Teda…jsem si zase jednou naběhl.Tak jsem zkusil flashnout přes ten Uniflash v1.30
A málem jsem to nerozdejchal…. .Udělal jsem napřed backup biosu a pohoda pak jsem tam hodil ten file od Rainbowa a napsalo to BOOTBLOCK MISMATCH Proceed anyway?Tak jsem dal s bobkama že radši teda jaksi jsem si to rozmyslel…a jal študovat english manuales from Slovak people… no asi mě to má jako ochránit abych si nepřeflašnul boot estli mi to kapíruje.
No co no boot neboot já chci 60GB disk…tak jsem to pak odklepl a vyjelo ještě něco sprostějšího jako STRONGLY RECOMMENDED…..safra to už jsem teda nechtěl risknout(vím jsem hold baba) a dal jako že nechci,ale ten fajn prográmek asi rozuměl že chci a prostě to začal flashovat….no succesfull se mi nakopíroval do BIOSí flashky…si říkám jo tak succesful a jen co si rebootnu tak budu mít po spánku a zítra běhání na přeprogramování té staré šunky…to tak….tak jsem tam ještě hodil ten beckup a zase to přeflashoval- tam na nic neřval…a pak si rebootnul….a vše naběhlo…safra to bylo o chlup.Pak tam v pokročilém nastavení je že nemusím přemazávat ten boot,ale to zase že se taky nějak ee…no prostě nevím. Posílám Rainboowi poníženou žádost o úpravu staršího BIOSu z toho backupu,případně jestli mám mít odvahu na reboot po tom Strongly recommendet… .
Díky.