Je to typický a tak rozsírený styl programování, kdyz to jde u me v kancelári, tak to jde tak, jak to má jít. Kdyz to tak nekomu takhle nejde, tak at se milostive zarídí stejne, jako jsem zarízený já.... Podle toho by to byly nejspís 100'000e ******ů na vsech úrovních rízení i podrízení, co by zasluhovali neco v tom smyslu, jak píses.
Nemúzu to ted najít, kde jsem to v minulých dnech cet v novinách, a nevzpomínám si ted, o co presne tam slo. V jednom vývojovém stredisku v USA prisli na geniální nápad, vývojárúm jednou týdne skrouhnout rychlost jejich prostredí na polovicku. Aby si mohli prímo vyzkouset, jak ty jejich veci behaj v zemích 2. a 3. sveta, kde jsou jeste rozsírené (a ocividne pro danou potrebu i plne vyhovující) starsí a pomalejsí standardy. Urcite krok správným smerem, ale takhle jenom jako kapka vody na rozpálená kamna
Kdyz jsem se po tomhle zacal pídit, nekde jsem vyguglil fórum s podonou otázkou ohledne 8cek a nejdrív, ze to nejde, ale pak nekdo prisel s tím, ze nejak to jde a dal k tomu odkaz na - podle vseho svuj - návod. Domnívám se, ze to bylo to, o cem se zminuje Marty. Jenze pod tim odkazem bylo video, co jsem nerozjel. To je taky to, ze lidi dnes uz neumej popsat lapidární vec normálními slovy, nebo nejvýs pridat pár obrázkú, ale vsechno musej delat jako flaskové video. (Ono mozná taky ten SW, co se lidem cpe do chrtánu, vede príslusné lámy na to, jako by to jinak neslo. Jako uz 20 let tyhle lidi tvorej ukládaj nejjednodussí poznámky coby 20 MBytový Word-dokument, místo 1-kBytového TXT; a pak se divej, kdyz prejdou z XP na 7cky, ze to nemúzou kloudne otevrít a precíst, prípadne upravovat a doplnovat.)