Meluzino, díky za tip.
Nicméně soubor, který řeší to co jsem potřeboval není napojen na DB, jediné co udělá, tak že odešle na mne email ve znění : Vyřaďte prosím ze zasílání newslettrů následující email : XXXX
Přičemž pod XXX je to, co na předchozí stránce vyplní do políčka...
V případě, že by tam zadal <stript>bla bla </script> stane se akorát to že mě do emailu pod XXX nepřijde nic a nebo nějaké blbosti, které prostě smažu...
A nebo se i tak pletu a stejně tak by případný útočník mohl cosi pozměnit ? Ikdyž samotný PHP nemá atributy pro zápis...
ADD: mimochodem asi první co tě napadne proč to neřeším metodou POST, ale GET. Jde o to, že automatický system, který se opravdu vyřazuje, je program MandrillApp.
Čili pokud v emailu dotyčný klikne na vyřadit, tak adresa pro vyřazení zní cca takto: http : //mandrilapp.com/vyrazeni-blabla....,
jenže žádná taková stránka se nezobrazí a rovnou se forwardne na náš web, kde jsem mohl suše napsat Váš email byl vyřazen... Ale protože jsem si všiml, že URl obsahovalo právě ?md_email=xxx@xxx.cz tak jsem ho pomocí fce GET přetáhl do stránky a pro klienta se rovnou zobrazí "Váš email XY byl vyřazen... "
Jenže na to se nabaluje problém č.2 - pokud si zákazníci v emailu kliknou, že si chtějí naše novinky prohlédnout na webu (nikoliv v emailu), pak se jim sice objeví stejná nabídka, ovšem poslední odkaz, kde je možnost odhlášení už nemá speciální URL, čili systém nemůže poznat že si newslettr prohlíží na webu Jarda a tak jej ani nemůže odhlásit....
Pokud tedy klikneš na odhlášení přímo z webu (nikoliv z emailu), tak v URL je hodnota md_email prázdná a tedy automat ti nabídne prázdné okno, kam můžeš vložit svůj email, i který např v DB ani není... A následně po odeslání se ti objeví sice stejná stránka, ovšem nyní už s vyplněnou hodnotou GET, tedy namísto prázdného okna se ti objeví "Váš email XY byl vyřazen... "
Snad jsem to napsal srozumitelně...
A pokud máš rady a nápady, že to dělám zbytečně složitě, klidně hoď nějaké info co bys udělal ty... Díky