Jedna cerstva zkusenost. Odesla mi zakladni deska z podpisu, tehdy jeste kupovana v Alfe, vyreklamoval jsem ji minulej tyden. V pondeli (po 6ti dnech) mi prisel email, ze reklamace je vyrizena, cimz jsem byl mile prekvapen, bohuzel jsem chvalil dne pred vecerem. Desku jsem daval reklamovat v puvodni krabici s manualem, CD, backplatem. Z reklamace mi prisla hola deska jen v sacku. Desku prijimal do reklamace a vracel ten samej clovek, tak jsem cekal, ze si aspon overi dle RMA protokolu, jestli mi vraci vse...to se nestalo, takze pred podpisem protokolu jsem mu pripomnel, ze takhle jsem desku neodevzdaval... Na krabici jsem netrval, takze slibil poslat jen ten backplate postou. Desku jsem se jal zapojit vcera vecer - uz pri ohledani bylo jasny, ze je pouzita - ohnuty piny na PW SW konektoru a trech konektorech pro vetraky, pod plastovou krytkou patice zbytek ztvrdle pasty. To vsechno bych prekousnul, ale po pokusu ji zapnout, ani neblafla, nic. Takze dnes nova reklamace a uvidim jak se jim povede pokus cislo 2. Zajimalo by mne, jestli i pokud clovek dostane v ramci reklamace vymenene zbozi, ktere je pouzite, tak jestli i na nej se vztahuje nova zarucni doba v plne delce?