Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: All in one aneb řizeni všeho s x51......

Standardní All in one aneb řizeni všeho s x51......

Co takhle udělat něco na kompletni řizeni a monitoring všeho.
    Vzit třeba AT89C2051 seriovej A/D převodnik na měřeni teploty. Vic by zajistil přepinač vstupů pro zesilovače (kterym by se přepínly jednotlivý termistory) akorat přemejšlim , jak zajistit PWM řízení více motorků nemáte někdo návrh? a celý by se to dalo řídit přes RS232.
    To by bylo hustý ne? (já teď nemám co dělat tak mě tahle píč. napadla.
    Co vy na to.

Představle si že by to automaticky zapínalo větrák pro nasávání z veku podle podle toho , jestli se to vyplatí (podle rozdílu teplot v case a venku)
    atd atd
    P4 Prescott 2.8GhzA FSB 640Mhz
    ASUS P4S800 BIOS 1.7 ,
    Barracuda 40GB+120GB, Audigi EZ
    256MB Kingston DDR 400Mhz CL2
    PixelView FX5200 @ 300GPU;435DDR

Standardní

No to by bylo ... super.

Standardní Re: All in one aneb řizeni všeho s x51......

Citace Původně odeslal MR.AK
    Vzit třeba AT89C2051 seriovej A/D převodnik na měřeni teploty. Vic by zajistil přepinač vstupů pro zesilovače (kterym by se přepínly jednotlivý termistory) akorat přemejšlim , jak zajistit PWM řízení více motorků nemáte někdo návrh? a celý by se to dalo řídit přes RS232.
    Co vy na to.

Představle si že by to automaticky zapínalo větrák pro nasávání z veku podle podle toho , jestli se to vyplatí (podle rozdílu teplot v case a venku)
    atd atd
    dobrej nápad ,kámoš to už má skoro hotový,pak s tím chce kšeftovat
    8x měření teploty,měření otáček, 8x PWM regulátor (otáčky reg podle teploty), výstup hodnot na LCD displeji.
    můj nový web : www.ertyh2o.net Athlon XP 2500+@2300MHz (200*11,5) Barton AQZEA 0331 UPMW, SOLTEK 75FRN2-RL, DDR 512MB/333Mhz, Gainward GeForce 4Ti4200 (300@600), 4x HDD Seagate Bar7200.7 8MB cache 120GB, Hercules Fortissimo III, CDRW Teac 52*32*52, Hyundai ImageQuest F790D Flat,(vodní chlazení:CPU,Chipset,GPU,4xHdd)

Co vy na to.

atd atd
    Eee RS232 , myslim ze daleko lepsi by bylo USB, co kdyz uz ma nekdo Legacy free a je rozdil mit 6 portu k dispozici než jen 1, taky podle me vypada daleko lip kdyz si vezmete USB pekne z interniho konektoru nez tahnout seriovej kabel zvenku dovnitr , (jen kdybych ja nebyl tak straaasne linej )
    **Athlon XP1800+ @XP2000+ ** Abit KR-7A Raid ** 384 MB DDR ** Sapphire R9000 Pro 128MB ** WDC 80GB ** Teac W58 8/8/32 ** SB Live ! 1024 ** Aopen HX08 ** 17\" LG 795 FT+ **

Standardní Vice kanalu PWM

A co se PWM tyka, nektery procesory AVR maj i 6 nezavislejch kanalu a myslim ze pro regulaci celyho casu by stacily 2 - 3 procesor, zbytek nebo procesor, zdroj, zbytek.
    **Athlon XP1800+ @XP2000+ ** Abit KR-7A Raid ** 384 MB DDR ** Sapphire R9000 Pro 128MB ** WDC 80GB ** Teac W58 8/8/32 ** SB Live ! 1024 ** Aopen HX08 ** 17\" LG 795 FT+ **

Standardní

A nevíš zhruba jak vyřešil to 8x PWM
    P4 Prescott 2.8GhzA FSB 640Mhz
    ASUS P4S800 BIOS 1.7 ,
    Barracuda 40GB+120GB, Audigi EZ
    256MB Kingston DDR 400Mhz CL2
    PixelView FX5200 @ 300GPU;435DDR

Co vy na to.

atd atd
    viz tread:

http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=21003

Vlastnosti:
    RS232
    LCD se standartnim radicem
    8x teplota xxx.x°C
    8x mereni otacek 400-9999 RPM
    5x 8bit PWM rizeni otacek (s filtrem na DC)
    3x on/off pro vetraky nebo osvetlni apd.
    ISP/IAP programovani (neni potreba programator)

v pripade zajmu zverejnim kompletnejsi navod

Senior Member Avatar uživatele mino
    Věk
    43
    Vliv
    283

Citace Původně odeslal Voice
    Eee RS232 , myslim ze daleko lepsi by bylo USB, co kdyz uz ma nekdo Legacy free a je rozdil mit 6 portu k dispozici než jen 1, taky podle me vypada daleko lip kdyz si vezmete USB pekne z interniho konektoru nez tahnout seriovej kabel zvenku dovnitr , (jen kdybych ja nebyl tak straaasne linej )
    No ano, ale pristup na RS232 je ovela jednoduchsi, niekolko krat, na RS 232 mozes priamo posielat data, priamo ich odchytavat, ale cez USB by si musel najprv urobit instalaciu zariadenia atd. radsej na to ani nemyslim
    Don't have a patent granted for being right. Would love one though!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. A-BRED@T-BRED aneb jak udělat z noveho Durona Athlona XP
    Založil ZB v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 21.09.2003, 09:42

Pravidla přispívání