Dobře dám sem své poznatky k Alze.
PLUSy:
+ nakupoval 2 dny před vánocema v Alze a celé i s čekáním na výdej zboží mi nezebralo více jak 10min. (ikdyž jsem mohl mít třebas kliku)
+ normálně nakupuji v AlzaDrive v počernicích (protože to mám 6min od práce) a těch 30kč mě nevadí, nicméně žádné čekání a nemusím vylejzat z auta..
+ reklamace a vrácení zboží (cca před rokem kupoval nový zdroj (protože jsem měl za to že je starý mrtvý), jenže byla to deska a ještě jsem se spletl v socketu, čili vracel jsem jak zdroj tak desku - s ničím nebyl problém..)
+ líbí se mi, že u firemního profilu se dá zadat více objednávajících lidí, čili při další objednávce jen vyberete svou osobu a automaticky se doplní vaše kontakty apod..
Mínusy:
- občas nemají speciální produkty (např RJ50)
- jsou asi nejdražší z IT obchodů (ovšem když kupuji něco "drahého" o čem vím, že se to třeba posere, raději to koupím právě v alze protože vím že nebudu mít problém s reklamací a že tu tento obchod ještě za rok bude)
Sečteno podtrženo - dle mých +/- to spíš vypadá že FAN alzy jsem![]()
![]()
Ne, pravda je, že prostě chci nakupovat tam, kde nemám problém a to v Alze nemám, jinak mi je volná...
A k reklamě v televizi - v poslední době mě šíleně srali nějaký ty tlustý holky co zpívaly něco o matonce nebo bonaquě, nebo co to bylo za vodu. Pravda je, že to jsem musel dát MUTE, aby mi ten debilní zpěv nezůstal v paměti.
A bohužel hlasitost reklamy neovlivňuje klient, ale zvukař z TV společnosti (nebo nastavený systém). Další věc je, že u HD kanálů už ten rozdíl není zas tak markantní..
Ještě mne teď napadlo něco - ono když pracujete s reklamou tak se na jiné reklamy díváte jinak, čili proto mě možná zelený panák je ukradený a dívám se na něj spíš jako "hmm zase v alze zamakali a udělali novej spot".