To je zvlástní. Tohle tam vidim, jestli to je vsechno, co to má ukázat. To nahore je náhled, pod tim statický obrázek ve videu. 1/3 z tech 39% by byl teda ten Task-Manager, co nám to ukazuje. To uz je pomerne dost; nevidim ovsem, co to ukazuje mozná jeste mimo. Muj externí TM Arsenin mi bere jen vyjmecne krátkodobe pres 10%, jinak vetsinou 4 - 5%, pricemz já mám ve srovnání s tebou nesrovnatelne slabsí CPU (Pentium MMX, 233 MHz), takze u me by to muselo být percentuálne podstatne víc nez u tebe. Musel jsem ovsem predtím zredukovat az na nejmensí potrebné minimum grafická zobrazení, co jinak svým dynamickým pohybem berou pomerne dost.
Ovsem ta systémová prerusení u sebe v polozkách nenacházim. Ale i tak, u tebe by to byla 2. tretina a jedna jeste zbývá, jejíz púvod není videt. A dalsí zvlátnost je, ze i kdyz más toho správce úloh na nule (coz je mi taky divné, ze by mel být pod 0,1% ), tak nahore ten celek 39% zústává, aniz by cokoliv znatelne pribylo jinde.
Jinak bych si ta prerusení vysvetlil tim, ze se soustavne neco hledá a zkousí na té PCI karte resp. v tom slotu. Co s tím, tady jsem ovsem taky v koncích.