Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: SONY E430?

Standardní SONY E430?

Co si myslíte o tomto monitoru? Je to dobrá koupě, nebo je lepší podívat se po něčem jiném? V testech 19 vyhrál model G420. E430 testované nebylo, ale v parametrech se vůbec nelíší (má jen menší obnovovačku).

Standardní Re: SONY E430?

Citace Původně odeslal michal.jursik
    Co si myslíte o tomto monitoru? Je to dobrá koupě, nebo je lepší podívat se po něčem jiném? V testech 19 vyhrál model G420. E430 testované nebylo, ale v parametrech se vůbec nelíší (má jen menší obnovovačku).
    Jsem s ním spokojený, ale koupil bych si radši G
    obecně vždycky na Gčkách jde doladit líp obraz - hlavně konvergence
    to je asi tak to jediný, co bych mu vytknul, že konvergence fakt vyladit do dokonalosti nejde...
    mám ho v kanceláři 2x a u obou to tak je
    doma mám starší E400P a konvergence mi přijde lepší
    vyšší obnovovačka taky není k zahození...
    taky je takovej divně šedivej )

Standardní

Co myslíš tím divně našedlej? Jako obraz, nebo bednu monitoru? Jo a ještě mi zkus ten problém s konvergencí přirovnat k jinýmu monitoru. Například LG Flatron 915FT+, myslíš že je v tomhle (nebo celkovým) ohledu lepší? Čet sem, že má problémy s moire. Jinak to Géčko bych si koupil, kdy stálo stejně co Ečko.

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    315

Standardní

Od sony bych bral jedine skvelou radu G nebo profi radu F.
    Ecko jedine v nouzi protoze ma fakt o dost min nastaveni a prijde mi ze si na nich nedaji tak zalezet.
    Jinak jsou Sonky trochu poruchove, sice mnohem min nez starsi modely ale furt jeste nadprumerne.
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

Standardní

Citace Původně odeslal michal.jursik
    Co myslíš tím divně našedlej? Jako obraz, nebo bednu monitoru? Jo a ještě mi zkus ten problém s konvergencí přirovnat k jinýmu monitoru. Například LG Flatron 915FT+, myslíš že je v tomhle (nebo celkovým) ohledu lepší? Čet sem, že má problémy s moire. Jinak to Géčko bych si koupil, kdy stálo stejně co Ečko.
    našedlou jsem měl na mysli bednu

LG neznám, ale přirovnal bych ho k trochu lepšímu NEC 1250+

ušetři na G

tyjo teď jsem si uvědomil, že jsem se splet - v práci mám 2xE530 ne 430

Standardní

Citace Původně odeslal DeeKay
    Od sony bych bral jedine skvelou radu G nebo profi radu F.
    Ecko jedine v nouzi protoze ma fakt o dost min nastaveni a prijde mi ze si na nich nedaji tak zalezet.
    Jinak jsou Sonky trochu poruchove, sice mnohem min nez starsi modely ale furt jeste nadprumerne.
    O poruchovosti nic nevím, asi jsi měl smůlu
    během posledních tří let se nerozbila ani jedna z pěti, které jsem měl v ruce. poslední fakt před těmi třemi lety, ale vzhledem ke skvělé záruce (3 roky) a zapůjčení monitoru stejných parametrů po dobu opravy bych v tom neviděl problém

Standardní

Tak myslíte, že mám do toho Ečka jít? Nebo radši Iiyamu HM903DT, která ale už nemá plochou obrazovku, narozdíl od Sony a LG.

Zkuste se podívat na www.pctuning.cz do sekce monitory. Tam je testujou, ale fakt nevím, co vzít. Na Géčko nemám.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamácia LCD SONY HS74P X-Black
    Založil GABO v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 16.11.2006, 13:14
  2. Reklamace monitoru SONY
    Založil Zilla v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 29.05.2003, 10:36
  3. [OLD] LG Flatron 915FT+ vs. Iiyama HM903DT vs. Sony E430
    Založil michal.jursik v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 20