Citace Původně odeslal gl_st0rm
tak ji mam taky, verze s jednim COMem a bez ctecky, haj-zlove ve 100mega je prodavajou za 250,- zvlast... kwa!

skoda ze mam zatim jen Durexe 900 co jede prej na 1200, ale budu k tomu mit jednu lahudku, 256MB OCZ DDR 433 Enhanced Latenci

snad se na 200Mhz FSB dostanu

a dale dobra zprava 2ALL:
kamos programuje BIOSy v jedne firme, tak sem ho ukecal, ze dame spolu dohromady AWARD BIOS!

Zatim sou moje plany taketo:
1) pokusime se doladit ten originalni AMI BIOS, hlavne co nejlepsi casovani RAMeti a moznost co nejvyssi FSB.
2) pokusit se o SW hack na nastaveni Vcore a Vmem
3)Vezmeme chipsetovej modul z Iwill K7S2
(viz: http://www.iwill.net/products/Produc...vID=178&CID=93
...ta ma AWARD, to je super... snad neudelal SiS moc zmen mezi SiS746 a SiS746FX )
a udelat uplne novej BIOS na AWARDi bazi (zdrojaky AWARD BIOSu mame )
Modifikace biosu je hezká věc, zvlášť modifikace original.tmp u award biosů, ale problémů a možných překážek je dost.

1)Doladit ten AMI Bios a nastavit slušně northbridge nebude problém - AMIBCP + Datasheet northbridge

2)SW hack Vcore a Vmem je možný v tomhle případě, protože deska to umožňuje, jen to najít v tom biosu... Docela mě zajímá, jakým diassembler používá ten člověk

3)Teoreticky to jde, ale prakticky to je .... prostě ani modbin 1.00.38 nebo 1.00.48 u Award 6.0 správně nespočítá checksum. A to je dost důležité

4)Máte opravdu zdrojáky Award 6.0? Sem s nima...

Můj názor je takový, že se povede modifikace toho AMI biosu, ale ty další věci...nevím, jak moc je ten člověk schopný.