Nemúzu si odpustit, klasický telefon u me vypadá takhle. Funguje na nem vsechno, obsluhu zvládaly i obe moje babicky, ac jedna z nich zádný nevlastnila. Zacházení úplne jednoduché: Jednou rukou se drzí sluchátko, druhou rukou se mluví
.
Nemúzu si odpustit, klasický telefon u me vypadá takhle. Funguje na nem vsechno, obsluhu zvládaly i obe moje babicky, ac jedna z nich zádný nevlastnila. Zacházení úplne jednoduché: Jednou rukou se drzí sluchátko, druhou rukou se mluví
.
.
Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
.
Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden
Mě docela zaujal Evolveo Strong Phoně tuším X4. Má to wifinu, 3G, GPS, obrovskou baterku (slouží snad i jako power banka), je to pevný a gumový. Displej sice malej ale furt dotykovej. A stojí docela pakatel. Snad bude X5 mít trochu větší displej, přeci jen 320×240 je už i na mě dost málo. W595 na kterej sem upgradoval před půl rokem z W810i má už lepší![]()
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Telefon teda nevypadá úplně blbě, ale pod slovem "obrovská baterka" jsem si asi představoval víc jak 1950 mAh. Teda aspoň to tak píšou tady:
https://www.euronics.cz/evolveo-stro...SUEaAl9K8P8HAQ
Nebo tam mají špatné údaje?
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Samozrejme ze vzhledem k parametrum displeje (2.4" 240×320) a hardwarove vybavy (dualcore 1.0 GHz) jsou 2 Ah obrovskou baterkou. To musi vydrzet v ekvivalentu pouziti bezneho smartphone 3 dny najisto.
| P67 + 2500K@silent |
Šak při té velikosti to je asi dvojnásobek toho, co mívaly starý telefouny. Narvat 2 Ah do těch obrovskejch pádel kde se lidem lámou displeje když si s tím v kapse sednou je trochu něco jinýho než tady do telefénu standardních rozměrů.
Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.
Nechci tady tedy úplně řešit redukované rozměryAle neodpustím si poznámku, že ten Evolveo je dle papírů větší, než můj Samsung Galaxy Alpha, který má kapacitu jen o kousíček (1860 mAh) menší (a dělala se myslím i nějaká neofiko, s kapacitou lehce přes 2 Ah). Takže zase takovej "čelenž" to asi nebyl, tam tu baterku dostat
Jinak ale tím netvrdím, že to není zajímavý kandidát, já osobně o něm celkem uvažuju. Jen si asi nechám zajít chuť to používat jako Powerbanku (jestli to tedy doopravdy jde)Na Pokémony nebo něco náročnějšího by to bylo mááálo
![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
ja mam nekolikatym rokem nokia 515 (http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-515/) a v pohode, domaci obrazovku mam jako stara nokie, takze jenom hodiny a vse resim pres menu.
pritelkyne s tchyni maji Samsung s5611 http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-s5611/ taky spokojenost. Ted me na me nokii prestalo fungovat zesilovani, tak asi pritelkyni zabavim.
tchyne ma jeste jednu zajimavost LG Wine Smart http://mobilni-telefony.heureka.cz/lg-wine-smart-h410/ , pouziva na telefonovani a SMS a narazove na vyhledani spojeni autobusem vydrzi to nabite pres tyden pri jejim pouzivani. Jedine na co si stezuje, tak je divna klavesnice -> cti: nejak jsem se nezkamaradila s LG T9.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)