Zkus flashnou z moji stranky http://webuser.katedrala.cz/pocitace_a_internet/sasa/ ten Svente75 030219 , mel by bejt asi nejvykonejsi. Nastav pameti na Normal a dej je asynchronne. SPD znamena, ze se vezme CL z SPD cipu na DIMMu, tedy hodnota doporucena vyrobcem,... dej tam 2.5 (muzes experimentovat i s 2, ale vyssi frekvence je dulezitejsi).Původně odeslal andux
Jinak tvuj vysledek pameti v Sandre 2003 na 333 kolem 2000 bodu je pro Sandru typicky a nejde to v podstate ovlivnit casovanim, coz je blbost, ja ted pouzivam Aida32 coz je podobny software, ale mam za to, ze ma lip udelany benchmarky pameti, nekdy mam pocit ze si to Sandra cuca z prstu (resp. vezme takt pameti typ cipovy sady a vysledek si tak nejak dopocita, ale nezmeri). V Aide je videt jak se projevuji nastaveni casovani.
3dmark, no mas nainstalovanej SiS Agp 1.15 a ten samej DirectX jako ten tvuj kolega a ty samy ovladace ?
Taky zkus zapnout Fast synchronization: Auto (nebo jak se to jmenuje) v BIOSu, me to pridalo asi 400 bodu v 3dMarku2001SE (taky otazka, mate tu samou verzi 3dMarku2001) ?