Millisx: hele jak muzes dat delat ty samolepky, to jim posles co kolikrat chces o celkovym min poctu 200ks? a muze tam bejt treba 20 druhu potisku ??
Millisx: hele jak muzes dat delat ty samolepky, to jim posles co kolikrat chces o celkovym min poctu 200ks? a muze tam bejt treba 20 druhu potisku ??
PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)
Já předpokládám, že j, ale dvacet bych neriskoval, přecejen v tak malé serii. Ale na mail mi ještě neodpověděli, tak tam callnu a optam se, hej??
EDIT. Co se týká killerů, pičte mi zatím jen kolik kusů, je tady hlasování, kde se vyberou nějaké modely a až z těch si budete objednávat konkrétní kusu. Máme přecijen malou serii a nemůžu jim dát na 200 nálepek 20 návrhů, by mě buď vyhnali, nebo pěkně podražili, takže killery zatím nepište konkrétně, pouze počet kusů, až se to vyjasní, pak příjdou konkrétní objednávky. Sorry, ale jednodušeji to nejde, musíme se ale k něčemu dopracovat. Takže trpělivost. Jo a nahoďte někdo, jak by se to dalo udělat se zaplacením. Co je pro vás nejpřijatelnější. Přeci jen asi 2k za celou serii nenasbírám z kapsy, zato že tu sedím v kanclu a čučím na OCCZ, mi na té civilce moc nezaplatí![]()
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
ja bych pak vzal 5 viteznejch killeru z kterejch by se vybiralo... ja ti to klidne zaplatim predem
![]()
PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)
Tak,uz po 3 to sem pisu,beru si teda taky 5 viteznejch killeru
EDIT:A s placenim,co kdyby ti kazdej poslal parchy a ty si jim to pak poslal zaptkyJa dam klidne predem.......
OK,OK, za chvilku nahodím, mám tu práci, víte![]()
![]()
Nevím kolikrát to ještě konkrétně tobě budu muset psát, ale zatím pořád stejně, a je to tu psané min. 2x. Jak jsem psal, ty to tu nečteš, človeče, dělej s tím něco![]()
Takže od DeeKaye mi přišlo tohle,
ale já bych byl spíše pro tohle
.
Zkusí to někdo?? Já jaksi neumím, a pohrál bych si, ale bez monitoru těžko.
1. Trochu mě mrzí, že to fórum pořád dělá haluze, takže další post, no nic. Mám konkrétnější informace. Bylo by fajn, kdyby jsme se dostali i na těch 300ks. U té obdélníkové nálepky si velikost můžeme určit, samo že i u čtverečku. Motivů může být víc ale velikostně ty čtverečky musí být stejné, jinak se zdražuje. A nejlepší je to poslat ve formátu z corelu v křivkách. Takže z mojí strany jsem zatím v koncích a teď se musíme už jen dohodnout. Zdarec, jdu obědvat.
vzal bych 5x oc.cz, 5x klasický AMD a 5x killer...![]()
Taky bych vzal 5 killeru. Klidne zaplatim predem.
to od deeho je ferovejsi...Původně odeslal Millisx
A nebude to moc razit na většinou světlém komplu?? pokud to ovšem půjde do komplu(už mě napadla i kapota od služební fabky)![]()
jo na komp si davat oc.cz nebudu a na karu uz vubec ne.....Původně odeslal Millisx
tyyyyyyyy jo na auto to nalepit, to by byl nářezPůvodně odeslal Millisx
![]()
...ale drželo by to tam
...déšť je sviňa...
![]()
to honzak: proč ne![]()
jestli to teda bude nekdo delat tak 5ks overclocking samolepek vemu
a jeste 5xPentium killer at je prd.el![]()
velká bedna pod stolem s C2D a ATi....
Takže co se týká hlasování o model killera a galerii návrhů, používejte stránky xp.mastera, mi pište pouze předběžné objednávky. Ještě bych byl rád, kdybyste se nějak shodli s tím overclockingem a kdyby to někdo mohl obšlehnout v corelu. Dále nevím co se standard AMD. Taky se rozhodněte. No a až se vyberou kandidáti na killera, tak se konečně začnou sbírat konečné objednávky a jde se do výroby.
A takhle nějak jsem si to představoval, ale nevěděl jsem pochopitelně reakcí lidí. Takže já to myslím vážně, věřte - nevěřte(to se dozvíte na konci pořadu). Sesbírat penízky a pak rozeslat obálky.EDIT:A s placenim,co kdyby ti kazdej poslal parchy a ty si jim to pak poslal zaptkyJa dam klidne predem.......
NO a nebude problem s posielanim na Slovensko ?? Asi to bude trosku drahsie ! Tak to by trebalo zistit a dat vediet aby sme ti my zo slovenska mohly poslat o tych xx korun viac na poslanie !!Původně odeslal Millisx
PS : bral by som 5xIntel killer a 5xoc.cz
ATHLON XP TB-B0 DLT3C 1700+ @ 2420MHz [3*00+] (242x10) (1.8V) JIUHB 0308 SPMW | ABIT NF7-S r2.0 + L12MOD & d10_BIOS ZALMAN NB32J(SB) | wATerCooLed sYsTEm (cPu & GpU & NB) | 2x256 MB TwinMos DDR400 CL2 [4.3ns MEMORY] (11-3-2-CL2.5) | 120 GB Seagate Barracuda 7200.7 (8MB Cache)| 17\" TFT LCD Prestigio P171 |Shappire ATI RADEON 9600PRO (400/600@510/716) | DVD Toshiba SD-M1612 (48/16/2) | CD RW TEAC W540E (48/40/12) | BIG Tower (modifi) + 300W Frontier (modifi)| CREATIVE SB LIVE! 5.1 ....
Já se dneska zeptám na poště a v pondělí dám vědět. Ale jak to je vlastně s tím slovenskem?? Já bych to asi řešil, že nahodím číslo účtu(snad se nedá zneužít), ale když ty tam něco vložíš, mi se tam objeví sk, nebo se to převede na kčto jaksi netuším. možná jestli někdo tam od vás nejezdí k nám, jsem z ostravy. Vy byste udělali sbírku u vás, já u nás, a někdo, kdo jezdí by si to vyzvedl a u vás pak rozšířil.
![]()
Připomínám, hlasování funguje, můžete hlasovat přímo na mém webu : http://overclocking.aktualne.cz/nalepky.
Průběžné výsledky najdete zde : http://overclocking.aktualne.cz/nalepky/vysledky.php
to uz napadlo aj mna, ale je tu niekto, kto sa vyberie do Ostravy?Původně odeslal Millisx
este v tom zozname zaujemcov by si mohol za meno napisat, ze kto je z CR a kto zo SR, aby bol v tom trosku lepsi prehlad![]()
ked sa neviete zhodnut na tom OC.cz, tak by sa dali urobit obe.. nemam pravdu?ved si napisal, ze ak je rovnaka velkost, tak by s roznymi motivmi nemal byt problem..
Athlon XP1800+ @ 12*172/1,55V (slaby chladic: Titan D5TB(3) = TOTAL SHIT), Epox 8K9AI, Memtex 256 MB DDR 266Mhz - bezi na 402 MHz!!! (MemTest 12 hodin bez jedinej chyby), Manli Radeon 8500 128 MB DDR VIVO, 80GB Seagate Barracuda IV, CD-RW LiteOn 48/24/48, DVD Toshiba 48/16, 3x 80mm x 80 mm
JJ frci to pekne.Původně odeslal xp.master
Ale nieje tam ziadne zabezpecenie proti viacnasobnemu hlasovaniu (skusil som hlasovat 2krat a preslo) takze dufam ze kazdy je tu natolko inteligentny ze nebude zo svojho compu hlasovat 10krat !!
ATHLON XP TB-B0 DLT3C 1700+ @ 2420MHz [3*00+] (242x10) (1.8V) JIUHB 0308 SPMW | ABIT NF7-S r2.0 + L12MOD & d10_BIOS ZALMAN NB32J(SB) | wATerCooLed sYsTEm (cPu & GpU & NB) | 2x256 MB TwinMos DDR400 CL2 [4.3ns MEMORY] (11-3-2-CL2.5) | 120 GB Seagate Barracuda 7200.7 (8MB Cache)| 17\" TFT LCD Prestigio P171 |Shappire ATI RADEON 9600PRO (400/600@510/716) | DVD Toshiba SD-M1612 (48/16/2) | CD RW TEAC W540E (48/40/12) | BIG Tower (modifi) + 300W Frontier (modifi)| CREATIVE SB LIVE! 5.1 ....
Ochranu to má, sice můžeš hlasovat dvakrát, já ti to ale pak vymažu
IP adresy a username se totiž logujou, že coxi z ?!?.?!?.103.253![]()
Ale nějakou ochranu tam dát můžu, jestli chcete.
Zase to blázní, strana 24 z 23, ti co nesledují téma si to vůbec nepřečtou... Admini udělejte s tím něco, co takhle upgradovat fórum na 2.0.4, třeba by to pomohlo, ale tohle je dost k nas*ání.
Omezení podle IP dělat nebudu, protože tu je dost lidí na kabelovce s neveřejnou IP a cookies taky nemá cenu, předpokládám, že tu většina uživatelů není tak blbejch, že neumí smazat cache![]()
zrada, prej nemuzu hlasovat pro vic jak jednu nalepkuale ja neci jeden druuuh
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)