Ahoj,
stalo se mi nedávno to samé, a měl jsem kit složený z pamětí Kingston. Logicky jsem šel a koupit samotný kingston který měl stejné časování, jenže ouha - ono to nefungovalo !
Ve finále mi Alza nabídla ať přinesu celý komp a vyzkoušíme na místě, která fungovat bude... Takže mi přinesli ze skladu OCZ a o něco dražší Corsair. OCZ fungovalo takže jsem více nezkoušel a až teprve pak jsem tu novou zaplatil... Výhoda ovšem byla že jsem byl na centrále, kde mají dost věcí skladem, nevím jak to je ve tvém případě v Ostravě... :/
A co jsem se díval na samotné 2GB moduly, tak žádná sláva. Spíše to vypadá na celý nový kit..

Samozřejmě nové paměti koupené jako KIT spolu fungovat budou - v mém případě byla nevýhoda že starý kingston a nový se lišil tím, že to byl double a single-side proto ta neshoda..

Jinak mám dobré zkušenosti s Corsairy, dají se slušně taktovat, otázka je jestli to má dnes ještě cenu... Myslím, že RAM je aktuálně z hardwaru nejméně vytíženější zboží. Teda za předpokladu, že RAMky je dost. Ale honit se jestli bude mít časování CL8 nebo CL9 a cpát do toho extra prachy podle mě zbytečnost...