Citace Původně odeslal Rodeo65 Zobrazit příspěvek
Ahoj,
měl jsem přes rok picoPSU 120W (asi kopie z číny) a moje HTPC/NAS to utáhlo v pohodě. Ale po nějaké době začalo bzučet trafo a začal jsem se bát o HW. Pak jednoho dne ráno v pět děsná rána a pojistky v bytě vypadly... Na vině to trafo. Nakonec jsem přešel na normální zdroj. Ale do té doby než to začalo blbnout naprostá spokojenost.
Diky, to zni vcelku pozitivne. Sazim na spolehlivost Seasonic adapteru. Cenove to combo nebude nic extra (adapter cca 800 Kc a picoPSU taky 500-900 Kc).
Nakonec jsem vzal plnotucny Celeron G3900, Tckove CPU se sehnat vpodstate nedaji a kdyz ano, tak maximalne v TRAY verzi. Takze 80W requirement bude minimum.

Citace Původně odeslal Rodeo65 Zobrazit příspěvek
Proč jsem nekoupil nové picoPSU? Zatím tam mám 3xWD RED, chci další 2 a nevím zda by to utáhlo a i pro klid na duši...
FYI, Seasonic S12-II 330W mi neutahl SandyBridge Xeon a 8x 3.5" HDD pri startu - jakmile se roztaceji vsechny disky naraz, je proudovy odber prilis velky. Vyresila to aktivace PUIS (Power-Up In Standby) v discich (hdparm -s1), v podstate SW obdoba staggered spin-up.

FYI: rozumne ThinITX Skylake desky nakonec asi nebudou: http://www.cnews.cz/konci-format-des...ji-ci-utlumuji