Tak neverending story pokracuje
Posledni update co jsem psal byl, ze mi z reklamace vratili desku pro jinej socket. Predevcirem dosel email, ze reklamace je vyrizena. Dostal jsem udajne jiny/novy kus, sacek vypadal puvodne zabalen resp. nerozbalovan, zbezne jsem to ji omrknul a jel domu. Ted jsem to rozlepil...a co me zaujalo byl backplate se zbytky lepici pasky od chladice...rikam si, kde jsem to uz jen videl A bum, videl jsem to na te puvodni desce, ktera mi odesla a kterou jsem jim tam daval k prvni reklamaci. Vzal jsem puvodni fakturu, hledal seriovy cislo...a svete div se....dostal jsem zpet svou puvodni desku. Rikam si fajn, treba ji opravili...tak to zapojim a ?? Nic...takze po 3 reklamacich, ktere v souctu trvaly cca. 21 dni jsem prakticky na zacatku - mam puvodni nefunkcni desku. Jediny stesti pro ne je, ze tam na prodejne maji do 19:00, takze ted uz tam nestihnu dojet radne nabrousenej, takze do zitra trochu vychladnu. Mam jako ICar vubec narok na nejake odstoupeni nebo si to musim vyzrat az do konce a byt rad, ze mi jako ICari uznavaji zaruku pro desku v delce 36mesicu Diky za hinty. T.S.Bohemia rulez....a to jsem s nima do tehle zkusenosti byl docela spokojen....