Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Pevný Internet v Praze

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    295

Standardní Re: Pevný Internet v Praze

Uz to 30/3 by byla tak ríkaje víc nez nutná paráda. Ale kdyz je víc nez 3násobek jen o kilo drazsí, tak bych to bral, i kdyz to uz je jasne i n aTV, kterou nechci, pokud by rychlost a cena mely rozhdnout. Taky tohle ocividne prodávaj nejvíc.

Jenze:
    Litujeme, ale na udané adrese Praha 3 není v současné době internet od UPC dostupný
    Takze UPC jako první vypadává ze hry.

Dál Airwaynet - sice prý "letí", ale jednak si kladou nároky na infrastrukturu návstevníka webu (klasický JavaScript-problém - s vypnutým nejde nic, se zapnutým vúbec nic), aby si u nich vúbec neco moh precíst, druhak podle názvu to vypadá na bezdrátové pripojení a jelikoz z principu nechci zádná svoje data ve vzduchu, takze to nejspís taky ne.

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    pokud je k dispozici optika (která v Praze rozhodne není plošne)
    Tady se toho chytil mestský elektropodnik s tím, ze má ve svých podzemních kanálech obrovské kapacity na tahání telekomunikacních kabelú (meli jsme tu taky jednu dobu malou kabelovku, co si svoje koaxy levne natahala po jejich trasách), tak se to predlozilo obyvatelstvu k hlasování, jestli to má mesto v rámci tohodle podniku zafinancovat a hlasující obyvatelstvo celkem výrazne reklo, ze ano).

Nasel jsem jeste a1m, co nabízí mj. napojení "100" za 300 Kc/mesíc, se základním nastavením 50/50, které si prý múzu podle libosti zmenit. Tzn. jestli to dobre chápu (k blizsím informacím jsem se k tomu zatim nedopracoval) tak, v rámci maxima souctu 100 Mb/s jakékoliv asymetrické hodnoty podle potreby. Hácek je v tom, ze jejich sít je optická a kde nemaj rozvod prímo, zenou to k nemu pres WiFi, tedy vzduchem, coz nechci. Tak jsem se zatim zeptal, za jakých okolností by tam do baráku zavedli sklo, uvidim, co mi reknou.

Jak to vlastne dnes vypadá v Praze s klasickým analogovým telefonem? Je jenom od Kyslíkú? Nebo je výber? Ten bych tam taky jednou rád mel.
    Naposledy upravil Mikus; 31.12.2016 v 03:58.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 100Mbit internet za 1299Kč v Praze !!
    Založil aless v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 14.02.2006, 08:09
  2. Jak na internet v Praze?
    Založil Gorak v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 27.05.2003, 21:01

Pravidla přispívání