Výsledky 1 až 25 z 1392

Téma: Zajímavé nabídky hardwaru

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Zajímavé nabídky hardwaru

Citace Původně odeslal meteor Zobrazit příspěvek
    Mno, já tuhle akci sice propásnul, ale když už bych se k ní dostal, tak bych si těch mobilů pořídil tak 1000 kusů... a následně bych na soud samozřejmě šel; šance bych měl IMHO vysoké
    edit: no, tak jsem si ze zvedavosti procetl obchodni podminky alzy. a nevychazi z toho moc dobre. nicmene na to, aby ses mohl dozadovat 1000 kusu, asi bys to musel kupovat jako podnikatel a pak prokazat, ze ti nedodanim (resp. tim, ze jim to stornovani nejakou dobu trvalo) vznikla nejaka skoda (ale jako podnikatel v oboru jsi mel tusit, ze to naceneni neni spravne).
    jako spotrebiteli ti to asi taky neprojde, protoze pokud nechces tvrdit, ze si iphonama dlazdis hajzlik, tezko vysvetlis, na co jako spotrebitel potrebujes 1000 iphonu. coz je imho podminka pro to, aby ses moh dovolavat toho, ze jsi hloupy zakaznik a nemohl jsi tusit, ze je to asi chyba.

tj. objednavky na 1-2 kusy by podle me davaly smysl resit soudne. nejaky meganakupy tezko ...
    Naposledy upravil Fox!MURDER; 22.01.2015 v 14:42.
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member mince Avatar uživatele meteor
    Vliv
    273

Citace Původně odeslal Fox!MURDER Zobrazit příspěvek
    edit: no, tak jsem si ze zvedavosti procetl obchodni podminky alzy. a nevychazi z toho moc dobre. nicmene na to, aby ses mohl dozadovat 1000 kusu, asi bys to musel kupovat jako podnikatel a pak prokazat, ze ti nedodanim (resp. tim, ze jim to stornovani nejakou dobu trvalo) vznikla nejaka skoda (ale jako podnikatel v oboru jsi mel tusit, ze to naceneni neni spravne).
    jako spotrebiteli ti to asi taky neprojde, protoze pokud nechces tvrdit, ze si iphonama dlazdis hajzlik, tezko vysvetlis, na co jako spotrebitel potrebujes 1000 iphonu. coz je imho podminka pro to, aby ses moh dovolavat toho, ze jsi hloupy zakaznik a nemohl jsi tusit, ze je to asi chyba.

tj. objednavky na 1-2 kusy by podle me davaly smysl resit soudne. nejaky meganakupy tezko ...
    Tak ona to byla spíše sranda, nicméně Alze coby nejméně sympatickému obchodu bych to celkem "hajzlácky" přál

Citace Původně odeslal JiM Zobrazit příspěvek
    Uprimne nikdy jsem v Alze nenakupoval proti ostatnim obchodum jako treba Alfa je Alza vetsinou podstatne drazsi, nevim co s tou Alzou vsichni maji.
    Asi už všem vlezl na mozek ten zelený reklamní pitchus, co mi pije nervy už minimálně rok... se bojím, že až se půjdu ráno vyprázdnit na toaletu, tak že na mě vykoukne z mísy

Jinak ta nízká cena za iPhone je IMHO chybou v tom smyslu, že tam měla být EURa (což by tak nějak odpovídalo běžné ceně v Kč)...
    "Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."

Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro

Ohledně iFounů - klidně bych si objednal taky vědět to dřív a myslím, že nepotřebuju žádný okecávačky ve stylu "nepoznal sem podezřele nízkou cenu". Když obchod inzeruje slevy 70-90%, tak je to vlastně ještě docela draho

OT: Já nevím co s tím zeleným šaškem máte za problém. TV nesleduju několik let, rádio jen z internet streamu a na webu mám adblock. Takže povědomí o čemsi zeleném mám jen když mi někdo pošle link do Alzy, abych něco zkoukl. Ale pro fanoušky dobrá zpráva - můžete si koupit i pamětní minci a nosit i na tu toaletu Tohle sem fakt ještě u žádnýho e-shopu neviděl
    PC: GA-EP45-DS3R | E8400 + Ninja | 8GB | 80GB SSD X25-M | Zotac 9500GT | Asus Xonar DX | 2x Hauppauge WinTV HVR-1300 | Enermax MODU82+ 525W | Lancool K1
    Foto: Canon 20D | Tokina 12-24/4 | Canon 24-105/4 L IS USM | Canon 50/1,8 | Giottos MTL3361 + 1301-621C | Nodal Ninja NN5

Tak, "512" "GB" flashka dorazila, naformatovano a jal jsem se ji zaplnovat. Soucasne tempo zapisu napovida, ze muj dalsi prispevek do tohoto vlakna bude nekdy okolo utery vecer
    War. War never changes.

Hlavne si pak zkontroluj ze tech "512" "GB" z toho pak i prectes (a ne treba jen 16 GB)
    I. AMD Phenom II X4 955 (HDX955WFK4DGM) [3200,1.15V-800,0.95V] | Ninja Mini (passive in windtunnel) | GB MA78GPM-DS2H | 2x4GB | Sapphire Radeon HD 4670 Ultimate | Corsair Force Series 60GB + Samsung HD502HJ | Pioneer DVR-111 | Dell U2410f + HP L2245w on Neo-Flex stand | Creative T20/portaPro | Logitech UltraX + Genius Maurus | silenced Asus TM210 (with NF-B9) + Chieftec 300W (CTP-300-12G) | Fedora
    II. Acer Switch 10 (Z3735F/64GB/FHD) + Dell Active Stylus
    III. ZyXEL NSA210 + WD20EARS

Citace Původně odeslal LM Zobrazit příspěvek
    Hlavne si pak zkontroluj ze tech "512" "GB" z toho pak i prectes (a ne treba jen 16 GB)
    No... ano
    War. War never changes.

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    284

WereWikingu, ty nás napínáš - "No... ano" nám nestačí Kolik jsi přečetl z těch 512GB dat?

PS: pokud se to stále ještě zapisuje, tak počkám rád na odpověď
    R7 3700X | Gelid Scirocco | Gigabyte B550 Aorus Pro AC | Gigabyte RX480/8GB | Ripjaws 2x16GB DDR4 3200MHz cl16 | SSD 500GB Samsung 970EVO nvme | SSD 1TB Micron | 1TB Samsung EcoGreen F2 | Asus BR-04B2T | Corsair AX760 | AKASA Eclipse

Citace Původně odeslal WereWiking Zobrazit příspěvek
    Tak, "512" "GB" flashka dorazila, naformatovano a jal jsem se ji zaplnovat. Soucasne tempo zapisu napovida, ze muj dalsi prispevek do tohoto vlakna bude nekdy okolo utery vecer
    http://oss.digirati.com.br/f3/
    In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? | Nesnáším wide monitory.
    Workstation: Xeon E3-1275v5 :: Silentmaxx TwinBlock fanless :: Fujitsu D3417-B :: 32 GB ECC DDR4 :: Radeon Pro WX 2100 fanless :: Dell UP2715K :: Gentoo
    Server: Xeon E3-1245v6 :: Supermicro X11SSH-F :: 32 GB ECC DDR4 :: Aquantia 5GBase-T :: 36 TB storage :: Gentoo Hardened

Tak, první flash umřela, po několika dalších dnech pokusů o cokoliv jsem se dopracoval do stavu, kdy už na ní nezapíšu prostě nic. Nejsem překvapen .

Citace Původně odeslal Gargamel Zobrazit příspěvek
    Díky, zkusím to na druhý kousek. Za předpokladu, že přežije, se aspoň můžu dovědět, jakou má reálnou kapacitu.

Mimochodem,když jsem si tak četl o těch různých technikách obcházení detekce reálné kapacity, tak si říkám, jak sofistikovaná ta flash vlastně musí být, aby se zuby nehty tvářila jako objemná...
    War. War never changes.

Senior Member mince Avatar uživatele Kamikatze007
    Věk
    39
    Vliv
    296

Tak, první flash umřela, po několika dalších dnech pokusů o cokoliv jsem se dopracoval do stavu, kdy už na ní nezapíšu prostě nic. Nejsem překvapen .

Díky, zkusím to na druhý kousek. Za předpokladu, že přežije, se aspoň můžu dovědět, jakou má reálnou kapacitu.

Mimochodem,když jsem si tak četl o těch různých technikách obcházení detekce reálné kapacity, tak si říkám, jak sofistikovaná ta flash vlastně musí být, aby se zuby nehty tvářila jako objemná...
    Prodam hovno, ktere se za 31 dni premeni na cihlicku zlata, dam 30 dni zaruku
    AMD FX6300@4.2GHz|Gigabyte 990FXA-UD3|AMD Radeon R9 280X OC|2x8GB Crucial Ballistix DDRIII 1866|Intel SSD 520 120GB|2TB Samsung EcoGreen|WD CAVIAR BLACK 1TB|Samsung F1 1TB|Samsung 40" TV|LG W2600H|Logitech Performance MX|Seasonic M12II-620W|Creative X-Fi Music|Fractal Design Define XL R2|Yamaha AX-570+Jamo S606
    Mitsubishi Galant Wagon 2,5 V6 118kW@5750rpm 218Nm@4500rpm-default

Flashka ma programovatelny radic uz z vyroby. Takze staci trosku modnout ten firmware, coz zjevne nebude vetsi problem. A kdyz takovych flashek prodas par tisic, tak ti to za tyden blbnuti s firmwarem hodi slusny baksis .
    btw. by bylo vtipne, kdyby ty vase flashky jako bonus obsahovaly tohleto ... https://srlabs.de/badusb/
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 8 uživatelů. (0 registrovaných a 8 anonymních)

Podobná témata

1. zajímavé spojení sítě, pujde to?
    Založil JUS v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 27.12.2003, 15:37
  2. EPoX 8KRA2+, zajimave veci !
    Založil svaca v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 25.08.2003, 17:23
  3. 3Dfx - zajimavé počteníčko
    Založil Katoo v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 1