Tak neverending story pokracuje![]()
Posledni update co jsem psal byl, ze mi z reklamace vratili desku pro jinej socket. Predevcirem dosel email, ze reklamace je vyrizena. Dostal jsem udajne jiny/novy kus, sacek vypadal puvodne zabalen resp. nerozbalovan, zbezne jsem to ji omrknul a jel domu. Ted jsem to rozlepil...a co me zaujalo byl backplate se zbytky lepici pasky od chladice...rikam si, kde jsem to uz jen videlA bum, videl jsem to na te puvodni desce, ktera mi odesla a kterou jsem jim tam daval k prvni reklamaci. Vzal jsem puvodni fakturu, hledal seriovy cislo...a svete div se....dostal jsem zpet svou puvodni desku. Rikam si fajn, treba ji opravili...tak to zapojim a
?? Nic...takze po 3 reklamacich, ktere v souctu trvaly cca. 21 dni jsem prakticky na zacatku - mam puvodni nefunkcni desku. Jediny stesti pro ne je, ze tam na prodejne maji do 19:00, takze ted uz tam nestihnu dojet radne nabrousenej, takze do zitra trochu vychladnu. Mam jako ICar vubec narok na nejake odstoupeni nebo si to musim vyzrat az do konce a byt rad, ze mi jako ICari uznavaji zaruku pro desku v delce 36mesicu
Diky za hinty. T.S.Bohemia rulez....a to jsem s nima do tehle zkusenosti byl docela spokojen....