Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Problem v PartitionMagic 8.0

Standardní Problem v PartitionMagic 8.0

Mam takovyto problem. Kdyz dam u svyho disku Check for errors obevi se mi tato chyba:

Error #993 Partition contains open files. Use the operation system check utility

Kvuli teto chybe, nemuzu na disku vytvaret partitons, nemuzu delat nic. Disk mam ve formatu NTFS. Scandisk ve windows zadnou chybu nenajde. Co s tim?

Standardní Re: Problem v PartitionMagic 8.0

Citace Původně odeslal Levis_X
    Mam takovyto problem. Kdyz dam u svyho disku Check for errors obevi se mi tato chyba:

Error #993 Partition contains open files. Use the operation system check utility

Kvuli teto chybe, nemuzu na disku vytvaret partitons, nemuzu delat nic. Disk mam ve formatu NTFS. Scandisk ve windows zadnou chybu nenajde. Co s tim?
    Vytvořit partition přes FDISK
    Normalni PC :)

Senior Member
    Věk
    45
    Vliv
    285

Standardní

zkusil bych pouzit norton win doctor - ten mi pomuze vzdy....
    MSI P67A-GD55, Intel Core i5-2500 3,3GHz, 4GB DDR3 1600 KINGSTON (9-9-9-27) dual, Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5850 1GB DDR5, 640GB WD SATA, 160GB SEAGATE SATA, 60GB Seagate šuplík, DVD-RW SAMSUNG SH-S203D, SB X-Fi Xtreme Music, 22" LCD LENOVO 220x, GENIUS Deluxe SW-5.1 Home Theatre dřevo, Microsoft RECLUSA Keyboard, Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0A, Revoltec gamepad precision ADV, case ANTEC 1000w, FORTRON Blue Storm II. 500W

Senior Member Avatar uživatele Hynchenzo
    Věk
    43
    Vliv
    293

Standardní

Partion Magic bych moc nedoporucoval...

Kamos se snazil rozdelit disk, vytvoril "zachranne diskety apod" a po restartu prej nic. Kdyz chtel pouzit zachranne diskety, tak pry to neslo.

Ja jsem jen prevadel volne misto a pohoda, tedy az do doby, kdy jsem pripojil novej disk a v admin tools jsem se ho jal instalovat. Tam koukam, ze mam na tom puvodnim disku nealokovane asi 3 GB. Fakt nechapu, jak to ten PM rozdeluje.
    KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
    Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm

Standardní

To SOAD: Nebudu tvuj blbej prispevek komentovat

To DAFER: Uz jsem zkousel Win Doctor, ale nic nenasel..

Standardní Re: Problem v PartitionMagic 8.0

Citace Původně odeslal Levis_X

mno kdyz mas na tom disku otevreny nejaky soubory, nebo je to dokonce na disku kde mas windowsi tak se nediv....ale to by nemelo mit s vytvarenim partitions nic spolecnyho....melo by si to rict o restartovani

jinak pokud chces zkontrolovat disk tak pouzij 'chkdsk [jednotka] /r/x' misto toho scandisku co je ve vlastnostech disku
    AMD Opteron 144 @ 2.7GHz|DFI LanParty UT NF4-D|2x1GB DDR4000 G.SKILL|Sapphire X800 GTO2 @ X850
    SEAGATE 7200.7 160GB + 120GB|NEC ND1300A|TOSHIBA SD-M1612|SWEEX Whisper + Fortron FSP350-60PN(PF) 350W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. problem s FATkou W98SE
    Založil krabakor v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 09.03.2005, 11:20
  2. Teac DV-W50D problém s vypalováním DVD
    Založil Spec v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.03.2005, 11:28
  3. Nod32 + W95 -problém s vypnutím - VYŘEŠENO
    Založil Tantalos v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3