhle situaci domluvil ty...Původně odeslal Martin G.
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
2 MartinPůvodně odeslal DeeKay
Jestli sis vsim, tak tusim Maul tu uvadel ze v reklamacnim radu maji odvolani na obcansky z. = reklamace resi stejne i pri nakupu na ZL. Jinak by museli mit vyslovne uvedeno, ze toto se nevztahuje na zakazniky se ZL.
Timto si nejsem jisty, budu to konzultovat s pravnikem.Původně odeslal Jezevec
Aky pekny pribeh, ako to cele dopadlo Dart Maule?
Edit: Aha, uz som nasiel pokracovanie Vecernicka v tom druhom topicu.
2BIGDEVIL: ...![]()
2DarthMaul: dej vědět jak to dopadlo!
CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III ◦ 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610 ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350
Taky bych rad vedel jak se to (ne)vyresilo.
Budte trpelivy, s Monimou je vsechno na dlouho, pocitam, ze Maul se ted pripravuje na boj.
No doufam ze mu to vyjde, Monima a predevsim Vasicek a jeho stara jsou fakt kundy.
edit: rofl, cenzura
Musim rict,ze s Monimou mam podobny zkusenosti...problem s DVDROM.....prvni reklamace trvala presne 30 dni...dali mi novou...TOSHIBA 1502...ta prestala po mesici cist CD,tak jsem este par mesicu pockal,aby je fakt necetla nikdy,at mi ji nevratej jako neopravnenou,tak ji tam donesu a oni rikaj NO JOOOO TYHLE SOU PORUCHOVYY,TO MY VIME...zajimavy,dyz mi ji davali,tak rikali,ze lepsi nez tyhle snad ani nejsou....hm....tak fajn...dalsi mesic cekani....pak tam prijdu a maj pro me TRADAA TRADAAA.....TOSHIBU 1502....model,kerej se v ty dobe ani neprodaval a uz vubec ne,ze by se vyrabel....vzal jsem ji do ruky a behem 5 vterin jsem si vsimnul,ze je pekne otriskana,asi nakej tezkej repas....pak jsem zjistil,ze v ni chrasti,tak jim rikam TOHLE NECHCI, DEJTE MI NOVOU a oni NO JOOO ONO V NI FAKT CHRASTI,JA DU DO SKLADU...pak se vrati a rika JOOO TA PANI SI TOHO PRI PREDAVANI ASI NEVSIMLA,TAK MY SI JI VEZMEM A POSLEM JI ZPATKY....fajn,mam docela velkou trpelivost a nerad se s podobnejma lidma hadam....konecne za dalsi mesic mi dali ASUS!!!! a dokonce v krabici!!! (ta TOSHIBA byla OEM)...takze konecne vsechno v pohode...ale jejich pristup,to je des a hruza.....uz tam nikdy hardware nekoupim....nebo dalsi dobra vec,kdyz jsem tam sel reklamovat pamet,ze je to DDR 266 a ze defaultne naskakuje jen na 200,tak mi rekli,ze to je uplna blbost,ze DDR200 ani neexistuje,coz neni pravda,je to oficialne specifikovana pamet,kerou dokonce prodavali....tak ji tam vzali a rekli,ze jede i na 266,ja sem rek,ze me to nezajima,ze chci standard 266 a ne nakou pretaktovanou 200,tak jsem se s nima hadal a nakonec to vyslo....no ale jak rikam,MONIMA uz nikdy...
juj neco mi tam chybi......
ten Martin G...kdopak to asi bude?Zeby jeden ze zamestnancu te skvele spolecnosti MONIMA, S.R.O.?
))Podle tech prispevku bych se vubec nedivil
))
a co se tyce alzasoftu,tak tam jsem jednou prines nejak podivne spalenej disk s tim,ze se netoci a za 5 minut jsem odchazel s novym....ale nevim,ted tam mam v reklamaci dalsi disk,tak uvidim,jak se zmenilo jejich jednani se zakaznikem.....doufam,ze nijak,protoze na novou barracudu ted vazne nemam penize....
Pravda, kdyz jsem jeste pouzival IBM disky, zrovna to vyslo na tu uber madarskou serii, tak s reklamaci v Alzasoftu nebyly VETSINOU problemy, dali mi obratem novej, ale nakonec byli docela neprijemny... Proste CzechComputer absolutne rulez - koupil sem u nich Kingston pamet (nebyly OCZ) a za mesic jsem prisel, ze bych to chtel vymenit za OCZ+doplatek, a bez problemu. Coz me prekvapilo, pac Kingston je v zalepeny krabicce a tu pamet pak uz tezko prodali.
No ono taky plati ze jak CC tak Alza tak Monima prodavaji i sestavy tak ji urcite hodili do nejaky sestavicky problem je ze ne kazdy bezny uzivatel = ty si vetsinou nechavaji stavet PCko vyuziji jednu s nejdrazsich pameti na trhu![]()
no ten kingston byl docela levnej, ale to je jedno![]()
Tak na to zapomen! S Monimou ne mam vubec nic spolecnyho. Jen mam pocitacovy obchod a vidim i z te druhe strany.Původně odeslal [667
RAM Kingston jsou hoooden dobry - reklamace cca 0,25 %Původně odeslal Octopuss
Naprosto souhlasímPůvodně odeslal Martin G.
![]()
ASUS P5Q-SE, CD 5200@3,3Ghz 1,28V, 4GB DDR2, 1x Samsung F1 1TB, 2x640GB WDC AAKS, ASUS HD4850 1GB, Corsair HX520
jo taky sem si s Monimou uzil svy…
Hele co napsat nejakou petici nebo tak? Mozna ze kdyby si na ČOI nebo nakym ziv. urade postezovalo sto lidi tak by se tim nekdo zacal zabejvat…nebo obeslat vselijaky spotrebitelsky zdruzeni, tady na tom foru by to pomalu chtelo sekci I HATE MONIMA nebo tak
![]()
DELL XPS 1330
jo tak ok,ale jak vidis,tak monima nejedna zrovna korektne,takze tem vulgarnim vyrazum na jejich adresu se ani moc nedivim......znam docela dost lidi,co si driv chvalilo monimu a dneska na ni nadavaj a uz si tam nikdy nic nekoupi,protoze s nima prodavaci a servisaci posledni dobou jednali jako s dobytkem..
Kdybys tak vedel, jak jedna majitel(e) se zamestnancema, nedivil by ses ze oni prudi (na jejich prikaz) zakazniky.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)