Taky jsem vzal dva ramecky a uplne nadsenej z nich teda nejsem
- doma kde mam jen USB 2.0 (AMD 780G + SB700 Chipset) mi to disk vubec nezdetekuje - ani to nevidim pripojene na USB sbernici - zkouseno v Linuxu i Windows 7
- v praci kde mam Windows 8.1 a USB 3.0 porty mi to funguje jen v tech USB 3.0 portech, USB 2.0 porty opet nejedou (resp. inicializace zarizeni se nezdarila)
- rychlost v tom USB 3.0 byla skoro stejna jako kdybych to mel pripojeny na USB 2.0 (34 MB/s cteni + 24 MB/s zapis - mam v tom ramecku Samsung 640GB ktery by mel davat mnohem vice)
- ve windows se mi to hlasilo jako AS2105 a kdyz jsem k tomu zkousel najit nejaky rozumny driver tak mi to nachazelo samy pochybny stranky
- jinak ten ramecek je udelanej celkem dobre (az na ostre hrany vevnitr), ale takhle ho budu nejspis vracet...
[edit]: tak jsem ted zkusil vzit USB kabel od toho druheho ramecku a uz mi to jede
(takze vadny USB kabel, predtim jsem testoval sice oba dva ramecky ale stale se stejnym kabelem)
[edit2]: tak jsem je nakonec oba vratil, stav kdy to fungovalo v USB 2.0 se mi podvedlo navodit jenom 2x![]()