Špatnej den máš nějak trvale ne. Takový věci se nedávaj do "nové skříně", to se strčí kamkoli kam to zrovna vleze. Kolem kontejnerů se toho válí dost. Tuhle sem dostal za starej chladič chiefteca big-tower kam se dá narvat i hot-swap zdroj…lidi takový věci vyhazujou, stačí dát poptávku tady do bazaru a za pár dní dostaneš nabídky na kontejner takovejch bytelnejch krásnejch starejch skříní za pár korun.
Deska na 19V adaptér+5350+4 GB RAM vychází na 3500. Skříní, zdrojů se mi tady válí mraky.
Eheh…kolik jenom těch „serverovejch“ desek sem opravoval nebo viděl opravovanejch…v čem to je serverový, že si to nechá HP udělat u MSI, aušusu, Foxconnu atd. v zelené barve a s pár extra konektorama, aby se tam nedala strčit/zapojit obyčejná (ve všem ostatním 100% kompatibilní) deska až to zhebne? Jo a taky zkripleným BIOSem, tyhlety že jako bigbrand desky umí v roce 2015 stále nastavit stejný hovno jako v roce 1995…No, tamty jsou vopravdu noname, ale za stejnou cenu to má i Bohemka/Alfa nebo http://eshop.vypocetnitechnika.eu/sa...-_d210451.aspx a ty už předpokládám znáš. Tahle adorace uřvanýho zelenýho buzeranta u kterýho je člověk za vonuci i když tam nakupuje za stovky tisíc ročně (případ kamaráda, já už tam nenakupuju velmi dlouho poté, co jsem zažil kvalitu jejich reklamaci a to dokonce dvakrát - poznám, že mě tam nechtějí, nebudu se vnucovat) jen proto, že vopruzuje v bedně, rádiu, metru, všude je fakt zvláštní, zejména když je veřejným tajemství jak lžou, kradou a ojebávají svoje zákazníky.

Odpověď s citací