Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: SB Live a DOS

Standardní SB Live a DOS

Po vymene desky a nove instalaci systemu mi nejak nejde zprovoznit zvukovku pod DOSem. At uz primo v DOSu nebo DOSovy program spusteny z win. Nejprve se tam nejak sekalo IRQ s jinym zarizenim(tusim s USB), kdyz jsem priradil zvukovce jine IRQ,tak konflikt zmizel, ale stejne to nejde. Potrebuji to vlastne jen kvuli jednomu proramu - Fast tracker 2.

Morpheus.

Standardní Re: SB Live a DOS

Citace Původně odeslal Morpheus
    Po vymene desky a nove instalaci systemu mi nejak nejde zprovoznit zvukovku pod DOSem. At uz primo v DOSu nebo DOSovy program spusteny z win. Nejprve se tam nejak sekalo IRQ s jinym zarizenim(tusim s USB), kdyz jsem priradil zvukovce jine IRQ,tak konflikt zmizel, ale stejne to nejde. Potrebuji to vlastne jen kvuli jednomu proramu - Fast tracker 2.

Morpheus.
    Na DOSovy programy spusteny z win pouzivam emulator VDMSound http://ntvdm.cjb.net/, jeste se mi nestalo, ze by mi s nim neco nefungovalo. Doporucuju...
    intel Celeron 1000@1100 MHz BOX • QDI BrillianX 1S (i440BX) • ASUS CPU Card S370-DL • 512MB SDRAM • Club3D Radeon 7500 DDR 270/230 • Creative SB 128 • WD800JB • IBM 13,5GB 7200rpm • TEAC CD-W540E • NEC DVD-RW 3540A • Fujitsu-Siemens P20-2

Standardní ovladace

potrebujes dosove ovladace, mely by byt nekde na CD. A pak je musis nainstalovat a zapsat spravne hodnoty do config.sys. Mel by to snad umet nejaky instalacni program, ale ja musel editovat jeste nejaky soubor manualne(asi dvoumegovy *.ini)

Standardní

No ja jsem je nainstaloval, ale stejne to nejak nechce chodit.
    Drive mi to slo, pak jsem vymenil desku a naistaloval znova system a od te doby nic.

Morpheus.

Standardní ini soubor

zkus nastavit stejny hodnoty jako v config.sys v tom ini souboru, nazev ale fakt nevim, me to bez toho taky nechodilo

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 49
    Poslední příspěvek: 17.12.2005, 22:09
  2. NGO Creative Modded Driver for SB Live! & Audigy
    Založil .:::iGor:::. v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 24.04.2005, 15:24
  3. SB Live 5.1Player vs. SB Audigy 1394
    Založil Malakh v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 17.04.2004, 12:18
  4. SB Live! 1024 versus moderni integrovane kodeky...
    Založil mara v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 07.11.2003, 00:01
  5. SB Live! - LiveDrvUni-Pack pro Windows 2000/XP
    Založil Mymak v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 13.03.2003, 06:46

Pravidla přispívání